Seniorenwoning Den Bosch

Bent u op zoek naar een mooie seniorenwoning bij Den Bosch in de buurt? Dan staat u wellicht open voor geschikte alternatieven in de omgeving. Residentie Molenwijck is gevestigd in het Brabantse Loon op Zand, met de Loonse en Drunense Duinen direct in uw omgeving. U geniet bij ons dagelijks van culinaire verwennerijen, de gastvrijheid van onze medewerkers en bewoners, en een breed pakket aan activiteiten, faciliteiten, services en zorg.

Op zoek naar seniorenwoningen in de buurt van Den Bosch?

Als u eigenlijk een mooie seniorenwoning in de buurt van Den Bosch zoekt, dan onderzoekt u wellicht ook andere opties in Noord-Brabant. Wij raden wij u aan om een kijkje te nemen bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand. Bij ons heeft u de mogelijkheid om zelfstandig te wonen en leven op uw eigen manier. Wij bieden u een mooi appartement, en u bent thuis in het hele gebouw.

Bijzonder aan Residentie Molenwijck is de persoonlijke sfeer. Iedereen kent elkaar. Niet alleen de medewerkers, maar vooral ook de bewoners zorgen ervoor dat iedereen warm en hartelijk wordt ontvangen. Uiteraard krijgt u bij ons de privacy die u wenst. Dat allemaal in een prachtige natuurlijke omgeving, op loopafstand van het centrum van Loon op Zand.

Een seniorenwoning vlakbij Den Bosch vinden

Onze seniorenwoningen voor Den Bosch en omstreken zijn er helemaal op gericht om u zo plezierig mogelijk te laten wonen. Bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand staan vriendschap, woongeluk en geborgenheid centraal. U heeft hier alle benodigde faciliteiten tot uw beschikking. Molenwijck is de ideale plek voor vitale, zelfredzame ouderen. Ook is er 24-uurs zorg aanwezig, mocht u dat ooit nodig hebben. Mocht u op een later tijdstip zorg nodig hebben, dan is dit ook aanwezig.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek, zodat wij u kunnen vertellen wat er allemaal mogelijk is in onze seniorenwoning. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |