Seniorenwoning Chaam

Zoekt u naar een seniorenwoning Chaam waar u zich echt thuis zult voelen? Dan bent u bij Residentie Molenwijck aan het juiste adres. In onze residentie vindt u verschillende soorten appartementen die allen speciaal zijn ingericht voor senioren. Hierdoor geniet u van verschillende faciliteiten die uw woongenot verhogen. Daarnaast staat u altijd in contact met leeftijdsgenootjes. U bepaalt hierbij zelf of u de rust op zoekt of juist graag gezellige activiteiten wilt ondernemen. Bij Residentie Molenwijck organiseren we namelijk culturele, sportieve en creatieve activiteiten én kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten zoals onze bibliotheek, fitnesszaal en restaurant.

Gezellige en comfortabele seniorenwoningen Chaam

Onze gezellige en comfortabele seniorenwoningen zijn allemaal voorzien van een eigen balkon met mooi uitzicht en bieden veel licht, rust en privacy. U bepaalt zelf hoe groot het appartement moet zijn en van welke voorzieningen u gebruik wilt maken. Indien gewenst kunnen wij de appartementen aanpassen aan uw wensen. Zo is het mogelijk om een extra toilet in te bouwen of extra kastruimte te creëren. Wij zorgen sowieso voor voldoende opbergruimte door elk appartement een eigen berging in het souterrain aan te bieden. Hier kunt u de spullen die u niet dagelijks gebruikt met een gerust hart stallen.

Bezoek onze seniorenwoning in Chaam

Er valt ontzettend veel te vertellen over onze seniorenwoning in Chaam. De beste manier om te ontdekken of de woning iets voor u is, is echter door een vrijblijvende rondleiding te plannen. Dit kan zowel tijdens één van onze open dagen als door een afspraak met ons te maken. Als u een afspraak maakt zal een van onze medewerkers een persoonlijke rondleiding door de appartementen en het complex verzorgen. We vertellen u tijdens de rondleiding graag meer over ons, onze services en de faciliteiten die u bij de residentie vindt. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via de telefoon of het contactformulier.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze seniorenwoningen. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |