Service appartementen Brabant – Molenwijck

Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

service appartementen Brabant

Bij Residentie Molenwijck bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar mooie service appartementen in Brabant. U vindt ons in Loon op Zand, midden in een prachtig natuurgebied en op loopafstand van het authentieke centrum van deze gemeente. Bij ons heeft u de beschikking over een prachtig en goed onderhouden service appartement in Brabant, waar mensen werken die uw woongeluk centraal stellen. Uiteraard houdt u bij ons volledig de eigen regie: u mag volop meebepalen en meebeslissen. U woont hier tenslotte geheel zelfstandig en op uw eigen manier.

Het mooiste service appartement voor Brabant

Residentie Molenwijck is een unieke verschijning tussen de service appartementen in Brabant. Bij ons kunt u er namelijk op rekenen dat u een geheel eigen invulling gaat geven aan uw leven in de natuurrijke omgeving van Loon op Zand. Bewoners en medewerkers werken er samen aan om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk van uw leven kunt genieten. Er heerst een bruisende sfeer in onze residentie, waar u natuurlijk volop aan bij kunt dragen. Maar, u kunt er bij ons ook voor kiezen om de drukte te mijden en gewoon te genieten op uw eigen manier. Dit behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden.

Meer weten over ons service appartement voor Brabant?

We vertellen u graag meer over hoe het leven er in onze service appartementen in Brabant precies uitziet. We staan namelijk bijvoorbeeld ook klaar om zorg aan u te verlenen, indien u dit later nodig heeft. Bent u op zoek naar een service appartement in Brabant waar u mag rekenen op excellente service, de beste faciliteiten, nieuwe vriendschappen en culinaire lekkernijen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze service appartementen. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de woningen bezichtigen, kom dan persoonlijk langs op afspraak of meldt u zich aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |