Zorghotel Brabant – Molenwijck

Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Zorghotel Brabant

Bij Residentie Molenwijck bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een zorghotel in Brabant, waar u kunt genieten van het leven. Ons zorghotel voor Brabant en omstreken is gelegen op een van de mooiste plekjes van onze regio. U woont dan namelijk in Loon op Zand, middenin een prachtig natuurgebied. Hier ervaart u rust en kunt u helemaal genieten van wat hier in de omgeving te vinden is. We raden u dan ook aan om eens op onze website te komen bekijken wat er allemaal mogelijk is bij Residentie Molenwijck. Wilt u hier meer over weten? Schroom dan niet om hier contact over op te nemen met ons.

Het zorghotel voor de omgeving Brabant

Residentie Molenwijck is een uniek zorghotel waar u kunt rekenen op de best mogelijke verzorging. Bij ons kunt u wonen en genieten op uw eigen manier, de manier waarop u gelukkig wordt. Bij ons woont u niet alleen maar in een appartement, maar staat u ook middenin een bruisende samenleving. We organiseren een groot aantal activiteiten om ervoor te zorgen dat onze bewoners optimaal hun dagen in kunnen delen. U kunt naar wens aansluiten bij de activiteiten die bij u passen. U doet mee aan de dingen waar u zelf aan mee wilt doen, zonder enige verplichting. We hebben ook mogelijkheden voor tijdelijk verblijf om te herstellen na een operatie of ziekte. Informeer naar ons herstelappartement.

Meer weten over ons zorghotel voor Brabant?

Als u een zorghotel in Brabant zoekt, dan kunt er bij ons op rekenen dat u optimaal gaat genieten. Samen met de andere bewoners en de medewerkers van ons zorghotel voor Brabant geeft u zelf invulling aan uw leven. U woont bij ons op loopafstand van het gezellige centrum van Loon op Zand, waar veel te beleven valt. Wilt u hier meer over weten, of over het leven bij ons? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen aan ons te stellen. We brengen u graag op de hoogte van alles wat u maar wilt weten.

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |