Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Seniorenwoning Vught

U bent op zoek naar een mooie seniorenwoning? Een woning in een complex waar alle faciliteiten aanwezig zijn en waar een gezellige Brabantse sfeer heerst? Dan raden wij u aan om gewoon eens te komen kijken bij Residentie Molenwijck. Bij ons vindt u namelijk een prachtige residentie, die helemaal is afgestemd op de wensen van onze bewoners. Bij ons vindt u de rust die u verlangt, maar ook een bruisend gemeenschappelijk leven. De bewoners organiseren een groot aantal activiteiten, daarnaast heeft u ook de beschikking over een groot aantal benodigde faciliteiten. Dit maakt van onze seniorenwoning voor Vught een ideale plek om te wonen.

De mooiste seniorenwoningen voor Vught

U zoekt een plek waar u als vitale, zelfredzame oudere graag wilt wonen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Residentie Molenwijck bent u namelijk aan het juiste adres voor een wooncomplex waar veel leuke activiteiten worden georganiseerd. Maar ook een residentie waar u heerlijk kunt genieten in het restaurant. Mocht u op een later moment zorg nodig hebben, dan is dit ook in onze residentie aanwezig. Onze seniorenwoning voor Vught en omstreken is gelegen in het mooie Loon op Zand, met de Loonse en Drunense duinen als achtertuin. In deze prachtige omgeving is het altijd goed toeven!

Meer weten over onze seniorenwoningen voor Vught?

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We laten u graag zien hoe ons complex er uitziet en wat voor woning u bij ons kunt verwachten. We stellen u voor aan mensen die bij ons het gezicht bepalen en die ervoor zorgen dat u zich straks helemaal thuis gaat voelen. U zoekt een seniorenwoning in Vught? U vindt wat u zoekt bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand!

Een goed gesprek met elkaar

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Zolang we u niet op onze open dag kunnen uitnodigen, pakken wij het anders aan. Het begint allemaal met een goed gesprek en begrip voor uw situatie. Residentie Molenwijck heeft voor u een heldere aanpak Wij staan u (telefonisch) te woord, beantwoorden uw vragen en maken concrete afspraken.

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |