Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Seniorenwoning Waalwijk

Bent u op zoek naar een mooie seniorenwoning in Waalwijk? Waarom komt u dan niet eens een kijkje nemen bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand. Onze residentie zit bij u om de hoek, in het prachtige gebied bij Loon op Zand. Als u een seniorenwoning voor Waalwijk bij ons gaat bewonen, dan staat u veel moois te wachten. U komt dan terecht in een gezellige residentie met een druk gemeenschapsleven. Ook op het gebied van faciliteiten is Residentie Molenwijck ongeevenaard .We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website om te zien wat u bij ons allemaal kunt verwachten.

De mooiste seniorenwoningen voor Waalwijk en omstreken

Als u een seniorenwoning in Waalwijk zoekt, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens een kijkje te komen nemen in Loon op Zand. We hebben prachtige woningen voor u klaarstaan in een bijzonder complex. Bij ons woont u op uw eigen manier, wat er alleen maar aan bijdraagt dat u hier een gelukkige tijd door gaat brengen. Bij ons wordt u gezien en gehoord en kunt u zelf invloed uitoefenen op wat er allemaal in uw woonomgeving gebeurt. Zo is onze seniorenwoning voor Waalwijk en omstreken behoorlijk uniek te noemen.

Meer weten over de seniorenwoning voor Waalwijk in onze residentie?

We raden u aan om gewoon eens op uw gemak de pagina’s op onze website door te nemen. U ziet hier meer informatie over onze residentie en hoe u hier kunt wonen. Molenwijck is de ideale plek voor vitale, zelfredzame ouderen. Mocht u op een later tijdstip toch zorg nodig hebben, dan is deze voorradig. U bent natuurlijk ook altijd welkom om een keer bij ons langs te komen en een en ander in het echt te voelen. Maak hiervoor gewoon even een afspraak met ons. We vertellen u graag alles wat er te vertellen is over onze residentie, zodat u goed voorbereid een keuze kunt maken om te komen wonen bij ons.

Bezoek de Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Zou u het fijn vinden om zelfstandig te wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Kom dan een kijkje nemen tijdens de Open Dagen. U kunt dan diverse appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun persoonlijke ervaringen en maakt u kennis met ons personeel en onze uitgebreide faciliteiten.

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |