Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Seniorenwoning Tilburg

In Loon op Zand bij Tilburg vindt u Residentie Molenwijck. Dit is een seniorenflat voor ouderen die graag nog midden in de maatschappij staan. U vindt hier een seniorenwoning voor Tilburg en omstreken van een soort die u niet vaak tegen zult komen. Dit is namelijk een residentie die met recht helemaal compleet genoemd mag worden. Niet alleen treft u hier een prachtige woning aan, maar ook de zorg die u misschien nodig heeft. We hebben in onze residentie een eigen winkel, een restaurant en een Grand Cafe, maar ook een vol programma met activiteiten.

De mooiste seniorenwoningen van Tilburg en omstreken.

U bent op zoek naar een seniorenwoning in Tilburg? Vlak bij uw stad vindt u Residentie Molenwijck. U verwacht van een seniorenflat dat u hier niet hoeft weg te kwijnen, dat is in onze residentie ook zeker niet het geval. De bewonerscommissie zorgt voor een leuk, gevarieerd activiteitenprogramma. Daar komt bij dat de bewoners van deze residentie zeer sociaal zijn. Iedereen die dat wil wordt betrokken bij het reilen en zeilen van de flat. Het complex bestaat inmiddels ruim 40 jaar, maar is altijd zeer goed onderhouden. Een ideale plek om een seniorenwoning bij Tilburg te betrekken!

Meer weten over onze seniorenwoningen bij Tilburg?

In Molenwijck is het heerlijk wonen voor vitale, zelfredzame ouderen. Bij ons kunt u echt wonen en gelukkig zijn op de manier die het beste bij u past. Bewoners en medewerkers geven samen invulling aan het leven in Molenwijck. U zoekt een seniorenwoning in Tilburg? Bij ons in Loon op Zand woont u niet alleen in de buurt van Tilburg, maar ook nog eens in een schitterende omgeving. Geniet in onze residentie van privacy wanneer u dit wilt, maar ook van de echte Brabantse gastvrijheid. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen op ons af te vuren!

Bezoek de Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Zou u het fijn vinden om zelfstandig te wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Kom dan een kijkje nemen tijdens de Open Dagen. U kunt dan diverse appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun persoonlijke ervaringen en maakt u kennis met ons personeel en onze uitgebreide faciliteiten.

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |