Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

service appartementen Brabant

Bij Residentie Molenwijck bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar mooie service appartementen in Brabant. U vindt ons in Loon op Zand, midden in een prachtig natuurgebied en op loopafstand van het authentieke centrum van deze gemeente. Bij ons heeft u de beschikking over een prachtig service appartement in Brabant, waar mensen werken die klaar staan om alles zo goed mogelijk voor u te regelen. Maar bij ons hoeft u niet te wachten tot iemand iets voor u regelt. U mag namelijk volop meebepalen en meebeslissen. Per slot van rekening is dit uw residentie.

Het mooiste service appartement voor Brabant

Residentie Molenwijck is een unieke verschijning tussen de service appartementen in Brabant. Bij ons kunt u er namelijk op rekenen dat u een geheel eigen invulling gaat geven aan uw leven. Bewoners en medewerkers werken er samen aan om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk van uw leven kunt genieten. Er heerst een bruisende sfeer in onze residentie, waar u natuurlijk volop aan bij kunt dragen. Maar, u kunt er bij ons ook voor kiezen om de drukte te mijden en gewoon te genieten op uw eigen manier. Dit behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden.

Meer weten over ons service appartement voor Brabant?

Indien u meer wilt weten over onze residentie, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over hoe het leven er in onze service appartementen in Brabant precies uitziet. We staan namelijk bijvoorbeeld ook klaar om zorg aan u te verlenen, indien u dit nodig heeft. Bent u op zoek naar een service appartement in Brabant waar u mag rekenen op excellente service, de beste faciliteiten, nieuwe vriendschappen en culinaire lekkernijen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een goed gesprek met elkaar

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Zolang we u niet op onze open dag kunnen uitnodigen, pakken wij het anders aan. Het begint allemaal met een goed gesprek en begrip voor uw situatie. Residentie Molenwijck heeft voor u een heldere aanpak Wij staan u (telefonisch) te woord, beantwoorden uw vragen en maken concrete afspraken.

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |