Service appartementen Tilburg

U bent woonachtig in Tilburg, maar u zoekt eigenlijk een nieuwe woning? Misschien is uw huidige huis te groot geworden voor u, of heeft u geen zin meer om constant de trap op en af te moeten. We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand. Bij ons vindt u mooie service appartementen bij Tilburg in de buurt, met alle voorzieningen en services die u nodig heeft. Onze flat is daarbij ook voorzien van de best mogelijke zorg. Onze flat is in eerste instantie bedoeld voor vitale, zelfredzame ouderen. Maar mocht u op een bepaald moment zorg nodig hebben, dan staat deze altijd tot uw beschikking.

Een service appartement in omgeving Tilburg vinden

Als u een service appartement in de buurt van Tilburg zoekt, dan raden wij u aan om ook eens om de hoek in Loon op Zand te komen kijken. Hier vindt u namelijk de best mogelijke service, een gezellige sfeer en prachtige woningen. U kunt bij ons wonen en gelukkig zijn op uw eigen manier. Dat gaat bij ons veel verder dan alleen maar wonen in uw appartement. Bij ons heeft u de kans om mee te beslissen over hoe alles reilt en zeilt, maar ook wat er allemaal wordt georganiseerd. Zo geeft u samen met ons en de andere bewoners zelf inrichting aan uw nieuwe thuis. Dit allemaal in de prachtige omgeving van Loon op Zand. De Loonse en Drunense duinen zijn bij wijze van spreken uw achtertuin!

Meer weten over onze service appartementen dichtbij Tilburg?

Dat mooie service appartement dichtbij Tilburg, waar u zich zo thuis voelt, dat ligt wellicht iets verderop. In het nabij gelegen Loon op Zand vindt u namelijk Residentie Molenwijck. Met talloze comfortabele faciliteiten en services, zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. Wat dacht u van dagelijks een gezonde en overheerlijke maaltijd van onze chef-kok in het restaurant, of bij u thuis in uw appartement? Natuurlijk organiseren onze bewoners tal van leuke activiteiten en u kunt zich aansluiten bij commissies. In Residentie Molenwijck bent u nooit alleen. Het sociale aspect wordt hier door een warme en hechte gemeenschap van bewoners gedragen. Dat maakt Molenwijck uniek in zijn soort!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze service appartementen. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de woningen bezichtigen, kom dan persoonlijk langs op afspraak of meldt u zich aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |