Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Nu beschikbaar, drie appartementen uitgelicht

Voor welk appartement kunt u nu direct kiezen? Maak een kijkafspraak om het met eigen ogen te zien. Wij nemen de tijd om met u het appartement te bekijken. Het is mogelijk om aanpassingen in het appartement uit te laten voeren. Hiervoor nemen we graag met u de tijd.

 

Molenwijck 405

Denkt u na over een toekomst bij Residentie Molenwijck, in een van onze grootste appartementen? Wilt u vóór de feestdagen wonen in Residentie Molenwijck? Met veel plezier brengt het team Verhuur dit appartement van ruim 85m2 onder uw aandacht, speciaal voor echtparen of samenwonenden.

Wat maakt dit appartement bijzonder?
• Een L-vormige woonkamer
• Geweldig uitzicht!
• Luxe kastenwand en (elektrische) haard in de woonkamer ter overname
• Een ruime slaapkamer met kastruimte
• Airco
• Eigentijdse badkamer
• En meer…

Voor een kijkafspraak belt u met 0416-365600.

Molenwijck 146

Wederom een appartement met een prachtig uitzicht. Nu kijkt u tussen de bomen door naar de – meestal – groene akkers. Nu de bladeren verkleuren en vallen, gaat u steeds beter de contouren van het Witte Kasteel zien. Wie wilt nu niet vanaf het balkon uitkijken op het middeleeuwse kasteel dat Loon op Zand rijk is? Bel ons voor een afspraak.
Bovendien: de badkamer hebben wij voor u al aangepakt.

PS: Samen wonen, maar toch ieder zijn eigen ruimte? Het naastgelegen appartement is ook beschikbaar, waardoor een unieke mogelijkheid voor twee vrienden of vriendinnen zich voordoet, die graag in elkaars nabijheid wonen.

Molenwijck 304

Jammer, dit mooie appartement is verhuurd! Toch kunt u altijd een afspraak maken om dit type appartement te bekijken en ideeën op te doen voor een ander appartement.

Zoekt u een appartement dat net iets anders is dan de rest?
In dit appartement zijn de eerste contouren zichtbaar van de nieuwe indeling. Met als doel om de woonkamer van het appartement meer ruimte te geven.


Het team Verhuur aan u voorgesteld!

Het team Verhuur staat voor u klaar om u deze appartementen te laten zien. Neem contact met ons op en vraag naar Sabine de Wijs, Marielle Hommel of Inge van Horen.

Bel naar 0416 – 36 56 00 of stuur een mail: info@molenwijck.com

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |