Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Wonen met zorg Brabant

Bent u op zoek naar een mooie plek om te kunnen wonen met zorg in Brabant? Als u bij het dagelijks leven zorg nodig heeft, dan hoeft dit niet meteen te betekenen dat u niet meer deel kunt nemen aan een actief leven. Bij Residentie Molenwijck staan mensen voor u klaar die u helpen bij het zoveel mogelijk genieten van uw leven. Niet alleen krijgt u bij ons de beste zorg die er te vinden is, we staan ook klaar met het organiseren van bijzondere activiteiten. Daar komt nog eens bij dat onze Residentie gevestigd is op een van de mooiste plekjes van Brabant, in Loon op Zand.

Wilt u zelfstandig wonen met zorg in Brabant?

Residentie Molenwijck is een unieke plek als u op zoek bent naar een woning met zorg. Zelfstandig wonen met zorg in Brabant is namelijk iets wat wij graag voor u verzorgen. We gaan dan graag ook een keer met u om tafel zitten om met u de mogelijkheden door te nemen. Bij ons heeft u te maken met professionele zorgverleners, die als geen ander weten wat u allemaal nodig heeft. Samen met u geven wij invulling aan uw leven bij Residentie Molenwijck. Bij ons heerst een bruisende sfeer, maar indien u dat prefereert kunt u ook genieten van een serene rust.

Meer weten over zelfstandig wonen met zorg in Brabant?

Als u wilt wonen met zorg in Brabant, dan bent u bij Residentie Molenwijck altijd aan het juiste adres. We hebben namelijk een residentie voor u klaarstaan waar u midden in het leven staat. Waar u nieuwe vrienden kunt maken en waar u geniet van culinaire lekkernijen. Op onze website hebben we veel informatie over onze residentie voor u klaarstaan. We raden u dan ook aan om hier gewoon even een keer te komen kijken om met eigen ogen te zien wat er bij ons allemaal tot de mogelijkheden behoort.

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |