Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Zorghotel Brabant

Bij Residentie Molenwijck bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een zorghotel in Brabant, waar u kunt genieten van het leven. Ons zorghotel voor Brabant en omstreken is gelegen op een van de mooiste plekjes van onze regio. U woont dan namelijk in Loon op Zand, middenin een prachtig natuurgebied. Hier ervaart u rust en kunt u helemaal genieten van wat hier in de omgeving te vinden is. We raden u dan ook aan om eens op onze website te komen bekijken wat er allemaal mogelijk is bij Residentie Molenwijck. Wilt u hier meer over weten? Schroom dan niet om hier contact over op te nemen met ons.

Het zorghotel voor de omgeving Brabant

Residentie Molenwijck is een uniek zorghotel waar u kunt rekenen op de best mogelijke verzorging.  Bij ons kunt u wonen en genieten op uw eigen manier, de manier waarop u gelukkig wordt. Bij ons woont u niet alleen maar in een appartement, maar staat u ook middenin een bruisend groepsleven. We organiseren een groot aantal activiteiten om ervoor te zorgen dat onze bewoners optimaal hun dagen in kunnen delen. Maar als deze activiteiten niks voor u zijn maakt dat natuurlijk ook niet uit. U doet mee aan de dingen waar u zelf aan mee wilt doen, zonder dat hier verder druk op staat.

Meer weten over ons zorghotel voor Brabant?

Als u een zorghotel in Brabant zoekt, dan kunt er bij ons op rekenen dat u optimaal gaat genieten. Samen met de andere bewoners en de medewerkers van ons zorghotel voor Brabant geeft u zelf invulling aan uw leven. U woont bij ons op loopafstand van het gezellige centrum van Loon op Zand, waar veel te beleven valt. Wilt u hier meer over weten, of over het leven bij ons? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen aan ons te stellen. We brengen u graag op de hoogte van alles wat u maar wilt weten.

Een goed gesprek met elkaar

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Zolang we u niet op onze open dag kunnen uitnodigen, pakken wij het anders aan. Het begint allemaal met een goed gesprek en begrip voor uw situatie. Residentie Molenwijck heeft voor u een heldere aanpak Wij staan u (telefonisch) te woord, beantwoorden uw vragen en maken concrete afspraken.

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |