Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Zorghotel Den Bosch

Bent u op zoek naar een mooi zorghotel bij Den Bosch in de buurt? Dan raden wij u aan om eens bij Residentie Molenwijck te komen kijken. We hebben een mooi zorghotel voor u klaarstaan waar u kunt genieten van het leven, terwijl u ook de best mogelijke zorg krijgt. Bij ons woont u in een prachtig appartement, maar staat u ook middenin een bruisend groepsleven. En mocht u geen interesse hebben aan het deelnemen aan activiteiten, dan kunt u bij ons ook genieten van een serene rust. U vindt ons zorghotel niet in Den Bosch, maar daar wel vlak in de buurt in Loon op Zand.

Een mooi zorghotel in de omgeving van Den Bosch

Als u op zoek bent naar een zorghotel waar u de beste zorg krijgt die er te vinden is, dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij de mogelijkheden die wij u bij Residentie Molenwijck te bieden hebben. We hebben namelijk een prachtig hotel voor u staan waar u kunt wonen en gelukkig zijn op uw eigen manier. We hebben ook mogelijkheden voor tijdelijk verblijf om te herstellen na een operatie of ziekte. Informeer naar ons herstelappartement. Bij ons gaat wonen in ons zorghotel in de omgeving van Den Bosch verder dan alleen maar uw appartement. Bij ons wordt u door mensen gezien en gehoord. U kunt zelfs meebeslissen over belangrijke zaken, indien u dit wenst. Zo geven we met zijn allen samen invulling aan uw leefomgeving.

Meer weten over ons zorghotel voor Den Bosch?

Als u een zorghotel in de omgeving van Den Bosch zoekt, dan nodigen wij u van harte uit om een keer bij ons langs te komen. U vindt bij Residentie Molenwijck de beste zorg en service die er maar te vinden zijn. Zo kunt u optimaal genieten van uw leven, zonder dat u uzelf zorgen hoeft te maken over of alles wel goed is geregeld. Wilt u meer weten over ons zorghotel voor omgeving Den Bosch? Neem dan gewoon even contact met ons op met uw vragen.

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |