Direct beschikbaar, enkele appartementen uitgelicht

Welk appartement zou bij u passen? Ons beschikbare aanbod werken we hier steeds bij. Maak een (kijk)afspraak om het met eigen ogen te zien. Wij nemen de tijd om u tijdens de afspraak goed voor te lichten en om met u het appartement te bekijken. Het is mogelijk om aanpassingen in het appartement uit te laten voeren.

Direct bezichtigen of eerst voorsorteren… als u binnenkort wilt verhuizen

Er zijn enkele mooie tweekamerappartementen beschikbaar, zodat het mogelijk is om op korte termijn in Residentie Molenwijck te komen wonen.
Verzeker u van wonen, ook als u over een poosje wilt verhuizen of als u belangstelling heeft voor een driekamerappartement. U kunt alvast voorsorteren door u aan te melden voor de wachtlijst. Bel ons voor de mogelijkheden en een actuele prognose.

Kijkmiddag: elke donderdagmiddag
Elke donderdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen om het beschikbare aanbod te bezichtigen. Samen met een adviseur van het team Verhuur bekijkt u een appartement dat direct te huur is of binnenkort beschikbaar gaat komen. Als u belangstelling heeft, praten we daarna verder over hoe u hiervoor in aanmerking kunt komen.


Molenwijck 228 | type C (beschikbaar per heden)

Een werkelijk prachtig instapklaar appartement, met mooie opties die ter overname worden aangeboden. In dit appartement zijn creatieve oplossingen gerealiseerd, die de indeling van het appartement ruimtelijk en eigentijds maken. De kleurstellingen zijn helemaal van deze tijd. Echt een unieke kans. Met een uitzicht gericht op het westen, zodat u hier geniet van de middagzon.

Maak een afspraak om dit appartement te bezichtigen.


Molenwijck 130 | type C (optie)

U geniet hier van de middagzon op een mooi hoek van ons complex met veel privacy. De zij in- en uitgang naast het appartement biedt u extra vrijheid om bijvoorbeeld weer thuis te komen.

De keuken en badkamer zijn – op wat kleine herstelwerkzaamheden na – gerenoveerd. Ook is dit appartement voorzien van een mooi afgewerkte en praktische kledingkast in de slaapkamer die u mag overnemen. Dit geeft veel extra opbergruimte. Bij het raam zijn mogelijkheden om een werkplek te creëren. Wilt u het volledige appartement bekijken? Maak een afspraak voor een bezichtiging.

Hieronder een impressie hoe een appartement van het type C eruit kan zien.


Molenwijck 402 | type B (beschikbaar per heden)

Past een weids uitzicht bij u? Dan is dit appartement op de vierde etage een mooie locatie. Met een balkon op het westen zodat u geniet van de middagzon. De centrale lift is vlakbij, waardoor u ook nog eens snel bij de voorzieningen van de woongemeenschap op de begane grond bent.

De badkamer en keuken zijn reeds door de technische dienst aangepast naar deze tijd. Wat u rest is de afwerking om er uw thuis van te maken. Wilt u dit bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.


Molenwijck 412 | type B (verhuurd)

Voorkeur voor een hoogstaand uitzicht en recent geschilderd appartement (2021)? Onlangs zijn ook de badkamer en de keuken gerenoveerd. Het is mogelijk de vloerafwerking over te nemen. Al met al een instapklaar appartement op de 4 etage, met het balkon op het westen. De middag- en avondzon maken het tot een heerlijk licht appartement. In het souterrain ligt uiteraard nog een berging en als u een auto heeft, krijgt die een eigen parkeerplaats op ons parkeerterrein.

Binnenkort vindt u hier enkele foto’s. Voor een compleet beeld, maakt u met ons een afspraak.


Molenwijck 304 | type B (voor tijdelijke bewoning: proefwonen of herstellen)

Een compleet en gezellig ingericht tweekamerappartement voorzien van alle gemakken. Bedoeld om tijdelijk te wonen als u bijvoorbeeld zelf eens wilt ervaren of de woongemeenschap van Residentie Molenwijck is wat u zoekt. Dé manier om te proeven en te ervaren hoe het is om te wonen met gelijkgestemden. U kunt hiervan ook gebruik maken als u moet herstellen na een operatie. Met onze zorg dichtbij, is dit de ideale plek om even tot rust te komen, op krachten te komen, om daarna weer naar huis te gaan.

Interesse? Wij vertellen u er graag meer over. Eerdere gasten gingen u voor: ervaringen.


Molenwijck 146 | type A (beschikbaar per maart)

U kunt zich inschrijven voor dit type appartement. Het ligt op de eerste etage en biedt veel rust en privacy. Met een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf het balkon (middagzon). Tussen de bomen door heeft u zicht op het Witte Kasteel van Loon op Zand. Wie wil dat nu niet, een kasteel om de hoek? Er zijn ook appartementen dit uitzicht hebben op de tuin met de vijver (begane grond en eerste etage).


Nieuw: verhuisservice

Kijkt u op tegen het verhuizen en alles wat daarbij geregeld moet worden? Wij vertellen u graag meer over de verhuisservice. Partners van Residentie Molenwijck die inzien waar ze u kunnen helpen in het proces. Schakel de juiste partners in. Vraag ernaar bij uw contactpersoon.

Zoekt u een appartement dat anders is dan gewoon?

In enkele appartementen experimenteerden wij met onze nieuwe aanpak: met enkele kleine bouwkundige wijzigingen een groots effect. Sinds 2020 is een aantal appartementen verbouwd voor en door nieuwe bewoners. Samen met de technische dienst en uw woonadviseur bespreekt u uw wensen. We laten u enkele opties zien, vragen offertes op en coördineren de werkzaamheden. Precies zoals u zichzelf graag ziet wonen. Spreekt deze aanpak u aan? Het team Verhuur kan uw wensen vast verder brengen.


Het team Verhuur aan u voorgesteld!

Het team Verhuur staat voor u klaar om u deze appartementen te laten zien. Neem contact met ons op en vraag naar Sabine de Wijs, Marielle Hommel of Inge van Horen.

Bel naar 0416 – 36 56 00 of stuur een mail: info@molenwijck.com

Wit u een appartement bezichtigen?

Voor het maken van een kijkafspraak belt u met 0416 – 36 56 00

© 2023 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |