Binnenkort beschikbaar, enkele appartementen uitgelicht

Welk appartement zou bij u passen? Ons beschikbare aanbod werken we hier steeds bij. Maak een (kijk)afspraak om het met eigen ogen te zien. Wij nemen de tijd om u tijdens de afspraak goed voor te lichten en om met u het appartement te bekijken. Het is mogelijk om aanpassingen in het appartement uit te laten voeren.

Voorsorteren… als u plannen heeft om te verhuizen

Er komen geregeld mooie tweekamerappartementen beschikbaar, zodat het mogelijk is om in 2024 in Residentie Molenwijck te komen wonen. Zodra we een appartement direct beschikbaar hebben, vindt u het aanbod hier. Als u specifieke wensen heeft of alvast wilt voorsorteren op een tweekamerappartement, kunt u zich op de wachtlijst laten inschrijven. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden en een actuele prognose.

Door de grote belangstelling voor ons concept én specifiek de driekamerappartementen voor echtparen, is het momenteel niet mogelijk u voor deze driekamerappartementen in te schrijven op de wachtlijst. Wilt u zeker zijn van wonen in Molenwijck, dan adviseren wij u om (tijdelijk) een tweekamerappartement te bewonen en daarna eventueel binnenshuis te verhuizen naar het appartement van uw voorkeur.
Bel ons voor de mogelijkheden en een actuele prognose.

Kijkmiddag: elke donderdagmiddag
Elke donderdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen om een tweekamerappartement te bezichtigen. Samen met een adviseur van het team Verhuur, nemen we een kijkje bij een van de appartementen. Als u belangstelling heeft, praten we daarna verder over hoe u hiervoor in aanmerking kunt komen.


Molenwijck 146 | (verhuurd)

Dit appartement is inmiddels verhuurd. U kunt zich wel specifiek voor dit type appartement inschrijven. Wilt u binnenkort wonen in Residentie Molenwijck? Dan is uw aanmelding voor dit type appartement de beste optie!

Deze appartementen zijn gelegen aan de vijver van Molenwijck of u kiest voor een prachtig uitzicht op de eerste etage met de middagzon en met veel privacy.
De keuken en badkamer moderniseren wij; waar mogelijk heeft u inspraak in de afwerking. Daarnaast zijn persoonlijke wensen mogelijk, zoals het vergroten van de woonkamer of een half open keuken.

Kom eens langs tijdens de kijkmiddag of maak een afspraak voor een ander moment.


Appartement type B (geen directe beschikbaarheid)

Dit type appartement vindt u op de begane grond, vierde etage of hier tussenin. U kunt kiezen uit de ochtend- of middagzon. Deze appartementen zijn uitstekend bereikbaar; centraal, vlakbij het restaurant en het grand café.

De keuken en badkamer zijn aangepast naar een modern voorzieningenniveau. Het is mogelijk om het appartement geheel in uw eigen stijl in te richten en af te werken. Wij bieden enkele verbouwopties aan om het bij uw leefstijl aan te laten sluiten. Daarnaast kan u gebruik maken van de voorzieningen in de algemene ruimtes voor meer m² woonplezier.

Wij laten dit type appartement graag aan u zien. Tijdens de kijkmiddag elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur of maak een afspraak voor een ander moment.
Momenteel zijn alle appartementen verhuurd. Er is een wachtlijst tot medio 2024. Zodra er een appartement direct beschikbaar komt; leest u dat hier.


Appartement type C (geen directe beschikbaarheid)

Op dit moment zijn alle appartementen van dit type verhuurd. In de loop van 2024 verwachten wij weer beschikbaarheid. Het is alvast mogelijk om u aan te melden voor de wachtlijst.

Deze appartementen hebben de ochtend- of middagzon en bieden een fraai uitzicht over de tuin. Door de speelse hoek van het balkon bieden ze veel privacy. Uiteraard heeft elk appartement een eigen gerenoveerde keuken met de mogelijkheid om zelf uw maaltijd te bereiden. De badkamer hebben we een nieuwe look gegeven. Vaak is een praktische kledingkast aanwezig in de ruime slaapkamer of is er de mogelijkheid deze zelf te laten inbouwen. Dit geeft veel extra opbergruimte.

Bij het raam zijn mogelijkheden om een werkplek te creëren. Wilt u zo’n appartement bekijken? Maak een afspraak voor een bezichtiging. Dan vragen we bij een van onze bewoners of we eens binnen mogen kijken.

Hieronder een impressie hoe een appartement van het type C eruit kan zien.


Uniek: verhuisservice

Kijkt u op tegen het verhuizen en alles wat daarbij geregeld moet worden? Wij vertellen u graag meer over de verhuisservice. Met partners van Residentie Molenwijck die inzien waar ze u kunnen helpen in het proces. Schakel de juiste partij in. Vraag ernaar bij uw contactpersoon.

Zoekt u een appartement dat anders is dan gewoon?

In enkele appartementen experimenteerden wij met onze nieuwe aanpak: met enkele kleine bouwkundige wijzigingen een groots effect. Sindsdien is een aantal appartementen verbouwd voor en door nieuwe bewoners. Samen met de technische dienst en uw woonadviseur bespreekt u uw wensen. We laten u enkele opties zien, vragen offertes op en coördineren de werkzaamheden. Precies zoals u zichzelf graag ziet wonen. Spreekt deze aanpak u aan? Het team Verhuur kan uw wensen vast verder brengen.


Het team Verhuur aan u voorgesteld!

Het team Verhuur staat voor u klaar om u deze appartementen te laten zien. Neem contact met ons op en vraag naar Sabine de Wijs, Marielle Hommel of Inge van Horen.

Bel naar 0416 – 36 56 00 of stuur een mail: info@molenwijck.com

Wilt u een appartement bezichtigen?

Voor het maken van een kijkafspraak belt u met 0416 – 36 56 00

© 2023 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |