Seniorenwoning Tilburg

In Loon op Zand, vlakbij bij Tilburg ,vindt u Residentie Molenwijck. Staat u midden in de maatschappij, wilt u een zelfstandig en actief leven leiden en vindt u het belangrijk om zelf de regie te houden? Kom dan een kijkje nemen. Niet alleen bieden wij u een prachtige woning aan, ook bieden wij de zorg die u later misschien nodig heeft. Er zijn vele faciliteiten, zoals een eigen winkel, een restaurant, een Grand Café en een programma met vele leuke activiteiten. Bent u op zoek naar een seniorenwoning voor Tilburg en omstreken? Kom een kijkje nemen bij onze zelfstandige woongemeenschap in Loon op Zand!

De mooiste seniorenwoningen van Tilburg en omstreken.

U bent op zoek naar een seniorenwoning in de buurt van Tilburg? Vlak bij uw stad vindt u Residentie Molenwijck. Gelegen in Loon op Zand, vlakbij het gezellige dorpshart, vindt u onze actieve leefgemeenschap voor senioren. Naast goed verzorgde appartementen, uitgebreide services en zorg, zorgt de bewonerscommissie voor een leuk, gevarieerd activiteitenprogramma. Daar komt bij dat de bewoners van Residentie Molenwijck zeer sociaal zijn. Iedereen die dat wil wordt betrokken bij het reilen en zeilen van de flat. Het complex bestaat inmiddels ruim 40 jaar, maar is altijd zeer goed onderhouden. Een ideale plek om een seniorenwoning bij Tilburg te betrekken!

Meer weten over onze seniorenwoningen dichtbij Tilburg?

In Molenwijck is het heerlijk wonen voor vitale, zelfredzame ouderen. Bij ons kunt u wonen en gelukkig zijn op de manier die het beste bij u past. Bewoners en medewerkers geven samen invulling aan het leven in Molenwijck. U zoekt een seniorenwoning in Tilburg? Bij ons in Loon op Zand woont u niet alleen in de buurt van Tilburg, maar ook nog eens in een schitterende omgeving, met veel groen. U geniet hier van privacy wanneer u dit wilt, maar ook van de echte Brabantse gastvrijheid.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze seniorenwoning. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |