Type C | 75 m² | voor 1 of 2 personen

In dit gezellige tweekamerappartement woont u op de begane grond, eerste of tweede etage. Er zijn appartementen met ochtend- en middagzon. Bijzonder aan deze appartementen is dat het balkon extra privacy biedt. Door de extra ruimte kunt u een deel van het balkon groen en vogelvriendelijk inrichten. Hoe natuurrijk wilt u wonen?

Het appartement heeft een ruim ingedeelde woonkamer met direct toegang tot de keuken. Er zijn (bouwkundig) mogelijkheden om de keuken en de woonkamer meer bij elkaar te trekken. Dit geeft direct een prachtig ruimtelijk effect. In de slaapkamer is bij het raam een perfecte plek om een tafel, buro of een fauteuil te plaatsen. Al lezend heeft u zicht op de tuin. Daarnaast blijven er voldoende mogelijkheden voor slapen en kastruimte over.

In de hal is een ruime garderobekast of -nis. Alle appartementen beschikken over twee bergingen. Een in het appartement en een beneden in het souterrain.

Tarief

Als u hier alleen woont, betaalt u circa € 3.285 per maand, inclusief een warme maaltijd, schoonmaak, deelname aan activiteiten, een prachtig onderhouden tuin, zakelijke belastingen, een parkeerplaats en nog meer. Voor een compleet overzicht, maakt u met ons een afspraak. Dan kunnen wij u ook meteen een appartement laten zien. Als u hier samen woont, komt er slechts € 290 bij, voor dagelijks een driegangen keuzediner.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |