Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Zorghotel Tilburg

Bent u op zoek naar een zorghotel in Tilburg? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die u heeft bij Residentie Molenwijck. Ons zorghotel is weliswaar niet in Tilburg zelf gevestigd, maar wel vlak in de buurt. U vindt ons namelijk in Loon op Zand, middenin een prachtig natuurgebied. De ideale plek om optimaal te kunnen genieten van het leven en alles wat dit u te bieden heeft. U houdt bij ons zelf de regie en bekijkt dan ook aan welke activiteiten in ons hotel u wel en niet mee wilt doen. Alles om ervoor te zorgen dat u gelukkig zult zijn.

Zoekt u een zorghotel in omgeving Tilburg?

Bij Residentie Molenwijck staan we klaar om u de beste zorg te geven, maar ook om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van het leven. We houden rekening met uw wensen en die van de andere mensen om u heen. Bij ons kunt u middenin een bruisend sociaal leven staan. Houdt u ervan een volle agenda te hebben? Of wilt u juist liever wat weer ontspannen genieten van het leven? Wat uw wensen ook zijn, bij ons is het mogelijk om deze te verwezenlijken. Wij hebben bijzondere faciliteiten, waaronder een restaurant, Grand Cafe, fitnesszaal en wellnessruimte.

Meer weten over ons zorghotel voor Tilburg?

Als u een zorghotel in Tilburg zoekt, dan verwelkomen wij u graag in Residentie Molenwijk. Weliswaar niet in Tilburg, maar toch dichtbij genoeg om ervoor te zorgen dat u uzelf nog wel op uw plak voelt. We bieden u een groot aantal mogelijkheden die er helemaal op zijn gericht om u zo optimaal mogelijk van uw leven te laten genieten. Neem dan ook en kijkje op onze website om meer te weten te komen over ons zorghotel in de omgeving van Tilburg. U kunt hiervoor ook altijd een keer contact met ons opnemen.

Bezoek de Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Zou u het fijn vinden om zelfstandig te wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Kom dan een kijkje nemen tijdens de Open Dagen. U kunt dan diverse appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun persoonlijke ervaringen en maakt u kennis met ons personeel en onze uitgebreide faciliteiten.

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |