Persoonlijke Verhalen

Alleen bewoners kunnen écht vertellen hoe het is om in Residentie Molenwijck te wonen. Als buren. Sommigen van hen maakten hun keuze op basis van rationele overwegingen, terwijl anderen gevoelsmatig wisten dat ze hun nieuwe thuis hadden gevonden. Daarbij ervaart iedereen zo’n grootse verandering weer anders. Hier leest u verschillende persoonlijke verhalen; ieder met eigen beweegreden en bevindingen.

“Je kunt hier zelf bepalen hoe sociaal je leven is”

Agnes Broese van Groenou-Heuff

Eenzaamheid is een vaak besproken thema. Ook in Residentie Molenwijck hebben we hier aandacht voor. Door een breed scala aan activiteiten aan te bieden, bieden we de mogelijkheid om isolatie te voorkomen. Mevrouw Broese van Groenou kijkt er zo naar...

Lees meer...

“Vrijheid om te gaan en na de vakantie: goed thuiskomen.”

Albert en Mieke van de Donk

Wij worden er enthousiast van als bewoners hun leven dat ze gewend waren , vóórdat ze in Molenwijck woonden blijven voortzetten. Waarom niet? Albert en Mieke van de Donk trekken er nog steeds op uit met de camper. Wat dat voor ze betekent lees u hier.

Lees meer...

“Ik wilde een isolement voorkomen, ik koos op tijd voor Molenwijck. ”

Trees Timmermans

Achteraf horen we vaak "Had ik het maar eerder gedaan:, verhuizen naar Molenwijck". Trees Timmermans deed het. Eigenlijk kies je meer met je verstand in plaats van met je gevoel. En achteraf kan je pas zeggen "Goed dat ik het gevoel niet liet overheersen".

Lees meer...

Vanuit je huis sociale contacten onderhouden

Cees Swaans

Cees Swaans en zijn vrouw Jopie wonen al even in Molenwijck. Ze hebben heel weloverwogen gekozen voor deze stap. En wat brengt het hen? Zekerheid, gezelligheid en rust, lees wat Cees hierover zegt.

Lees meer...

Over het wonder van nieuwe vriendschappen en zo’n 20 clubs

Anna Preijde

Het mooie van wonen in Residentie Molenwijck is de actieve omgeving die uitdaagt en uitnodigt. Door deel te nemen, door een handje mee te helpen of zelf het initiatief te nemen houdt u regie over uw eigen leven. Zo'n 20 clubs zijn actief.

Lees meer...

Koffie als motor voor saamhorigheid en zingeving

Carla Dijkstra en Anja Fouchier

In Residentie Molenwijck staat ontmoeting centraal. Voor iedereen op zijn eigen manier. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, past er altijd wel iets bij u. Op vrijdagochtend is er Koffietijd. Samen zijn met een kop koffie, thee en een gesprek.

Lees meer...

“Hopen dat ik iets kan toevoegen.”

Henk Jan Overbeek

Residentie Molenwijck richt zich bewust op belangstellenden die vitaal zijn. Op bewoners die willen meedenken en bijdragen aan onze woongemeenschap. Tijdens een kennismaking staan we hier bewust bij stil. Zingeving zorgt ervoor dat iemand zich gezien voelt. Dat maakt gelukkig. Daar dragen wij graag aan bij.

Lees meer...

Als je ouders het later niet meer kunnen…

Els Westenbrink

Wat betekent het als je ouders op een gegeven moment zorg nodig hebben. Als je niet direct in de buurt woont, is het fijn dat in Molenwijck deze service beschikbaar is. Daarnaast sluit de woonomgeving aan bij wat voor senioren belangrijk is.

Lees meer...

De kracht van de zorg in Residentie Molenwijck

Frans van Nooijen

Frans van Nooijen sprak met ons over zijn waardering voor de aanwezigheid van de zorg in Residentie Molenwijck. Hij heeft het zelf mogen ervaren dat het een hele geruststelling was en vertrouwen gaf tijdens een moeilijke periode.

Lees meer...

‘Daar word je toch stil van!’

Ria Kuijpers

Actief blijven, dat draagt bij aan een goede gezondheid. Ria Kuijpers is zich hiervan bewust. Lees eens wat haar dat oplevert

Lees meer...

Een Open dag 'op maat'

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Bezoek onze Open dag op maat. We kiezen voor een persoonlijke, veilige benadering, met een Open dag ‘op maat’. Komt u liever op een andere dag? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2022 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |