Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Seniorenwoning Brabant

Zoekt u een seniorenwoning in Brabant waar u midden in het leven staat? Een inspirerende omgeving waar u heerlijk kunt wonen, maar waar u ook betrokken kunt zijn bij een actieve gemeenschap? Dan nodigen wij u van harte uit om een keer langs te komen bij Residentie Molenwijck. We hebben seniorenwoningen in Brabant die u een woning bieden waar u optimaal kunt genieten. Bij ons heeft u de kans om op uw eigen manier te wonen en genieten van het leven. Het leven gaat verder dan alleen maar in uw appartement zijn. Dit is de plek waar u echt gezien en gehoord wordt.

Seniorenwoningen in Brabant

Er zijn heel wat seniorenwoningen in Brabant te vinden. Toch zult u niet snel een plek vinden die gelijk is aan wat wij bij Molenwijck te bieden hebben. Laten we het om te beginnen maar eens over de locatie hebben. U woont bij ons namelijk in Loon op Zand, op loopafstand van het gezellige centrum. Maar u woont ook midden in een prachtig natuurgebied waar u naar genoegen heel wat tijd door kunt brengen. Uiteraard hoeft u niet per se weg. U kunt er bij ons ook voor kiezen om deel te nemen aan een van de vele activiteiten die er bij ons worden georganiseerd.

Meer weten over de mooiste seniorenwoning van Brabant?

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over het wonen bij Residentie Molenwijck. We bieden u een unieke plek waar u nog echt kunt genieten van het wonen en leven. Er heerst een bruisende sfeer, maar indien u daar meer van gediend bent kunt u ook een weldadige rust opzoeken. Wat uw keuze is, bij ons heeft u de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan het wonen en leven in onze seniorenwoning in Brabant. Kom anders gewoon een keer langs bij onze seniorenwoning voor Brabant.

Bezoek de Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Zou u het fijn vinden om zelfstandig te wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Kom dan een kijkje nemen tijdens de Open Dagen. U kunt dan diverse appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun persoonlijke ervaringen en maakt u kennis met ons personeel en onze uitgebreide faciliteiten.

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |