Gelijkvloers wonen Tilburg

Woont u nog in een gezinswoning in Tilburg? Dan kunt u als oudere moeite hebben bij het nemen van de trap. Het is natuurlijk begrijpelijk dat u het liefst zo lang mogelijk in uw huidige woning blijft wonen. Maar soms kan het goed zijn om de overweging te maken om te verhuizen naar een seniorenwoning én waarbij u gebruik kunt maken van alle faciliteiten en zorg die u nodig heeft.  Vlakbij Tilburg staat dit prachtige complex. U kunt gelijkvloers wonen in  de omgeving van Tilburg in Residentie Molenwijck. Hier zijn verschillende comfortabele en luxe twee- en driekamerappartementen waaruit u kunt kiezen. Een gelijkvloerse woning maakt het leven aangenamer.

Er is meer dan een gelijkvloerse woning in de omgeving Tilburg

U gaat er met een gelijkvloerse woning dichtbij Tilburg al enorm op vooruit. Maar dit is nog niet alles. Wonen in een gelijkvloerse woning in Residentie Molenwijck, houdt ook in dat u gebruik mag maken van alle aangeboden faciliteiten en zorg. Er is een huiswinkel, kapper, beautysalon, wellnessruimte en in het restaurant geniet u van de dagelijkse warme maaltijd. Voor al deze faciliteiten hoeft u geen lange ritten meer te maken, u heeft alles bij u om de hoek. Het is zelfs mogelijk om uw bezoek van ver weg te laten overnachten in de gastenkamers die aanwezig zijn in het complex. Ook uw zorg, zoals huishoudelijke zorg, medische zorg of reparatieservice is allemaal in Residentie Molenwijck aanwezig. U wordt altijd geholpen door vriendelijke, deskundige en meelevende medewerkers, verzorgers en verpleegkundigen.

Bezichtig de gelijkvloerse woningen vlakbij Tilburg van Residentie Molenwijck

Wonen in de gelijkvloerse woningen in de buurt van Tilburg in Residentie Molenwijck is vooral erg genieten. Hiervoor doen wij ons uiterste best, want wij vinden dit belangrijk. Naast alle aangeboden faciliteiten en zorgdienstverlening, kunt u deelnemen aan talloze activiteiten. Zo blijft u onder de mensen en maakt u zelfs vrienden in uw nieuwe wooncomplex. Wij bieden dan ook diverse culturele, sportieve of recreatieve activiteiten aan. Heeft u interesse in een mooie gelijkvloerse woning van Residentie Molenwijck? Wanneer u contact met ons opneemt, zorgen wij voor een bezichtiging op maat.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze seniorenwoning in Brabant. Wilt u de Molenwijck sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |