Nu beschikbaar, enkele appartementen uitgelicht

Voor welk appartement kunt u nu direct kiezen? Maak een kijkafspraak om het met eigen ogen te zien. Wij nemen de tijd om met u het appartement te bekijken. Het is mogelijk om aanpassingen in het appartement uit te laten voeren. Hiervoor nemen we graag met u de tijd.

Molenwijck 35 | type A (verhuurbaar per december 2021)

Vanaf het balkon (zuiden) op de begane grond zit u eerste rang. Vlakbij de fitnessruimte, huiswinkel en het restaurant. U bent van alle gemakken voorzien. Residentie Molenwijck voert eerst een renovatie uit in badkamer en de keuken. De woon- en slaapkamer kijken uit op de tuin die in elk jaargetijde laat zien, hoe mooi de natuur in Loon op Zand is. Kom eens kijken als u een appartement zoekt vlakbij alle voorzieningen.


Molenwijck 118 | type B | Geschikt voor proefwonen of het herstelarrangement

De keuken en badkamer hebben een upgrade gekregen. De badkamer heeft een nieuw toilet, douchehoek en wastafelcombinatie. Molenwijck zorgde voor een vloer- en wandafwerking. Hierdoor is het ook voor een tijdelijk verblijf (herstelarrangement of proefwonen) geschikt. Het appartement is gezellig ingericht, zodat een tijdelijke bewoner enkel zijn koffers nog hoeft te pakken.
Met de middag- en avondzon is er altijd wel een aangenaam moment te vinden om hiervan te genieten. Het appartement heeft bovendien twee bergingen en een parkeerplaats.

Wilt u de volgende zijn die komt proefwonen? Reserveer uw verblijf. Bel snel voor een afspraak.


Molenwijck 120 | type C | beschikbaar per januari 2022

Blikvanger is het uitzicht en de afwerking van dit appartement. In de keuken zorgen fraaie tegels voor een gezellige sfeer. Momenteel vernieuwen we ook de badkamer. Daarmee is het appartement instapklaar. Vanaf het balkon geniet u in de middag van de zon. Als u hier een wilt komen kijken. bent u van harte welkom.


Molenwijck 132 | type B (optie)

Een van de laatste appartementen én met uitzicht op de vijver en het park en een balkon op het zuiden. Het appartement is prachtig gelegen op de eerste etage. In het appartement ligt een onderhoudsvrije PVC-vloer in de woonkamer. In de slaapkamer staat een praktische kastenwand. De huidige afwerking is ideaal om – eventueel – tijdelijk in dit appartement te wonen, om vanuit hier door te stromen naar een groter appartement.

Bent u op zoek naar een permanent verblijf, dan is het ook mogelijk om uw eigen wensen te realiseren. Ter inspiratie kunt u onderstaand filmpje eens bekijken. Nieuwsgierig? Bel ons voor een kijkafspraak.

Door het toepassen van enkele relatief kleine ingrepen, kan het karakter van een appartement essentieel wijzigen. Speelser, ruimtelijker of moderner. Wij gaan graag met u in gesprek wat er mogelijk is.

Nieuw: verhuisservice

Kijkt u op tegen het verhuizen en alles wat daarbij geregeld moet worden? Wij vertellen u graag meer over de verhuisservice. Partners van Residentie Molenwijck die inzien waar ze u kunnen helpen in het proces. Schakel de juiste partners in. Vraag ernaar bij uw contactpersoon.

Zoekt u een appartement dat anders is dan gewoon?

In enkele appartementen experimenteerden wij met onze nieuwe aanpak: met enkele kleine bouwkundige wijzigingen een groots effect. Sinds 2020 is een aantal appartementen verbouwd voor en door nieuwe bewoners. Samen met de technische dienst en uw woonadviseur bespreekt u uw wensen. We laten u enkele opties zien, vragen offertes op en coördineren de werkzaamheden. Precies zoals u zichzelf graag ziet wonen. Spreekt deze aanpak u aan? Het team Verhuur kan uw wensen vast verder brengen.


Het team Verhuur aan u voorgesteld!

Het team Verhuur staat voor u klaar om u deze appartementen te laten zien. Neem contact met ons op en vraag naar Sabine de Wijs, Marielle Hommel of Inge van Horen.

Bel naar 0416 – 36 56 00 of stuur een mail: info@molenwijck.com

Wit u een appartement bezichtigen?

Voor het maken van een kijkafspraak belt u met 0416 – 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |