Seniorenwoning Breda – Molenwijck

Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Seniorenwoning Breda

Misschien woont u al jarenlang in de omgeving van Breda en overweegt u nu een seniorenwoning in Breda of omgeving? Dit kan en wel bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand. U heeft de keuze uit luxe en uiterste comfortabele tweekamerappartementen of driekamerappartementen, vanaf 65 m² tot 125 m². Alle appartementen zijn voorzien van een heerlijk balkon, waar u kunt genieten van de ochtendzon of de middagzon. Vanaf uw balkon heeft u altijd uitzicht over de mooi aangelegde tuin met vijver. Maar wonen in Residentie Molenwijck is meer dan een seniorenwoning in Breda, wonen in Residentie Molenwijck is vooral genieten.

Geniet van de faciliteiten van de seniorenwoningen vlakbij Breda

Prettig wonen in een mooie omgeving en met veel faciliteiten om de hoek, zorgt ervoor dat wonen in de seniorenwoningen vlakbij Breda van Residentie Molenwijck ook genieten is. Wij bieden u vele faciliteiten, waarbij u altijd vriendelijk wordt geholpen door deskundige en betrokken medewerkers. In het restaurant of bij mooi weer op het terras, kunt u dagelijks genieten van uw warme maaltijd en klaargemaakt door een chef-kok. Zoekt u gezelligheid met medebewoners? Bezoekt u voor een kop koffie of een drankje het Grand Café. Ook aan uw lichamelijke gesteldheid is gedacht. Wat denkt u van ontspannen in de wellnessruimte of in de beautysalon? Voor de kapper, de sportschool, de supermarkt of de bibliotheek hoeft u het complex niet meer te verlaten, deze faciliteiten zijn allemaal aanwezig.

Geniet met een seniorenwoning in de buurt van Breda van alles wat het leven te bieden heeft

Residentie Molenwijck biedt u alles wat u zoekt in een seniorenwoning in de buurt van Breda en zelfs meer. Naast een prachtig en comfortabel appartement met alle faciliteiten, denken wij ook aan uw gezondheid. Het spreekt voor zich, dat u op oudere leeftijd minder zelfredzaam kunt worden. Wij bieden u daarom hulp in de huishouding aan of een reparatieservice. Ook alle zorg die u nodig heeft is aanwezig, verleent door liefdevolle en betrouwbare verzorgenden en verpleegkundigen. Heeft u interesse in een appartement in ons complex? Maakt u dan gerust eens een afspraak voor een bezichtiging.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze seniorenwoning bij Breda. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |