Seniorenwoning Tilburg – Molenwijck

Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Seniorenwoning Tilburg

In Loon op Zand, vlakbij bij Tilburg ,vindt u Residentie Molenwijck. Staat u midden in de maatschappij, wilt u een zelfstandig en actief leven leiden en vindt u het belangrijk om zelf de regie te houden? Kom dan een kijkje nemen. Niet alleen bieden wij u een prachtige woning aan, ook bieden wij de zorg die u later misschien nodig heeft. Er zijn vele faciliteiten, zoals een eigen winkel, een restaurant, een Grand Café en een programma met vele leuke activiteiten. Bent u op zoek naar een seniorenwoning voor Tilburg en omstreken? Kom een kijkje nemen bij onze zelfstandige woongemeenschap in Loon op Zand!

De mooiste seniorenwoningen van Tilburg en omstreken.

U bent op zoek naar een seniorenwoning in Tilburg? Vlak bij uw stad vindt u Residentie Molenwijck. Gelegen in Loon op Zand, vlakbij het gezellige dorpshart, vindt u onze actieve leefgemeenschap voor senioren. Naast goed verzorgde appartementen, uitgebreide services en zorg, zorgt de bewonerscommissie voor een leuk, gevarieerd activiteitenprogramma. Daar komt bij dat de bewoners van Residentie Molenwijck zeer sociaal zijn. Iedereen die dat wil wordt betrokken bij het reilen en zeilen van de flat. Het complex bestaat inmiddels bijna 45 jaar, maar is altijd zeer goed onderhouden. Een ideale plek om een seniorenwoning bij Tilburg te betrekken!

Meer weten over onze seniorenwoningen bij Tilburg?

In Molenwijck is het heerlijk wonen voor vitale, zelfredzame ouderen. Bij ons kunt u wonen en gelukkig zijn op de manier die het beste bij u past. Bewoners en medewerkers geven samen invulling aan het leven in Molenwijck. U zoekt een seniorenwoning in Tilburg? Bij ons in Loon op Zand woont u niet alleen in de buurt van Tilburg, maar ook nog eens in een schitterende omgeving, met veel groen. U geniet hier van privacy wanneer u dit wilt, maar ook van de echte Brabantse gastvrijheid.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze seniorenwoning. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |