Een blik op ons aanbod

Welk appartement zou bij u passen? Als er een appartement direct beschikbaar is, vindt u dat hier. Momenteel is alles verhuurd en hebben wij een wachtlijst voor alle type appartementen. Staar u op de wachtlijst en is het zover dat we u een appartement aanbieden? Dan nemen we de tijd om u goed voor te lichten over de mogelijkheden om het aan te passen naar uw persoonlijke voorkeuren.

Voorsorteren… als u plannen heeft om te verhuizen

Er komen geregeld mooie tweekamerappartementen beschikbaar, zodat het mogelijk is om binnen 6 tot 24 maanden in Residentie Molenwijck te komen wonen. Een appartement bieden we eerst aan degenen die op de wachtlijst staan.

Aanmelden voor de wachtlijst
Als u specifieke wensen heeft of alvast wilt voorsorteren op een tweekamerappartement, kunt u zich op de wachtlijst laten inschrijven. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden en een actuele prognose.

Door de grote belangstelling voor ons concept én specifiek de driekamerappartementen voor echtparen, is het momenteel niet mogelijk u voor deze driekamerappartementen in te schrijven op de wachtlijst. Wilt u zeker zijn van wonen in Molenwijck, dan adviseren wij u om (tijdelijk) een tweekamerappartement te bewonen en daarna eventueel binnenshuis te verhuizen naar het appartement van uw voorkeur.


Appartement type A | (geen directe beschikbaarheid)

Wilt u niet lang op de wachtlijst staan? Dan is uw aanmelding voor dit type appartement de beste optie!

Deze appartementen zijn gelegen aan de vijver van Molenwijck of u kiest voor een prachtig uitzicht op de eerste etage met de middagzon en met veel privacy.
De keuken en badkamer moderniseren wij; waar mogelijk heeft u inspraak in de afwerking. Daarnaast zijn persoonlijke wensen mogelijk, zoals het vergroten van de woonkamer of een half open keuken.


Appartement type B (geen directe beschikbaarheid)

Dit type appartement vindt u op de begane grond, vierde etage of hier tussenin. U kunt kiezen uit de ochtend- of middagzon. Deze appartementen zijn uitstekend bereikbaar; centraal, vlakbij het restaurant en het grand café.

De keuken en badkamer zijn aangepast naar een modern voorzieningenniveau. Het is mogelijk om het appartement geheel in uw eigen stijl in te richten en af te werken. Wij bieden enkele verbouwopties aan om het bij uw leefstijl aan te laten sluiten. Daarnaast kan u gebruik maken van de voorzieningen in de algemene ruimtes voor meer m² woonplezier.

Momenteel zijn alle appartementen verhuurd en dient u rekening te houden met een wachttijd van 6 tot 24 maanden.


Appartement type C (geen directe beschikbaarheid)

Op dit moment zijn alle appartementen van dit type verhuurd. Ook hiervoor geldt dat wij een wachttijd hanteren van 6 tot 24 maanden. Het is mogelijk om u aan te melden voor de wachtlijst.

Deze appartementen hebben de ochtend- of middagzon en bieden een fraai uitzicht over de tuin. Door de speelse hoek van het balkon bieden ze veel privacy. Uiteraard heeft elk appartement een eigen gerenoveerde keuken met de mogelijkheid om zelf uw maaltijd te bereiden. De badkamer hebben we een nieuwe look gegeven. Vaak is een praktische kledingkast aanwezig in de ruime slaapkamer of is er de mogelijkheid deze zelf te laten inbouwen. Dit geeft veel extra opbergruimte.

Bij het raam zijn mogelijkheden om een werkplek te creëren. Hieronder een impressie hoe een appartement van het type C eruit kan zien.


Uniek: verhuisservice

Kijkt u op tegen het verhuizen en alles wat daarbij geregeld moet worden? Wij vertellen u graag meer over de verhuisservice. Met partners van Residentie Molenwijck die inzien waar ze u kunnen helpen in het proces. Schakel de juiste partij in. Vraag ernaar bij uw contactpersoon.

Zoekt u een appartement dat anders is dan gewoon?

In enkele appartementen experimenteerden wij met onze nieuwe aanpak: met enkele kleine bouwkundige wijzigingen een groots effect. Sindsdien is een aantal appartementen verbouwd voor en door nieuwe bewoners. Samen met de technische dienst en uw woonadviseur bespreekt u uw wensen. We laten u enkele opties zien, vragen offertes op en coördineren de werkzaamheden. Precies zoals u zichzelf graag ziet wonen. Spreekt deze aanpak u aan? Het team Verhuur kan uw wensen vast verder brengen.


Het team Verhuur aan u voorgesteld!

Het team Verhuur staat voor u klaar om u deze appartementen te laten zien. Neem contact met ons op en vraag naar Sabine de Wijs, Marielle Hommel of Inge van Horen.

Bel naar 0416 – 36 56 00 of stuur een mail: info@molenwijck.com

Wilt u een appartement bezichtigen?

Tijdens een Open dag is er alle ruimte om verschillende type appartementen te bezichtigen en de bewoners te ontmoeten. Om u aan te melden voor de volgende Open dag belt u met 0416 – 36 56 00

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |