Service appartementen Den Bosch

Bent u service appartementen in Den Bosch aan het bekijken? Dan raden wij u aan om ook eens buiten de grenzen van uw voorkeursstad te kijken. We hebben namelijk in Loon op Zand een prachtige serviceflat voor u staan, te weten Residentie Molenwijck. Bij onze flat bent u aan het juiste adres als u een mooi en goed onderhouden service appartement voor senioren zoekt, in een gezellige, complete flat. Wij hebben een unieke plek gecreëerd waar u zich zeker thuis zult voelen. Bij ons service appartement voor Den Bosch vindt u een bruisende gemeenschap, maar ook de beste zorg die er maar te vinden is.

U zoekt een service appartement in de buurt van Den Bosch?

Overweeg dan eens om uw zoekgebied uit te breiden naar Brabant. We raden u aan om eens te komen kijken bij het nabij gelegen Residentie Molenwijck. Bij ons kunt u wonen en gelukkig zijn op uw eigen manier. Uw thuis stopt bij ons niet bij de voordeur van uw service appartement. De rest van het gebouw, met al zijn faciliteiten en gezellige gemeenschappelijke ruimtes, staat volledig tot uw beschikking.

Bij ons treft u een bruisende sfeer, maar ook rust die u wellicht van tijd tot tijd nodig heeft. Onze sociale leefgemeenschap is bedoeld voor vitale, zelfredzame ouderen, maar als u op bepaald moment zorg nodig heeft dan staan er professionals voor u klaar.

Meer weten over ons service appartement dichtbij Den Bosch?

Als u een service appartement in omgeving Den Bosch zoekt, dan willen we u graag uitnodigen om eens in Loon op Zand te komen kijken. Onze flat bevindt zich vlak bij het gezellige hart van dit mooie dorpje. U kunt de Loonse en Drunense Duinen bij wijze van spreken als uw achtertuin beschouwen! We vertellen u graag meer over onze flat, de zorg die wij hier bieden en de vele activiteiten die er bij ons worden georganiseerd. We hopen u binnenkort een keer te mogen verwelkomen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze service appartementen. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de woningen bezichtigen, kom dan persoonlijk langs op afspraak of meldt u zich aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |