Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Zorghotel Den Bosch

Bent u op zoek naar een mooi zorghotel bij Den Bosch in de buurt? Dan raden wij u aan om eens bij Residentie Molenwijck te komen kijken. We hebben een mooi zorghotel voor u klaarstaan waar u kunt genieten van het leven, terwijl u ook de best mogelijke zorg krijgt. Bij ons woont u in een prachtig appartement, maar staat u ook middenin een bruisend groepsleven. En mocht u geen interesse hebben aan het deelnemen aan activiteiten, dan kunt u bij ons ook genieten van een serene rust. U vindt ons zorghotel niet in Den Bosch, maar daar wel vlak in de buurt in Loon op Zand.

Een mooi zorghotel in de omgeving van Den Bosch

Als u op zoek bent naar een zorghotel waar u de beste zorg krijgt die er te vinden is, dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij de mogelijkheden die wij u bij Residentie Molenwijck te bieden hebben. We hebben namelijk een prachtig hotel voor u staan waar u kunt wonen en gelukkig zijn op uw eigen manier. Bij ons gaat wonen in ons zorghotel bij Den Bosch verder dan alleen maar uw appartement. Bij ons wordt u door mensen gezien en gehoord. U kunt zelfs meebeslissen over belangrijke zaken, indien u dit wenst. Zo geven we met zijn allen samen invulling aan uw leefomgeving.

Meer weten over ons zorghotel voor Den Bosch?

Als u een zorghotel in de omgeving van Den Bosch zoekt, dan nodige wij u van harte uit om een keer bij ons langs te komen. U vindt bij Residentie Molenwijck de beste zorg en service die er maar te vinden zijn. Zo kunt u optimaal genieten van uw leven, zonder dat u uzelf zorgen hoeft te maken over of alles wel goed is geregeld. Wilt u meer weten over ons zorghotel voor omgeving Den Bosch? Neem dan gewoon even contact met ons op met uw vragen.

Een goed gesprek met elkaar

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Zolang we u niet op onze open dag kunnen uitnodigen, pakken wij het anders aan. Het begint allemaal met een goed gesprek en begrip voor uw situatie. Residentie Molenwijck heeft voor u een heldere aanpak Wij staan u (telefonisch) te woord, beantwoorden uw vragen en maken concrete afspraken.

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |