Zorghotel Tilburg – Molenwijck

Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Zorghotel Tilburg

Bent u op zoek naar een zorghotel in Tilburg? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die u heeft bij Residentie Molenwijck. Ons zorghotel is weliswaar niet in Tilburg zelf gevestigd, maar wel vlak in de buurt. U vindt ons namelijk in Loon op Zand, middenin een prachtig natuurgebied. De ideale plek om optimaal te kunnen genieten van het leven en alles wat dit u te bieden heeft. U houdt bij ons zelf de regie en bekijkt dan ook aan welke activiteiten in ons hotel u wel en niet mee wilt doen. Alles om ervoor te zorgen dat u gelukkig zult zijn.

Zoekt u een zorghotel in omgeving Tilburg?

Bij Residentie Molenwijck staan we klaar om u de beste zorg te geven, maar ook om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van het leven. We houden rekening met uw wensen en die van de andere mensen om u heen. We hebben ook mogelijkheden voor tijdelijk verblijf om te herstellen na een operatie of ziekte. Informeer naar ons herstelappartement.
Bewoners staan middenin een bruisend sociaal leven. Houdt u ervan een volle agenda te hebben? Of wilt u juist liever wat weer ontspannen genieten van het leven? Wat uw wensen ook zijn, bij ons is het mogelijk om deze te verwezenlijken. Wij hebben bijzondere faciliteiten, waaronder een restaurant, Grand Cafe, fitnesszaal en wellnessruimte.

Meer weten over ons zorghotel voor Tilburg?

Als u een zorghotel in Tilburg zoekt, dan verwelkomen wij u graag in Residentie Molenwijk. Weliswaar niet in Tilburg, maar toch dichtbij genoeg om ervoor te zorgen dat u uzelf nog wel op uw plek voelt. We bieden u een groot aantal mogelijkheden die er helemaal op zijn gericht om u zo optimaal mogelijk van uw leven te laten genieten. Neem dan ook en kijkje op onze website om meer te weten te komen over ons zorghotel in de omgeving van Tilburg. U kunt hiervoor ook altijd een keer contact met ons opnemen.

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |