Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Seniorenwoning Tilburg

In Loon op Zand bij Tilburg vindt u Residentie Molenwijck. Deze zelfstandige woongemeenschap verwelkomt mensen die op zoek zijn naar een seniorenwoning voor Tilburg en omstreken. Staat u midden in de maatschappij, wilt u een zelfstandig en actief leven leiden en vindt u het belangrijk om zelf de regie te houden? Kom dan een kijkje nemen. Niet alleen bieden wij u een prachtige woning aan, ook bieden wij de zorg die u later misschien nodig heeft. Er zijn vele faciliteiten, zoals een eigen winkel, een restaurant, een Grand Café en een programma met vele leuke activiteiten.

De mooiste seniorenwoningen van Tilburg en omstreken.

U bent op zoek naar een seniorenwoning in Tilburg? Vlak bij uw stad vindt u Residentie Molenwijck. U verwacht van een seniorenflat dat u hier niet hoeft weg te kwijnen, dat is in onze residentie ook zeker niet het geval. De bewonerscommissie zorgt voor een leuk, gevarieerd activiteitenprogramma. Daar komt bij dat de bewoners van deze residentie zeer sociaal zijn. Iedereen die dat wil wordt betrokken bij het reilen en zeilen van de flat. Het complex bestaat inmiddels ruim 40 jaar, maar is altijd zeer goed onderhouden. Een ideale plek om een seniorenwoning bij Tilburg te betrekken!

Meer weten over onze seniorenwoningen bij Tilburg?

In Molenwijck is het heerlijk wonen voor vitale, zelfredzame ouderen. Bij ons kunt u echt wonen en gelukkig zijn op de manier die het beste bij u past. Bewoners en medewerkers geven samen invulling aan het leven in Molenwijck. U zoekt een seniorenwoning in Tilburg? Bij ons in Loon op Zand woont u niet alleen in de buurt van Tilburg, maar ook nog eens in een schitterende omgeving. Geniet in onze residentie van privacy wanneer u dit wilt, maar ook van de echte Brabantse gastvrijheid. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen op ons af te vuren!

Een goed gesprek met elkaar

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Zolang we u niet op onze open dag kunnen uitnodigen, pakken wij het anders aan. Het begint allemaal met een goed gesprek en begrip voor uw situatie. Residentie Molenwijck heeft voor u een heldere aanpak Wij staan u (telefonisch) te woord, beantwoorden uw vragen en maken concrete afspraken.

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |