Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

service appartementen Brabant

Bij Residentie Molenwijck bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar mooie service appartementen in Brabant. U vindt ons in Loon op Zand, midden in een prachtig natuurgebied en op loopafstand van het authentieke centrum van deze gemeente. Bij ons heeft u de beschikking over een prachtig service appartement in Brabant, waar mensen werken die klaar staan om alles zo goed mogelijk voor u te regelen. Maar bij ons hoeft u niet te wachten tot iemand iets voor u regelt. U mag namelijk volop meebepalen en meebeslissen. Per slot van rekening is dit uw residentie.

Het mooiste service appartement voor Brabant

Residentie Molenwijck is een unieke verschijning tussen de service appartementen in Brabant. Bij ons kunt u er namelijk op rekenen dat u een geheel eigen invulling gaat geven aan uw leven. Bewoners en medewerkers werken er samen aan om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk van uw leven kunt genieten. Er heerst een bruisende sfeer in onze residentie, waar u natuurlijk volop aan bij kunt dragen. Maar, u kunt er bij ons ook voor kiezen om de drukte te mijden en gewoon te genieten op uw eigen manier. Dit behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden.

Meer weten over ons service appartement voor Brabant?

Indien u meer wilt weten over onze residentie, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over hoe het leven er in onze service appartementen in Brabant precies uitziet. We staan namelijk bijvoorbeeld ook klaar om zorg aan u te verlenen, indien u dit nodig heeft. Bent u op zoek naar een service appartement in Brabant waar u mag rekenen op excellente service, de beste faciliteiten, nieuwe vriendschappen en culinaire lekkernijen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoek de Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Zou u het fijn vinden om zelfstandig te wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Kom dan een kijkje nemen tijdens de Open Dagen. U kunt dan diverse appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun persoonlijke ervaringen en maakt u kennis met ons personeel en onze uitgebreide faciliteiten.

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |