Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Team Verhuur aan u voorgesteld

Als u bezig bent met het maken van een woonplan, kunt u misschien wel wat hulp gebruiken bij uw oriëntatie. En heeft u besloten dat Residentie Molenwijck de beste plek voor u is, dan komt bij een verhuizing heel wat kijken. Ons team kan u bij elke stap, van begin tot eind, ondersteunen. De dames stellen zich graag aan u voor.

Het team Verhuur bestaat o.a. uit Inge van Horen, Marielle Hommel en Sabine de Wijs, (uw adviseurs Wonen), die toekomstige en nieuwe bewoners helpen bij het maken van keuzes rondom dit belangrijke moment in uw leven.

Van links naar rechts: Inge van Horen, Marielle Hommel en Sabine de Wijs

Zij zijn ieder al ruim 10 jaar in Residentie Molenwijck werkzaam, in verschillende functies en specifiek als lid van het team Verhuur. Samen ontvangen zij belangstellenden met veel enthousiasme, deskundigheid en flair. Als adviseur of als klankbord. Heeft u gekozen voor Residentie Molenwijck? Zij zetten hun ervaring in om u van begin tot eind bij te staan, tijdens de verhuizing naar uw nieuwe appartement.
Met als doel dat u zich hier snel thuis voelt.

En verder

Het team Verhuur bestaat daarnaast uit twee zorgadviseurs, Monique Baijens en Evian Havens. Zij spelen een belangrijke rol als u de keuze voor Residentie Molenwijck wil maken. Tijdens een goed gesprek aan de ronde tafel, staan zij stil bij uw besluit, wat uw overwegingen zijn en in hoeverre u kunt en wilt bijdragen aan het leven in Residentie Molenwijck. Tijdens de bezoeken maakt u ook kennis met Jan Bernard Koolen (directeur).

U kunt ze bereiken door te bellen naar 0416 -36 56 00 of een mail te sturen naar info@molenwijck.com

Een persoonlijke noot

Om u een beeld te geven hoe wij afgelopen zomer onze vrije tijd doorbrachten, geven de leden van het team Verhuur u een kijkje achter de schermen. Zodat u ons ook – een klein beetje – beter leert kennen.

Sabine de Wijs: Aan het genieten in Nederland aan het Veerse meer (Zeeland) met mijn gezin. Ik ben iedere keer onder de indruk hoe mooi ons land is. Mét Zuid-Europese temperaturen
Marielle Hommel: Vakantie in eigen tuin
Jan Bernard Koolen: Fietsen, zwemmen, wandelen en skiën. Heerlijk buiten zijn, sportief en ook om van het mooie weer te genieten. Eigenlijk lukt het me best goed, omdat ik namelijk elke dag naar het werk fiets. Door weer en wind. En daarmee ervaar ik in elke werkdag ook het gevoel van een vakantiedag.
Evian Havens: Met de hitte lekker op de fiets door Moerenburg. Een mooi plekje in Tilburg, samen met mijn hondje Louis
Inge van Horen: Hoe lekker kan een kopje cappuccino zijn op een Italiaans terrasje. Welverdiend na een fietstocht door de prachtige groene heuvels van Piëmonte.
Monique Baijens: Hoe fraai en oer-Hollands. Een molen in Franeker of Frentsjer zoals de Friezen het noemen.

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |