Seniorenwoning Vught

U bent op zoek naar een mooie seniorenwoning? Een woning in een leefgemeenschap waar alle faciliteiten aanwezig zijn en waar een gezellige Brabantse sfeer heerst? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij Residentie Molenwijck. Bij ons vindt u namelijk een prachtige residentie, die helemaal is afgestemd op de wensen van onze bewoners. Bij ons vindt u rust, maar ook een bruisend gemeenschappelijk leven. De bewoners organiseren een groot aantal activiteiten. Daarnaast heeft u ook de beschikking over vele comfortabele faciliteiten en gemeenschappelijke ruimtes. Dit maakt van onze seniorenwoning voor Vught een ideale plek om te wonen.

De mooiste seniorenwoningen vlakbij Vught

U zoekt een plek waar u als vitale, zelfredzame oudere graag wilt wonen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Residentie Molenwijck, niet ver bij Vught vandaan, bent u aan het juiste adres voor een zelfstandige woonomgeving, speciaal voor actieve senioren. Er worden talloze activiteiten georganiseerd en u kunt zich aansluiten bij diverse commissies. Uiteraard mag u hier dagelijks rekenen op een overheerlijke en gezonde maaltijd van onze chef-kok in het restaurant, of op uw appartement.

Mocht u op een later moment zorg nodig hebben, dan is dit ook in onze residentie aanwezig. Onze seniorenwoning vlakbij Vught en omstreken is gelegen in het mooie Loon op Zand, met de Loonse en Drunense duinen als achtertuin. In deze prachtige omgeving is het altijd goed toeven!

Meer weten over onze seniorenwoningen in omgeving Vught?

We raden u aan om een kijkje te nemen op onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u bieden. Schroom ook niet om contact met ons op te nemen. We laten u graag zien hoe onze zelfstandige leefgemeenschap eruit ziet, welke faciliteiten er allemaal zijn en wat voor woningen er direct beschikbaar zijn. Uiteraard stellen wij u graag voor aan de mensen die Molenwijck mogelijk maken, zoals onze bewoners en het personeel. Iedere dag zorgen zij er samen voor dat mensen zich hier thuis voelen. Of u nu als echtpaar in Molenwijck komt wonen, of als alleenstaande.

U zoekt een seniorenwoning dichtbij Vught? Overweeg dan eens een kijkje te komen nemen op een andere locatie in Brabant: Residentie Molenwijck in Loon op Zand!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze seniorenwoningen. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |