Direct beschikbaar, enkele appartementen uitgelicht

Welk appartement zou bij u passen? Ons beschikbare aanbod werken we hier steeds bij. Maak een (kijk)afspraak om het met eigen ogen te zien. Wij nemen de tijd om u tijdens de afspraak goed voor te lichten en om met u het appartement te bekijken. Het is mogelijk om aanpassingen in het appartement uit te laten voeren.

Direct bezichtigen of eerst voorsorteren… als u binnenkort wilt verhuizen

Er zijn enkele mooie tweekamerappartementen beschikbaar, zodat het mogelijk is om op korte termijn in Residentie Molenwijck te komen wonen. Als u andere of specifieke wensen heeft, kunt u zich op de wachtlijst voor een tweekamerappartement laten inschrijven. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

Door de grote belangstelling voor ons concept én specifiek de driekamerappartementen voor echtparen, is het momenteel niet mogelijk u voor deze driekamerappartementen in te schrijven op de wachtlijst. Wilt u zeker zijn van wonen in Molenwijck, dan adviseren wij u om (tijdelijk) een tweekamerappartement te bewonen en daarna eventueel binnenshuis te verhuizen naar het appartement van uw voorkeur.
Bel ons voor de mogelijkheden en een actuele prognose.

Kijkmiddag: elke donderdagmiddag
Elke donderdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen om het beschikbare aanbod te bezichtigen. Samen met een adviseur van het team Verhuur bekijkt u een appartement dat direct te huur is of binnenkort beschikbaar gaat komen. Als u belangstelling heeft, praten we daarna verder over hoe u hiervoor in aanmerking kunt komen.

Molenwijck 146 & 147 | type A (beschikbaar)

Een unieke kans! Twee appartementen naast elkaar. Ideaal als u graag dichtbij elkaar woont en tegelijk gesteld bent op uw privacy én bewust kiest voor uw eigen geluk. Wij denken aan twee vrienden of vriendinnen, broers en/of zussen. Zo houdt u samen met elkaar, bij elkaar een oogje in het zeil. Daarnaast kunt u zich terugtrekken in uw eigen appartement. Het is bespreekbaar om een verbindingsdeur te maken, die van beide kanten kan worden afgesloten.

Het is ook mogelijk om één van de appartementen te bewonen.

De appartementen liggen op de eerste etage en bieden veel rust en privacy. Met een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf het balkon (middagzon). Tussen de bomen door heeft u zicht op het Witte Kasteel van Loon op Zand. Wie wil dat nu niet, een kasteel om de hoek?


Molenwijck 136 | type A (beschikbaar)

Dit instapklare appartement ligt op de eerste etage. Met het meest gewilde uitzicht: u ziet elke dag de eendjes in de prachtige vijver met goed onderhouden tuin. Het balkon ligt op het zuiden, dus als u van zon houdt is dit een heerlijke, lichte plek. Recent is dit appartement nog opgeknapt tot een modern en tijdloos appartement. De volgende bewoner helpen we graag bij het maken van plannen en bespreken we de mogelijkheden om er uw thuis van te maken.


Molenwijck 141 | type B (verhuurd)

Op dit moment is er niet direct een appartement beschikbaar. U kunt het ons laten weten, als u hiervoor in aanmerking wilt komen. We bespreken met u hoe u op de wachtlijst kunt komen.

De appartementen van dit type liggen op verschillende plekken in Molenwijck, dus ook de ligging van het balkon en het uitzicht varieert. U kunt uw voorkeursligging zelf aangeven. U mag verwachten dat de keuken en badkamer zijn aangepast naar een modern voorzieningenniveau. Soms is een appartement instapklaar, soms heeft u de mogelijkheid iets over te nemen. Wat altijd kan, is om het appartement geheel in uw eigen stijl in te richten en af te werken. Wij bieden enkele verbouwopties aan om het nog beter bij uw leefstijl aan te sluiten. Daarnaast kan u gebruik maken van de voorzieningen in de algemene ruimtes voor meer m² woonplezier.

Wij laten dit type appartement graag aan u zien door een afspraak te maken bij een van onze bewoners thuis. Hieronder een beeld van de indeling en hoe u het appartement kunt aanpassen. Maak een afspraak als u interesse heeft.


Molenwijck 130 | type C (verhuurd)

Op dit moment zijn alle appartementen van dit type verhuurd. Het is mogelijk om u aan te melden voor de wachtlijst.

Deze appartementen hebben de ochtend- of middagzon en bieden een fraai uitzicht over de tuin. Door de speelse hoek van het balkon bieden ze veel privacy. Uiteraard heeft elk appartement een eigen gerenoveerde keuken met de mogelijkheid om zelf uw maaltijd te bereiden. De badkamer hebben we een nieuwe look gegeven. Vaak is een praktische kledingkast aanwezig in de ruime slaapkamer of is er de mogelijkheid deze zelf te laten inbouwen. Dit geeft veel extra opbergruimte.

Bij het raam zijn mogelijkheden om een werkplek te creëren. Wilt u zo’n appartement bekijken? Maak een afspraak voor een bezichtiging. Dan vragen we bij een van onze bewoners of we eens binnen mogen kijken.

Hieronder een impressie hoe een appartement van het type C eruit kan zien.


Molenwijck 304 | type B (voor tijdelijke bewoning: proefwonen of herstellen)

Een compleet en gezellig ingericht tweekamerappartement voorzien van alle gemakken. Bedoeld om tijdelijk te wonen als u bijvoorbeeld zelf eens wilt ervaren of de woongemeenschap van Residentie Molenwijck is wat u zoekt. Dé manier om te proeven en te ervaren hoe het is om te wonen met gelijkgestemden. U kunt hiervan ook gebruik maken als u moet herstellen na een operatie. Met onze zorg dichtbij, is dit de ideale plek om even tot rust te komen, op krachten te komen, om daarna weer naar huis te gaan.

Interesse? Wij vertellen u er graag meer over. Eerdere gasten gingen u voor: ervaringen.


Nieuw: verhuisservice

Kijkt u op tegen het verhuizen en alles wat daarbij geregeld moet worden? Wij vertellen u graag meer over de verhuisservice. Partners van Residentie Molenwijck die inzien waar ze u kunnen helpen in het proces. Schakel de juiste partners in. Vraag ernaar bij uw contactpersoon.

Zoekt u een appartement dat anders is dan gewoon?

In enkele appartementen experimenteerden wij met onze nieuwe aanpak: met enkele kleine bouwkundige wijzigingen een groots effect. Sinds 2020 is een aantal appartementen verbouwd voor en door nieuwe bewoners. Samen met de technische dienst en uw woonadviseur bespreekt u uw wensen. We laten u enkele opties zien, vragen offertes op en coördineren de werkzaamheden. Precies zoals u zichzelf graag ziet wonen. Spreekt deze aanpak u aan? Het team Verhuur kan uw wensen vast verder brengen.


Het team Verhuur aan u voorgesteld!

Het team Verhuur staat voor u klaar om u deze appartementen te laten zien. Neem contact met ons op en vraag naar Sabine de Wijs, Marielle Hommel of Inge van Horen.

Bel naar 0416 – 36 56 00 of stuur een mail: info@molenwijck.com

Wit u een appartement bezichtigen?

Voor het maken van een kijkafspraak belt u met 0416 – 36 56 00

© 2023 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |