Persoonlijke Verhalen

Alleen bewoners kunnen écht vertellen hoe het is om in Residentie Molenwijck te wonen. Sommigen van hen maakten hun keuze op basis van rationele overwegingen, terwijl anderen gevoelsmatig wisten dat ze hun nieuwe thuis hadden gevonden. Daarbij ervaart iedereen zo’n grootse verandering weer anders. Hier leest u verschillende persoonlijke verhalen; ieder met eigen beweegreden en bevindingen.

“Ik werd blij van wat ik zag en voelde.”

Ine van den Einde-Landzaad

Ine van den Einde vertrouwde op haar gevoel. Zij voelde de sfeer in Molenwijck en koos met volle overtuiging voor het wonen op een plek waar mensen samen komen. Precies dat past bij haar, als rode draad in haar leven.

Lees meer...

Proefwonen: enkele ervaringen

'proefwoners' die u voor gingen

Enkele (aspirant)bewoners vertellen hoe zij terugkijken op hun verblijf, waarbij zij proefden van de sfeer in Residentie Molenwijck. “Dank jullie wel, ik wil velen van u graag bedanken voor de hartelijke en open wijze waarop u mij tegemoet bent getreden tijdens mijn korte verblijf in Molenwijck. Ik was in gelegenheid om twee weken te kunnen

Lees meer...

“Kiezen voor Molenwijck voelt bevrijdend”

Brenda Mimpen

Deze tijden voelen misschien onzeker om na te denken over de nabije toekomst. Brenda Mimpen deed het en ervaart het als bevrijdend dat ze de keuze wél nu heeft gemaakt.

Lees meer...

VerThuizen: verhuizen met je hart

Mieke en Ruud van der Veen

VerThuizen: verhuizen met het hart, vanuit verlangen. Mieke en Ruud van der Veen maakten bewust een keuze hoe zij graag wilden wonen. Dat verstaan wij onder VerThuizen.

Lees meer...

‘De Bewonersraad heeft oog voor collectiviteit én behoud van autonomie’

Henk Jan Overbeek

Henk Jan Overbeek maakt deel uit van de Bewonersraad. Zij maken zich o.a. sterk voor het behoud van autonomie. Samen met de betrokkenheid van bewoners onderling, maar ook met het wel en wee van de organisatie, schept dit een uniek klimaat in Residentie Molenwijck.

Lees meer...

Stap voor stap geholpen bij de verhuizing

Corrie Kanters-Bontenbal

Corrie Kanters verhuisde van uit het mooie Langbroek naar de groene en bosrijke omgeving van Loon op Zand. Zij heeft heel bewust haar verhuizing stap voor stap voorbereid. Hoe ze dat deed en op welke hulp ze mocht rekenen; daarover vertelt zij.

Lees meer...

Proefwonen gaf voor mij de doorslag

Mieke Eggermont-de Mast

Twijfelt u? Of wilt u vooraf eens met eigen ogen en oren meemaken hoe het leven in Residentie Molenwijck er aan toe gaat. Proefwonen, waarbij u in een gezellig ingericht appartement verblijft, kan u daarbij helpen. Mieke Eggermont deelt met u haar ervaring.

Lees meer...

“Mijn zoektocht bracht mij over de hele wereld”

Brenda Mimpen

Hoe de wens om te kiezen voor een vertrouwde, veilige en gezellige woonplek uiteindelijk resulteerde in een heerlijk appartement in Residentie Molenwijck. Lees mee, hoe Brenda Mimpen over de wereld reisde.

Lees meer...

‘Het Amstelhotel onder de residenties’

Frans en Alida van Nooijen

Frans en Alida van Nooijen verbazen zich nog elke dag over over de mogelijkheden die het wonen en leven in Residentie Molenwijck heeft en de aangename sfeer. Ze vinden het fijn te wonen tussen mensen van een zelfde niveau.

Lees meer...

“Ik wil graag zelf aan het roer staan”

Henk Jan Overbeek

Een weloverwogen besluit. Henk Jan Overbeek koos voor wonen in een woongemeenschap. Daarbij geholpen met een gedegen proces door Molenwijck gefaciliteerd met haar ruime ervaring. Expertise op het gebied van kiezen voor je toekomst, welke processen komen daarbij kijken?

Lees meer...

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. U kunt Residentie Molenwijck bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega’s. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag ‘op maat’.

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |