type A | tweekamerappartement | 1 persoon

Deze tweekamerappartementen zijn beperkt beschikbaar. U kunt wonen direct aan de vijver met een zonnig balkon op het zuiden of u kiest voor meer rust, met de mooie middagzon op het balkon. Voor beide liggingen is iets te zeggen. Het gaat erom, wat vindt u belangrijk.

Knus en comfortabel wonen, met alle gemakken die Residentie Molenwijck daarbij aanbiedt. Alle appartementen hebben een eigen keuken, met kookvoorzieningen, koelkast en vaatwasser. In de berging zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Vanuit de gezellige woonkamer, heeft u een doorkijkje naar de ruimte ernaast. In de slaapkamer is voldoende ruimte voor kasten, een bed én een bureau. Slimme indelingen zorgen ervoor dat u de ruimte optimaal indeelt.

Op dit moment is er geen appartement direct beschikbaar. De wachttijd voor dit appartement is het meest gunstig. Wilt u hierover meer weten of een appartement bekijken? Maak een afspraak voor een bezichtiging (0416-365600). Het is ook mogelijk om u in te schrijven voor een ander tweekamerappartement of om op de wachtlijst te komen.

Tarief

Dit appartement is het meest voordelig. U huurt voor € 3.025 per maand dit appartement, waarbij u onder andere dagelijks een vers bereide maaltijd ontvangt. Wekelijks komt uw hulp voor het schoonmaken van het appartement, er is altijd direct zorg beschikbaar, op de leestafel vindt u de krant, u betaalt geen zakelijke belastingen meer. In Residentie Molenwijck woont u voor één tarief. Wilt u weten wat nog meer in de servicekosten zit? Bel ons voor een afspraak.

Bereken uw maandlasten

Residentie Molenwijck heeft een rekentool ontwikkelt om met u door te rekenen wat het wonen in dit appartement u kost. Hierin kunnen we duidelijkheid geven of u over voldoende financiële middelen beschikt om tenminste 10 jaar met een gerust hart in Residentie Molenwijck te wonen. De rekentool gaat uit van onze ervaringen, van verwachte uitgaves (Nibud) en hetgeen u ons aanlevert. Tijdens een gesprek verdiepen we ons in uw situatie, met als doel om u meer zekerheid te geven. Is wonen in Residentie Molenwijck voor u betaalbaar?

Vraag een persoonlijke berekening aan of bekijk enkele rekenvoorbeelden

© 2023 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |