Seniorenwoning Waalwijk

Bent u op zoek naar een mooie seniorenwoning in Waalwijk? Waarom komt u dan niet eens een kijkje nemen bij Residentie Molenwijck in het nabij gelegen Loon op Zand. Onze residentie zit bij u om de hoek, vlakbij de Loonse en Drunense Duinen. U komt bij ons terecht in een gezellige residentie met een druk gemeenschapsleven. Ook op het gebied van faciliteiten is Residentie Molenwijck ongeevenaard. Wilt u een seniorenwoning vlakbij Waalwijk bezichtigen? Sla Loon op Zand dan niet over. Het is een prachtige leefomgeving.

De mooiste seniorenwoningen voor Waalwijk en omstreken

Als u een seniorenwoning in Waalwijk zoekt, dan raden wij u aan om ook andere woningen in Noord-Brabant te bekijken. In het nabij gelegen Loon op Zand zijn per direct prachtige woningen voor u beschikbaar in een bijzondere leefgemeenschap voor senioren. Bij ons woont u op uw eigen manier, met zowel privacy als de mogelijkheid tot het deelnemen aan diverse leuke activiteiten en commissies.

Naast vele comfortabele faciliteiten, zijn er ook services en zorg aanwezig, mocht u dat later nodig hebben. Zo hoeft het u aan niets te ontbreken. Bijzonder is dat u bij Residentie Molenwijck echt gezien en gehoord wordt. Het sociale aspect wordt hier actief door de bewoners gedragen. Dit maakt onze seniorenwoning voor Waalwijk en omstreken uniek in zijn soort.

Meer weten over de seniorenwoning vlakbij Waalwijk in onze residentie?

Molenwijck is de ideale plek voor vitale, zelfredzame ouderen.We raden u aan om onze website eens te bekijken. Hier vindt u tal van informatie en mogelijkheden die wij u bieden. Natuurlijk bent u ook welkom om Molenwijck te bezoeken. Schroom niet om hiervoor een afspraak te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze seniorenwoning. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |