Geen zorgen over uw toekomstige woongeluk

Ziet u Residentie Molenwijck als uw nieuwe thuis? Schrijft u zich dan in op onze “shortlist”. De shortlist is een servicewachtlijst die u exclusieve privileges biedt om op uw toekomstige woonplek in Residentie Molenwijck voor te sorteren.

Het grote voordeel is dat u een voorkeurspositie verkrijgt ten opzichte van andere belangstellenden. Na een kennismakingsgesprek stellen wij u in staat om goede keuzes te maken, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

De shortlist

Hét Privilege Membership voor toekomstige bewoners

De shortlist is een speciale servicewachtlijst voor alle belangstellenden. Hiermee wordt u lid van de Residentie Molenwijck Club en komt u in aanmerking voor het appartement van uw keuze. Daarnaast geeft het u recht op exclusieve privileges.

Om op de wachtlijst te kunnen komen, heeft u eerst een kennismakingsgesprek met Residentie Molenwijck. In dit gesprek lichten we toe hoe u zich kunt inschrijven. We staan ook stil bij onze verwachting dat toekomstige bewoners actief deelnemen aan het leven in Residentie Molenwijck. Het mooie van wonen in Residentie Molenwijck is namelijk de actieve omgeving die uitdaagt en uitnodigt. Wellicht ontdekt u nieuwe paden of ontstaan nieuwe vriendschappen. Een belangrijk element is de mate waarin u hierin kunt en wilt bijdragen. Door deel te nemen, door actief mee te helpen of zelf het initiatief te nemen. Om deel te nemen in de woongemeenschap is het belangrijk dat u momenteel zelfredzaam bent. Indien u wilt kiezen voor Residentie Molenwijck, spreken we met u vervolgens een keuzegesprek af, waarin we uw zelfredzaamheid centraal stellen.  

Tijdelijk een stop op de wachtlijst voor driekamerappartementen
Wij maken onderscheid tussen de wachtlijst voor een twee- en driekamerappartement. Op dit moment is er een stop op de wachtlijst voor de driekamerappartementen. Wilt u toch graag wonen in Residentie Molenwijck? Bespreek met ons de mogelijkheden om (tijdelijk) een tweekamerappartement te bewonen, waarna u eventueel binnenshuis verhuist naar een appartement van uw eerste voorkeur. U behoudt uw plek op de wachtlijst voor een driekamerappartement.

Verzekerd van een plek binnen Residentie Molenwijck

Als u zich aanmeldt voor de shortlist, geeft u dat meer zekerheid en eigen regie over uw toekomstige woongeluk:

  • Uw gewenste type appartement wordt voor u gereserveerd op basis van beschikbaarheid, informeer naar de mogelijkheden;
  • U kunt aangeven (met een maximum van twee jaar) wat uw wens is binnen welke periode u de stap wilt zetten;
  • Wij maken samen met u een plan op maat voor uw komst naar Residentie Molenwijck. Wij houden hierbij zorgvuldig rekening met uw persoonlijke wensen en omstandigheden.
  • Jaarlijks krijgt u een persoonlijk gesprek om uw plan te evalueren en waar nodig bij te stellen;
  • Zodra u bovenaan staat, krijgt u (tot drie keer) een aanbod voor het best geschikte appartement.

De shortlist is dan ook de enige manier om er zeker van te zijn dat u in aanmerking komt voor het appartement van uw keuze. Tijdens de kennismaking en het keuzegesprek bespreken we samen of de shortlist bij u past.

Extra privileges voor u

Als shortlistmember bieden wij u speciale privileges aan. Deze helpen u om vertrouwd te raken met Residentie Molenwijck, waardoor u zich in de toekomst snel zult thuis voelen in uw nieuwe woonomgeving.

U ontvangt vouchers om te genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant en u mag onbeperkt aansluiten bij diverse leuke of interessante activiteiten naar keuze. Dit is een prettige en laagdrempelige manier om kennis te maken met uw toekomstige medebewoners en de sfeer in Residentie Molenwijck te ervaren. Ook stellen wij onze wellnessruimte Vitalité voor u open, waar u heerlijk kunt ontspannen.

Wij houden u graag op de hoogte van wat er speelt binnen uw toekomstige thuis. Daarom ontvangt u ook de nieuwsbrieven en de activiteitenagenda voor bewoners. Als toekomstige bewoner rekenen wij u namelijk graag tot onze Molenwijck-familie!

De kosten

Om op de shortlist te komen, vragen wij u om € 1.500,00 plus inschrijfkosten (€ 250,00) te betalen. Het bedrag van € 1.500,00 zetten we om in de waarborgsom voor het appartement als u naar Residentie Molenwijck verhuist. En is daarmee een investering in uw toekomst.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over de shortlist en de voorwaarden? Het team Verhuur informeert u graag. Neem contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. U kunt bellen naar telefoonnummer 0416 – 365600 of een e-mail sturen naar info@molenwijck.com

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |