Serviceflat Brabant – Molenwijck

Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Serviceflat Brabant

Bent u op zoek naar een mooie serviceflat in Brabant? Een flat waar u niet alleen zelfstandig woont te midden van gelijkgestemden, maar waar u ook gezien en gehoord wordt? Dan raden we u aan om een kijkje te nemen bij Residentie Molenwijck. Bij ons vindt u een serviceflat voor Brabant, in een rustgevende omgeving. Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid om mee te denken over de inrichting van uw thuis. Wat Molenwijck uniek maakt is de warme gemeenschap en bruisende sfeer. Bovendien woont u op loopafstand van het gezellige centrum van Loon op Zand.

U zoekt een serviceflat in Brabant?

Bij Residentie Molenwijck kunt u echt genieten van het leven. Wij ontwikkelden de afgelopen jaren, van serviceflat in Brabant naar een Residentie in Loon op Zand. Niet alleen woont u bij ons zelfstandig in een prachtig appartement waar u de ruimte heeft om zelf over de inrichting na te denken. U komt ook terecht in een bruisende en sfeervolle gemeenschap die zeer actief is.

Residentie Molenwijck staat bekend om de hoge mate van privacy en om onze excellente service. Uw woongeluk staat bij ons voorop. Zo kunt u elke dag op heerlijke en voedzame maaltijden rekenen, bereid door onze chef-kok, maar ook kunt u hier nieuwe vriendschappen sluiten en krijgt u de zorg die u eventueel nodig heeft.

Meer weten over onze serviceflat in Brabant

Er zijn heel wat serviceflats in Brabant te vinden, maar bij Residentie Molenwijck vindt u echt iets unieks. Een serviceflat voor Brabant waar u geniet van het leven, maar waar u ook zelf de regie in handen heeft. Er zijn talloze activiteiten en commissies waarbij u zich kunt aansluiten, maar niets is verplicht. U bepaalt hier zelf hoe sociaal uw leven is.


Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |