Faciliteiten

Genieten van het leven staat voorop in Residentie Molenwijck. Om dat te faciliteren kunt u voor allerhande wensen terecht bij onze voorzieningen. Of het nu gaat om een alledaagse boodschap of om een verwenmiddag in de beautysalon. Als u gasten uitnodigt kunnen zij onder andere meegenieten van het restaurant of overnachten in een van onze gastenkamers.

Restaurant

In het restaurant serveren we dagelijks hoogwaardige maaltijden die zijn geprepareerd door onze chef-kok. Naast de culinaire thema-avonden en de table d’hôte is dit dé locatie voor ontmoetingen, lezingen en muziekvoorstellingen.

Zonneterras

Wanneer de zon schijnt zit u hier heerlijk windstil met uitzicht op de vijver. Het is de perfecte plek voor een mooie ochtend of middag tijdens de aangename tijden van het jaar.

Grand Café

Een fijne plek voor het nuttigen van een verse kop koffie met uw buren of uw gasten. Tevens vinden hier verschillende activiteiten plaats en kunt u hier gebruik maken van de biljarttafel.

Beauty

Bij de beautysalon verwennen we u met heerlijke behandelingen verzorgd voor uw huid, gezicht en lichaam. Verschillende reiniging- en verzorgingstechnieken laten u weer stralen.

Wellnessruimte

Voor een moment van complete ontspanning is de wellnessruimte de perfecte plek. Hier zult u een weldaad voor lichaam en geest ervaren. De infraroodsauna is goed voor ‘onderhoud’ van uw spieren.

Kapsalon

U hoeft niet meer ver te gaan voor uw kappersafspraak. De professionele kapster heeft een volledig uitgeruste salon waar dames en heren zich kunnen laten knippen, wassen, föhnen en kleuren.

Fitnessruimte

Werkt u graag aan een vitaal lichaam? Dan kunt u terecht in de fitnessruimte. Hier vinden de hele week verschillende sportieve lessen plaats, maar u kunt ook zelf aan de slag om uzelf fit te houden.

Bibliotheek

De collectie van de bibliotheek is zeer divers; van literaire romans tot non-fictie en lectuur. U kunt boeken lenen of ter plekke rustig lezen. Elke maand breidt de collectie uit met nieuwe leestips.

Huiswinkel

In onze huiswinkel kunt u terecht voor een breed aanbod aan alledaagse levensmiddelen. Ideaal, want zo hoeft u niet voor elke boodschap op en neer naar de supermarkt in het dorp.

Devotieruimte

In de serene devotieruimte kunt u terecht voor een moment van rust en bezinning, ongeacht uw religie of levensbeschouwing. Wekelijks vindt er een inspirerende geloofsbijeenkomst plaats.

Gastenkamers

Als u gasten heeft die van ver weg komen en die graag blijven overnachten, kunnen zij verblijven in een comfortabele gastenkamer. Op die manier behoudt u beiden uw rust en privacy.

Tuin

Natuur en groen in uw directe omgeving hebben een positief effect op lichaam en geest. De weelderige tuin heeft een charme in elk van de seizoenen en nodigt uit tot een mooie wandeling.

Goed bereikbaar

Residentie Molenwijck is goed bereikbaar voor bewoners en gasten. Naast een eigen parkeerplaats voor bewoners en verschillende bezoekersparkeerplaatsen, stopt de bus naar Tilburg en ‘s-Hertogenbosch (lijn 136) bij Molenwijck. Binnenkort zijn er twee laadpalen waar bewoners en gasten een elektrische auto kunnen opgeladen.

Maakt u gebruik van een navigatiesysteem? Geef als bestemming ‘Orion 18’ in, dan wordt u naar de hoofdingang en de parkeerplaatsen genavigeerd.

Naar onze contactpagina voor de routeplanner

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |