Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Service appartementen Den Bosch

Bent u service appartementen in Den Bosch aan het bekijken? Dan raden wij u aan om ook eens buiten de grenzen van uw stad te komen kijken. We hebben namelijk in Loon op Zand een prachtige serviceflat voor u staan, te weten Residentie Molenwijck. Bij onze flat bent u altijd aan het juiste adres als u een prachtige flat zoekt in een gezellige, complete flat. Wij hebben een unieke plek gecreëerd waar u zich zeker thuis zult voelen. Bij ons service appartement voor Den Bosch vindt u een bruisende gemeenschap, maar ook de beste zorg die er maar te vinden is.

U zoekt een service appartement in Den Bosch?

We raden u aan om eens te komen kijken bij Residentie Molenwijck als u met eigen ogen wilt zien hoe het er bij ons aan toegaat. Bij ons kunt u wonen en gelukkig zijn op uw eigen manier. Uw thuis stopt bij ons niet aan de voordeur. Wij willen graag dat u uzelf ook prettig voelt in de rest van ons gebouw. U heeft hier zelf ook invloed op en kunt zodoende samen met ons en de andere bewoners invulling aan geven. Bij ons treft u een bruisende sfeer, maar ook de rust die nodig kunt hebben. Onze residentie is bedoeld voor vitale, zelfredzame ouderen, maar als u op bepaald moment zorg nodig heeft dan staan er professionals voor u klaar.

Meer weten over ons service appartement bij Den Bosch?

VAls u een service appartement in Den Bosch zoekt, dan willen we u graag uitnodigen om eens in Loon op Zand te komen kijken. Onze flat bevindt zich vlak bij het gezellige hart van dit mooie dorpje. U kunt de Loonse en Drunense duinen bij wijze van spreken als uw achtertuin beschouwen! We vertellen u graag meer over onze flat, de zorg die wij hier bieden en de vele activiteiten die er bij ons worden georganiseerd. We hopen u binnenkort een keer te mogen verwelkomen.

Een goed gesprek met elkaar

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Zolang we u niet op onze open dag kunnen uitnodigen, pakken wij het anders aan. Het begint allemaal met een goed gesprek en begrip voor uw situatie. Residentie Molenwijck heeft voor u een heldere aanpak Wij staan u (telefonisch) te woord, beantwoorden uw vragen en maken concrete afspraken.

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |