Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Serviceflat Brabant

Bent u op zoek naar een mooie serviceflat in Brabant? Een flat waar u niet alleen zelfstandig woont te midden van gelijkgestemden, maar waar u ook gezien en gehoord wordt? Dan raden we u aan om een kijkje te nemen bij Residentie Molenwijck. Bij ons vindt u een serviceflat voor Brabant, in een rustgevende omgeving. Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid om mee te denken over de inrichting van uw thuis. Wat Molenwijck uniek maakt is de warme gemeenschap en bruisende sfeer. Bovendien woont u op loopafstand van het gezellige centrum van Loon op Zand.

U zoekt een serviceflat in Brabant?

Bij Residentie Molenwijck kunt u echt genieten van het leven. Niet alleen woont u bij ons zelfstandig in een prachtig appartement waar u de ruimte heeft om zelf over de inrichting na te denken. U komt ook terecht in een bruisende en sfeervolle gemeenschap die zeer actief is.

Residentie Molenwijck staat bekend om de hoge mate van privacy en om onze excellente service. Uw woongeluk staat bij ons voorop. Zo kunt u elke dag op heerlijke en voedzame maaltijden rekenen, bereid door onze chef-kok, maar ook kunt u hier nieuwe vriendschappen sluiten en krijgt u de zorg die u eventueel nodig heeft.

Meer weten over onze serviceflat in Brabant

Er zijn heel wat serviceflats in Brabant te vinden, maar bij Residentie Molenwijck vindt u echt iets unieks. Een serviceflat voor Brabant waar u geniet van het leven, maar waar u ook zelf de regie in handen heeft. Er zijn talloze activiteiten en commissies waarbij u zich kunt aansluiten, maar niets is verplicht. U bepaalt hier zelf hoe sociaal uw leven is.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze flat. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!


Bezoek de Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Zou u het fijn vinden om zelfstandig te wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Kom dan een kijkje nemen tijdens de Open Dagen. U kunt dan diverse appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun persoonlijke ervaringen en maakt u kennis met ons personeel en onze uitgebreide faciliteiten.

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |