Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Service appartementen Den Bosch

Bent u service appartementen in Den Bosch aan het bekijken? Dan raden wij u aan om ook eens buiten de grenzen van uw stad te komen kijken. We hebben namelijk in Loon op Zand een prachtige serviceflat voor u staan, te weten Residentie Molenwijck. Bij onze flat bent u altijd aan het juiste adres als u een prachtige flat zoekt in een gezellige, complete flat. Wij hebben een unieke plek gecreëerd waar u zich zeker thuis zult voelen. Bij ons service appartement voor Den Bosch vindt u een bruisende gemeenschap, maar ook de beste zorg die er maar te vinden is.

U zoekt een service appartement in Den Bosch?

We raden u aan om eens te komen kijken bij Residentie Molenwijck als u met eigen ogen wilt zien hoe het er bij ons aan toegaat. Bij ons kunt u wonen en gelukkig zijn op uw eigen manier. Uw thuis stopt bij ons niet aan de voordeur. Wij willen graag dat u uzelf ook prettig voelt in de rest van ons gebouw. U heeft hier zelf ook invloed op en kunt zodoende samen met ons en de andere bewoners invulling aan geven. Bij ons treft u een bruisende sfeer, maar ook de rust die nodig kunt hebben. Onze residentie is bedoeld voor vitale, zelfredzame ouderen, maar als u op bepaald moment zorg nodig heeft dan staan er professionals voor u klaar.

Meer weten over ons service appartement bij Den Bosch?

VAls u een service appartement in Den Bosch zoekt, dan willen we u graag uitnodigen om eens in Loon op Zand te komen kijken. Onze flat bevindt zich vlak bij het gezellige hart van dit mooie dorpje. U kunt de Loonse en Drunense duinen bij wijze van spreken als uw achtertuin beschouwen! We vertellen u graag meer over onze flat, de zorg die wij hier bieden en de vele activiteiten die er bij ons worden georganiseerd. We hopen u binnenkort een keer te mogen verwelkomen.

Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Bewoners en medewerkers organiseren regelmatig een open dag. U kunt dan verschillende appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun ervaringen; wat kwamen zij tegen in hun proces en wat leverde dit op. Over wonen in alle vrijheid én met een veilig en geborgen gevoel. Over een plek waar nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.

© 2019 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies