type A | tweekamerappartement | 1 persoon

Deze tweekamerappartementen zijn beperkt beschikbaar. U kunt wonen direct aan de vijver met een zonnig balkon op het zuiden of u kiest voor meer rust, met de mooie middagzon op het balkon. Voor beide liggingen is iets te zeggen. Het gaat erom, wat vindt u belangrijk.

Knus en comfortabel wonen, met alle gemakken die Residentie Molenwijck daarbij aanbiedt. Alle appartementen hebben een eigen keuken, met kookvoorzieningen, koelkast en vaatwasser. In de berging zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Vanuit de gezellige woonkamer, heeft u een doorkijkje naar de ruimte ernaast. In de slaapkamer is voldoende ruimte voor kasten, een bed én een bureau. Slimme indelingen zorgen ervoor dat u de ruimte optimaal indeelt.

Op dit moment is er geen appartement direct beschikbaar. De wachttijd voor dit appartement is het meest gunstig. Wilt u hierover meer weten ? Maak een afspraak of bezoek een Open dag. Het is ook mogelijk om u in te schrijven voor een ander tweekamerappartement of om op de wachtlijst te komen.

Tarief

Dit appartement is het meest voordelig. U huurt voor € 3.135 per maand dit appartement, waarbij u onder andere dagelijks een vers bereide maaltijd ontvangt. Wekelijks komt uw hulp voor het schoonmaken van het appartement, er is altijd direct (nood)zorg beschikbaar, op de leestafel vindt u de krant, u betaalt geen zakelijke belastingen meer. In Residentie Molenwijck woont u voor één tarief. Wilt u weten wat nog meer in de servicekosten zit? Bel ons voor een afspraak.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |