Binnenkort weer beschikbaar, enkele appartementen uitgelicht

Welk appartement zou bij u passen? Ons beschikbare aanbod werken we hier steeds bij. Maak een (kijk)afspraak om het met eigen ogen te zien. Wij nemen de tijd om u tijdens de afspraak goed voor te lichten en om met u het appartement te bekijken. Het is mogelijk om aanpassingen in het appartement uit te laten voeren.

Voorsorteren… als in 2022 wilt verhuizen

Momenteel zijn bijna alle appartementen verhuurd of onder optie. U kunt zich natuurlijk ook aanmelden als belangstellende. Binnenkort komen meer mooie tweekamerappartementen beschikbaar, zodat het mogelijk is om op korte termijn in Residentie Molenwijck te komen wonen. Wilt u hierop alvast voorsorteren? Dat kan. Bel ons voor de mogelijkheden en een actuele prognose.

Molenwijck 147 | type A (onder optie)

In de zomer komt dit appartement beschikbaar, waar u zich nu al voor kunt aanmelden. Het ligt op de eerste etage en biedt veel rust en privacy. Met een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf het balkon (middagzon). Tussen de bomen door heeft u zicht op het Witte Kasteel van Loon op Zand. Wie wil dat nu niet, een kasteel om de hoek?
Residentie Molenwijck voerde onlangs een renovatie uit en het is eigenlijk instapklaar. Het is eventueel mogelijk om zaken over te nemen van de vorige bewoner. In de slaapkamer zit een praktische kast ingebouwd. Met veel ruimte voor bijvoorbeeld kleding en linnengoed.


Molenwijck 18 | type B (onder optie)

Dit appartement ligt op de begane grond. Vlakbij de receptie, het restaurant en de uitgang naar de parkeerplaats. De afwerking van het appartement is heel goed, waardoor het instapklaar is. Het heeft recent een vernieuwde badkamer gekregen, in de slaapkamer is een mooie kledingkast en de airco is ter overname. Natuurlijk is het mogelijk om uw eigen smaak toe te voegen, zodat het helemaal uw eigen thuis wordt.

Met de namiddagzon geniet u van een aangenaam verblijf op uw balkon.

Wilt u de volgende belangstellende zijn voor dit appartement? Bel voor een afspraak.


Molenwijck 228 | type C (verhuurd)

Blikvanger is het uitzicht en de afwerking van dit appartement. In de keuken vervangt de eigen technische dienst de tegels voor een gezellige sfeer. Er ligt een lichte vloer, eventueel ter overname. De wanden in het appartement zijn strak afgewerkt en geven het een eigentijdse uitstraling. In de slaapkamer is de ingebouwde kledingkast met spiegel ter overname. Vanaf het balkon geniet u in de middag van de zon. Als u hier eens wilt komen kijken, bent u van harte welkom.

Hieronder een impressie hoe een appartement van het type C eruit kan zien.


Door het toepassen van enkele relatief kleine ingrepen, kan het karakter van een appartement essentieel wijzigen. Speelser, ruimtelijker of moderner. Wij gaan graag met u in gesprek wat er mogelijk is.

Nieuw: verhuisservice

Kijkt u op tegen het verhuizen en alles wat daarbij geregeld moet worden? Wij vertellen u graag meer over de verhuisservice. Partners van Residentie Molenwijck die inzien waar ze u kunnen helpen in het proces. Schakel de juiste partners in. Vraag ernaar bij uw contactpersoon.

Zoekt u een appartement dat anders is dan gewoon?

In enkele appartementen experimenteerden wij met onze nieuwe aanpak: met enkele kleine bouwkundige wijzigingen een groots effect. Sinds 2020 is een aantal appartementen verbouwd voor en door nieuwe bewoners. Samen met de technische dienst en uw woonadviseur bespreekt u uw wensen. We laten u enkele opties zien, vragen offertes op en coördineren de werkzaamheden. Precies zoals u zichzelf graag ziet wonen. Spreekt deze aanpak u aan? Het team Verhuur kan uw wensen vast verder brengen.


Het team Verhuur aan u voorgesteld!

Het team Verhuur staat voor u klaar om u deze appartementen te laten zien. Neem contact met ons op en vraag naar Sabine de Wijs, Marielle Hommel of Inge van Horen.

Bel naar 0416 – 36 56 00 of stuur een mail: info@molenwijck.com

Wit u een appartement bezichtigen?

Voor het maken van een kijkafspraak belt u met 0416 – 36 56 00

© 2022 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |