Serviceflat Den Bosch – Molenwijck

Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Serviceflat Den Bosch

Als u wilt gaan wonen in een serviceflat voor senioren, dan is het goed om voor uw research eens de tijd te nemen. Natuurlijk zijn er serviceflats in Den Bosch te vinden, maar sluiten deze wel helemaal aan op uw eigen wensen? Misschien kunt u eens buiten de grenzen van uw stad kijken om te zien wat hier te vinden is. Neem bijvoorbeeld Residentie Molenwijck in Loon op Zand. Bij ons treft u een serviceflat aan die zijn gelijke niet kent. Onze prachtige flat biedt u alle faciliteiten die u nodig heeft. U kunt hier rekenen op een persoonlijke sfeer, maar ook op de best mogelijke zorg die er voorhanden is. Residentie Molenwijck is geen verzorgingshuis, maar als onze bewoners op een bepaald moment zorg nodig hebben staan er professionele mensen voor ze klaar.

Serviceflats bij Den Bosch vergelijken

Het is goed om er echt even de tijd voor te nemen om de juiste serviceflat te kiezen. Per slot van rekening is dit wel een plek waar u vele jaren hoopt door te gaan brengen. Bij Residentie Molenwijck in Loon op zand kunt er op rekenen dat u de best mogelijke service krijgt die er te vinden is. Bij ons heeft u daarbij de keuze om helemaal mee te beslissen met wat er gebeurt in de flat. Bent u graag betrokken bij wat er allemaal wordt georganiseerd? Dan is dat zeker mogelijk, maar het is geen moetje. Samen met de andere bewoners en medewerkers kunt u zo op uw eigen manier invulling geven aan uw eigen thuis.

Bent u op zoek naar een serviceflat in Den Bosch?

Bent u serviceflats bij Den Bosch met elkaar aan het vergelijken? Neem dan zeker even de tijd om bij ons binnen te lopen. U zult aangenaam verrast worden door de prettige sfeer die bij ons hangt, maar zeker ook door alle faciliteiten die wij u tot uw beschikking aanbieden. Hebben we het al gehad over het schitterende gebied waar uw nieuwe flat staat? De Loonse en Drunense duinen zijn praktisch uw achtertuin… Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben.

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |