Nu beschikbaar, enkele appartementen uitgelicht

Voor welk appartement kunt u nu direct kiezen? Maak een kijkafspraak om het met eigen ogen te zien. Wij nemen de tijd om met u het appartement te bekijken. Het is mogelijk om aanpassingen in het appartement uit te laten voeren. Hiervoor nemen we graag met u de tijd.

 

Molenwijck 106

Binnenkort beschikbaar! Een van onze laatste appartementen. In dit tweekamerappartement voeren wij een experiment uit. Met enkele kleine ingrepen creëren we een optimaal ruimtelijk effect. De volgende bewoner kan van deze aanpassingen gebruik maken, zonder investeringskosten! Ook hier zijn de keuken en badkamer gerenoveerd. Bovendien heeft dit appartement een extra zithoek op het balkon!

Molenwijck 146

Een appartement met een ligging waar je ú tegen zegt. De ligging biedt veel privacy. Met een uitkijk op het Witte Kasteel van het dorp Loon op Zand. De tuin voor het appartement begint voorzichtig in voorjaarsstemming te komen. Ook in dit appartement heeft een renovatie van de badkamer en keuken reeds plaatsgevonden. Maak een afspraak om de laatste van de drie appartementen die beschikbaar zijn, te bekijken. Bel met 0416-365600.

Molenwijck 139 (optie)

Wederom een appartement met een prachtig uitzicht over de tuin met de vijver. Genieten van de eendjes die binnenkort vast weer gaan zorgen voor jonge kroost. Omdat er nog niet zo lang geleden is geschilderd, behoeft de afwerking eigenlijk nauwelijks nog aandacht. De aanwezige stoffering kunt u eventueel overnemen.
Bovendien: de badkamer en keuken hebben wij voor u al aangepakt.

Zoekt u een appartement dat anders is dan gewoon?

In enkele appartementen experimenteerden wij met onze nieuwe aanpak: met enkele kleine bouwkundige wijzigingen een groots effect. Sinds 2020 zijn een aantal appartementen verbouwd voor en door nieuwe bewoners. Samen met de technische dienst en uw woonadviseur bespreekt u uw wensen. We laten u enkele opties zien, vragen offertes op en coördineren de werkzaamheden. Precies zoals u zichzelf graag ziet wonen. Spreekt deze aanpak u aan? Het team Verhuur kan uw wensen vast verder brengen.


Het team Verhuur aan u voorgesteld!

Het team Verhuur staat voor u klaar om u deze appartementen te laten zien. Neem contact met ons op en vraag naar Sabine de Wijs, Marielle Hommel of Inge van Horen.

Bel naar 0416 – 36 56 00 of stuur een mail: info@molenwijck.com

Wit u een appartement bezichtigen?

Voor het maken van een kijkafspraak belt u met 0416 – 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |