Team Verhuur aan u voorgesteld

Als u bezig bent met het maken van een woonplan, kunt u misschien wel wat hulp gebruiken bij uw oriëntatie. En heeft u besloten dat Residentie Molenwijck de beste plek voor u is, dan komt bij een verhuizing heel wat kijken. Ons team kan u bij elke stap, van begin tot eind, ondersteunen. De dames stellen zich graag aan u voor.

Het team Verhuur bestaat o.a. uit Inge van Horen, Marielle Hommel en Sabine de Wijs, (uw adviseurs Wonen), die toekomstige en nieuwe bewoners helpen bij het maken van keuzes rondom dit belangrijke moment in uw leven.

Van links naar rechts: Marielle Hommel, Inge van Horen en Sabine de Wijs

Zij zijn ieder al ruim 10 jaar in Residentie Molenwijck werkzaam, in verschillende functies en specifiek als lid van het team Verhuur. Samen ontvangen zij belangstellenden met veel enthousiasme, deskundigheid en flair. Als adviseur of als klankbord. Heeft u gekozen voor Residentie Molenwijck? Zij zetten hun ervaring in om u van begin tot eind bij te staan, tijdens de verhuizing naar uw nieuwe appartement.
Met als doel dat u zich hier snel thuis voelt.


En verder

Het team Verhuur bestaat daarnaast uit twee zorgadviseurs, Monique Baijens en Evian Havens. Zij spelen een belangrijke rol als u de keuze voor Residentie Molenwijck wilt maken. Tijdens een goed gesprek aan de ronde tafel, staan zij stil bij uw besluit, wat uw overwegingen zijn en in hoeverre u kunt en wilt bijdragen aan het leven in Residentie Molenwijck. Tijdens de bezoeken maakt u ook kennis met Frans Mannaerts (directeur).

U kunt ze bereiken door te bellen naar 0416 -36 56 00 of een mail te sturen naar info@molenwijck.com

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |