Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Service appartementen Tilburg

U bent woonachtig in Tilburg, maar u zoekt eigenlijk een nieuwe woning? Misschien is uw huidige huis te groot geworden voor u, of heeft u geen zin meer om constant de trap op en af te moeten. We raden u dan aan om eens een kijkje te komen nemen bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand. Bij ons vindt u mooie service appartementen bij Tilburg in de buurt, met alle voorzieningen die u maar nodig kunt hebben bij de hand. Onze flat is daarbij ook voorzien van de best mogelijke zorg. Onze flat is in eerste instantie bedoeld voor vitale, zelfredzame ouderen. Maar mocht u op een bepaald moment zorg nodig hebben, dan staat deze altijd tot uw beschikking.

Een service appartement in Tilburg vinden

Als u een service appartement in Tilburg zoekt, dan raden wij u aan om ook eens om de hoek in Loon op Zand te komen kijken. Hier vindt u namelijk de best mogelijke service, een gezellige sfeer en prachtige woningen. U kunt bij ons wonen en gelukkig zijn op uw eigen manier. Dat gaat bij ons veel verder dan alleen maar wonen in uw appartement. Bij ons heeft u de kans om mee te beslissen over hoe alles reilt en zeilt, maar ook wat er allemaal wordt georganiseerd. Zo geeft u samen met ons en de andere bewoners zelf inrichting aan uw nieuwe thuis. Dit allemaal in de prachtige omgeving van Loon op Zand. De Loonse en Drunense duinen zijn bij wijze van spreken uw achtertuin!

Meer weten over onze service appartementen bij Tilburg?

Dat mooie service appartement bij Tilburg, waar u zich zo thuis voelt, vindt u in Residentie Molenwijck. We hebben de mensen en faciliteiten voor u klaarstaan die u nodig heeft om u gelukkig te kunnen voelen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak met ons te maken. U kunt dan een keer langs komen om met eigen ogen te zien of Residentie Molenwijck ook uw thuis kan worden. We zullen u in onze residentie in ieder geval met open armen ontvangen!

Een goed gesprek met elkaar

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Zolang we u niet op onze open dag kunnen uitnodigen, pakken wij het anders aan. Het begint allemaal met een goed gesprek en begrip voor uw situatie. Residentie Molenwijck heeft voor u een heldere aanpak Wij staan u (telefonisch) te woord, beantwoorden uw vragen en maken concrete afspraken.

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |