Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Gelijkvloers wonen Tilburg

Woont u nog in een gezinswoning in Limburg? Dan kunt u als oudere moeite hebben om telkens weer de trap op te komen. Het is natuurlijk begrijpelijk dat u het liefste zo lang mogelijk in uw huidige woning blijft wonen. Maar soms kan het goed zijn om de overweging te maken om te verhuizen naar een seniorenwoning én waarbij u gebruik kunt maken van alle faciliteiten en zorg die u nodig heeft. Hiervoor hoeft u Limburg niet te verlaten. U kunt gelijkvloers wonen in Tilburg in Residentie Molenwijck. Hier zijn verschillende comfortabele en luxe twee- en driekamerappartementen waaruit u kunt kiezen. Een gelijkvloerse woning maakt het leven veel aangenamer.

Méér dan een gelijkvloerse woning in Tilburg

Kiezen voor een gelijkvloerse woning in de omgeving van Tilburg biedt veel mogelijkheden. Maar dit is nog niet alles. Wonen in een gelijkvloerse woning in Residentie Molenwijck, houdt ook in dat u gebruik mag maken van alle aangeboden faciliteiten en zorg. Er is een huiswinkel, kapper, beautysalon, wellnessruimte en in het restaurant geniet u van de dagelijkse warme maaltijd. Voor al deze faciliteiten hoeft u geen lange ritten meer te maken, u heeft alles bij u om de hoek. Het is zelfs mogelijk om uw bezoek van ver weg te laten overnachten in de gastenkamers die aanwezig zijn in het complex. Ook uw zorg, zoals huishoudelijke zorg, medische zorg of reparatieservice is allemaal in Residentie Molenwijck aanwezig. U wordt altijd geholpen door vriendelijke, deskundige en meelevende medewerkers, verzorgers en verpleegkundigen.

Bezichtig de gelijkvloerse woningen in Tilburg van Residentie Molenwijck

Wonen in de gelijkvloerse woningen bij Tilburg van Residentie Molenwijck is vooral erg genieten. Hiervoor doen wij ons uiterste best, want wij vinden dit belangrijk. Naast alle aangeboden faciliteiten en zorgdienstverlening, kunt u deelnemen aan talloze activiteiten. Zo blijft u onder de mensen en maakt u zelfs vrienden in uw nieuwe wooncomplex. Wij bieden dan ook diverse culturele, sportieve of recreatieve activiteiten aan. Heeft u interesse in een mooie gelijkvloerse woning van Residentie Molenwijck? Wanneer u contact met ons opneemt, zorgen wij voor een bezichtiging op maat.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in als u zoekt naar gelijkvloers wonen bij Tilburg. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |