Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Nu beschikbaar, drie appartementen uitgelicht

Voor welk appartement kunt u nu direct kiezen? Maak een kijkafspraak om het met eigen ogen te zien. Wij nemen de tijd om met u het appartement te bekijken. Het is mogelijk om aanpassingen in het appartement uit te laten voeren. Hiervoor nemen we graag met u de tijd.

 

Molenwijck 30

Een mooi hoekappartement op de begane grond voor wonen in een groene oase. Het unieke van dit appartement is de aanwezigheid van een gastentoilet (een tweede toilet). Dit appartement heeft directe toegang tot het fraaie park van Residentie Molenwijck en biedt veel privacy.  

In deze video loopt u als het ware over het tuinpad om tot slot te eindigen met een blik op het op het westen gerichte balkon van Molenwijck 30.

Twee appartementen naast elkaar (150m2)

Ideaal als u samen meer ruimte nodig heeft (150m2). Tip: woont u graag samen, mét behoud van ieder uw eigen privacy? Ook daarvoor biedt deze optie mogelijkheden.

Wij hebben een heel bijzonder verbouwplan klaarliggen dat we graag aan u voorleggen en waar u over mag meedenken. Interesse? Deze speciale optie is nu beschikbaar, voor de eerste belangstellende die kiest.

Molenwijck 34

Compact wonen met een uitzicht om verliefd op te worden met een balkon op het zuiden. Op de begane grond, vlakbij de centrale voorzieningen zoals het restaurant, de receptie en de huiswinkel. Bijzonder geschikt voor één persoon. De badkamer is al geheel vernieuwd door Molenwijck.

Om u een nog beter beeld te geven, maakten we een korte video-impressie!


Het team Verhuur aan u voorgesteld!

Het team Verhuur staat voor u klaar om u deze appartementen te laten zien. Neem contact met ons op en vraag naar Sabine de Wijs, Marielle Hommel of Inge van Horen. Ook tijdens de zomerperiode zijn wij aanwezig.

Bel naar 0416 – 36 56 00 of stuur een mail: info@molenwijck.com

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |