Nu beschikbaar – Molenwijck

Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Nu beschikbaar, enkele appartementen uitgelicht

Voor welk appartement kunt u nu direct kiezen? Maak een kijkafspraak om het met eigen ogen te zien. Wij nemen de tijd om met u het appartement te bekijken. Het is mogelijk om aanpassingen in het appartement uit te laten voeren. Hiervoor nemen we graag met u de tijd.

 

Molenwijck 303 (verhuurd) maar Molenwijck 106 komt beschikbaar, lees verder…

’s Ochtends een prachtige zonsopgang. Dat is uw uitzicht als u op tijd wakker bent. In de ruime slaapkamer past gemakkelijk een tweepersoonsbed. Extra: luxe kastruimte in de slaapkamer en woonkamer door op maat gemaakte kasten ter overname. Natuurlijk is de badkamer voorzien van alles wat daarbij hoort.

Molenwijck 106

Binnenkort beschikbaar! In dit tweekamerappartement voeren wij een experiment uit. Met enkele kleine ingrepen creëren we een optimaal ruimtelijk effect. De volgende bewoner kan van deze aanpassingen gebruik maken, zonder investeringskosten! We zullen alleen af en toe vragen of u zo gastvrij wilt zijn om in de toekomst andere potentiële bewoners deze verrassende wijziging te laten zien.
Ook hier zijn de keuken en badkamer gerenoveerd. Bovendien heeft dit appartement een extra hoekje op het balkon!

Molenwijck 124

Zoekt u een appartement dat instapklaar klaar is? Het is onlangs helemaal geschilderd en de badkamer is recent vernieuwd. Speciaal: éxtra veel kastruimte in de slaapkamer door een ingebouwde luxe kledingkast.
Niet onbelangrijk: het appartement heeft een balkon waar u van de middagzon kunt genieten.

Interesse? Bel met het team Verhuur om dit appartement te bekijken: 0416-365600.

Molenwijck 139

Wederom een appartement met een prachtig uitzicht over de tuin met de vijver. Genieten van de eendjes die binnenkort vast weer gaan zorgen voor jonge kroost. Omdat er nog niet zo lang geleden is geschilderd, behoeft de afwerking eigenlijk nauwelijks nog aandacht.
Bovendien: de badkamer en keuken hebben wij voor u al aangepakt.

Molenwijck 304

Jammer, dit mooie appartement is verhuurd! Toch kunt u altijd een afspraak maken om dit type appartement te bekijken en ideeën op te doen voor een ander appartement.

Zoekt u een appartement dat net iets anders is dan de rest?
In dit appartement experimenteerden wij met onze nieuwe aanpak: met enkele kleine bouwkundige wijzigingen een groots effect. De eerste contouren zijn zichtbaar van de nieuwe indeling. Met als doel om de woonkamer van het appartement meer ruimte te geven. We laten het u graag zien ter inspiratie.


Het team Verhuur aan u voorgesteld!

Het team Verhuur staat voor u klaar om u deze appartementen te laten zien. Neem contact met ons op en vraag naar Sabine de Wijs, Marielle Hommel of Inge van Horen.

Bel naar 0416 – 36 56 00 of stuur een mail: info@molenwijck.com

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |