Direct beschikbaar, enkele appartementen uitgelicht

Welk appartement zou bij u passen? Ons beschikbare aanbod werken we hier steeds bij. Maak een (kijk)afspraak om het met eigen ogen te zien. Wij nemen de tijd om u tijdens de afspraak goed voor te lichten en om met u het appartement te bekijken. Het is mogelijk om aanpassingen in het appartement uit te laten voeren.

Direct bezichtigen of eerst voorsorteren… als u binnenkort wilt verhuizen

Binnen enkele maanden komen er meer mooie twee- en driekamerappartementen beschikbaar, zodat het mogelijk is om op korte termijn in Residentie Molenwijck te komen wonen. Hou de komende weken deze pagina in de gaten als u op korte termijn iets zoekt.
Verzeker u van wonen, ook als u over een poosje wilt verhuizen. U kunt alvast voorsorteren door u aan te melden voor de wachtlijst. Bel ons voor de mogelijkheden en een actuele prognose.


Molenwijck 41 | type B (beschikbaar per november 2022)

Binnenkort komt een appartement op de begane grond met een ruime slaapkamer beschikbaar. Kiest u graag voor een zonnige ligging; het balkon van het appartement is gericht op het zuiden. Woont u graag centraal, vlakbij de huiswinkel, restaurant en de receptie? Vanuit uw voordeur zijn onze voorzieningen gemakkelijk bereikbaar. Mocht u ermee rekening houden dat u in de toekomst minder mobiel bent, dan is dit een hele fijne plek.

In de slaapkamer kunt u op een efficiënte manier een werkplek en slapen combineren. U kunt zich nu alvast aanmelden voor dit appartement. We maken het mogelijk om van dit appartement uw nieuwe thuis te maken, met verschillende verbouwopties.


Molenwijck 124 | type C (optie)

Blikvanger is het uitzicht en de moderne, eigentijdse afwerking van dit appartement. In de keuken vervangt de eigen technische dienst de tegels voor een gezellige sfeer. Er ligt een lichte vloer tot in de keuken doorgetrokken, eventueel ter overname. De wanden in het appartement zijn strak afgewerkt en geven het een eigentijdse uitstraling. In de slaapkamer is een ingebouwde kledingkast met sfeervolle verlichting ter overname. Vanaf het balkon geniet u in de middag van de zon. Als u hier eens wilt komen kijken, bent u van harte welkom.

Hieronder een impressie hoe een appartement van het type C eruit kan zien.


Molenwijck 147 | type A (verhuurd)

U kunt zich inschrijven voor dit type appartement. Het ligt op de eerste etage en biedt veel rust en privacy. Met een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf het balkon (middagzon). Tussen de bomen door heeft u zicht op het Witte Kasteel van Loon op Zand. Wie wil dat nu niet, een kasteel om de hoek? Er zijn ook appartementen dit uitzicht hebben op de tuin met de vijver (begane grond en eerste etage). Als u zich nu aanmeldt, kunnen wij u mogelijk binnenkort een aanbod doen.


Molenwijck 304 | type B (beschikbaar per medio november)

Twee jaar geleden hebben we geëxperimenteerd met één van onze verbouwopties. Door de hal en de woonkamer met elkaar te verbinden. Tegelijk is de badkamer vergroot, wat een extra ruimtelijk effect in de woonkamer oplevert. In de keuken verwijderden we een muur, zodat een half open keuken ontstond.

In de slaapkamer is volop ruimte voor een bed en een werkplek. Het is aan een volgende bewoner om eventueel op een slimme manier kasten in te bouwen; zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte.
Het balkon ligt op het westen, zodat de middagzon er een licht appartement van maakt. 


Nieuw: verhuisservice

Kijkt u op tegen het verhuizen en alles wat daarbij geregeld moet worden? Wij vertellen u graag meer over de verhuisservice. Partners van Residentie Molenwijck die inzien waar ze u kunnen helpen in het proces. Schakel de juiste partners in. Vraag ernaar bij uw contactpersoon.

Zoekt u een appartement dat anders is dan gewoon?

In enkele appartementen experimenteerden wij met onze nieuwe aanpak: met enkele kleine bouwkundige wijzigingen een groots effect. Sinds 2020 is een aantal appartementen verbouwd voor en door nieuwe bewoners. Samen met de technische dienst en uw woonadviseur bespreekt u uw wensen. We laten u enkele opties zien, vragen offertes op en coördineren de werkzaamheden. Precies zoals u zichzelf graag ziet wonen. Spreekt deze aanpak u aan? Het team Verhuur kan uw wensen vast verder brengen.


Het team Verhuur aan u voorgesteld!

Het team Verhuur staat voor u klaar om u deze appartementen te laten zien. Neem contact met ons op en vraag naar Sabine de Wijs, Marielle Hommel of Inge van Horen.

Bel naar 0416 – 36 56 00 of stuur een mail: info@molenwijck.com

Wit u een appartement bezichtigen?

Voor het maken van een kijkafspraak belt u met 0416 – 36 56 00

© 2022 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |