Nu beschikbaar, enkele appartementen uitgelicht

Voor welk appartement kunt u nu direct kiezen? Maak een kijkafspraak om het met eigen ogen te zien. Wij nemen de tijd om met u het appartement te bekijken. Het is mogelijk om aanpassingen in het appartement uit te laten voeren. Hiervoor nemen we graag met u de tijd.

Molenwijck 118 | type B (verhuurbaar per medio oktober 2021)

De keuken en badkamer hebben een upgrade gekregen. De badkamer heeft een nieuw toilet, douchehoek en wastafelcombinatie. Molenwijck zorgt voor een vloer- en wandafwerking. Hierdoor is het ook voor een tijdelijk verblijf (herstelarrangement of proefwonen) geschikt. In dat geval richten we het appartement met meubilair en dergelijke in.
Met de middag- en avondzon is er altijd wel een aangenaam moment te vinden om hiervan te genieten. Het is mogelijk om zelf de nodige aanpassingen te doen, zodat het aansluit bij uw wensen. Van afwerking tot aanpassingen die meer ruimte geven. Het appartement heeft bovendien twee bergingen en een parkeerplaats. Bel snel voor een afspraak.


Molenwijck 223 | type C (onder optie)

Een van de laatste appartementen. Het appartement is prachtig gelegen op de tweede etage met een heerlijk uitzicht op de tuin met haar vijver. In het appartement is een aanpassing gedaan, met meerwaarde voor het ruimtelijk gevoel. Er is een halfopen keuken ontstaan. Zie onderstaand filmpje, waarin deze optie ook is uitgevoerd. In de slaapkamer bevindt zich ten slotte een handige kast, die veel opbergmogelijkheden biedt. De afwerking van de muren is met fijne spachtelputz, wat een eigentijds, warm effect oplevert. Komt u gerust eens kijken.

Door het toepassen van enkele relatief kleine ingrepen, kan het karakter van een appartement essentieel wijzigen. Speelser, ruimtelijker of moderner. Wij gaan graag met u in gesprek wat er mogelijk is.

Zoekt u een appartement dat anders is dan gewoon?

In enkele appartementen experimenteerden wij met onze nieuwe aanpak: met enkele kleine bouwkundige wijzigingen een groots effect. Sinds 2020 is een aantal appartementen verbouwd voor en door nieuwe bewoners. Samen met de technische dienst en uw woonadviseur bespreekt u uw wensen. We laten u enkele opties zien, vragen offertes op en coördineren de werkzaamheden. Precies zoals u zichzelf graag ziet wonen. Spreekt deze aanpak u aan? Het team Verhuur kan uw wensen vast verder brengen.


Het team Verhuur aan u voorgesteld!

Het team Verhuur staat voor u klaar om u deze appartementen te laten zien. Neem contact met ons op en vraag naar Sabine de Wijs, Marielle Hommel of Inge van Horen.

Bel naar 0416 – 36 56 00 of stuur een mail: info@molenwijck.com

Wit u een appartement bezichtigen?

Voor het maken van een kijkafspraak belt u met 0416 – 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |