Serviceflat Tilburg

Bent u op zoek naar een mooie serviceflat om van het leven te kunnen genieten? Een serviceflat bij Tilburg in de buurt waar u kunt genieten van een bruisend gemeenschapsleven? Dan hoeft u alleen maar even langs te komen bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand. Hier vindt u dan namelijk een flat waar mensen wonen die er geen zin in hebben om achter de geraniums te gaan zitten. Met een bewonerscommissie die er alles aan doet om leuke activiteiten voor haar mede bewoners te organiseren. Een ideale plek met andere woorden voor als u zich op alle vlakken helemaal thuis wilt voelen.

Op zoek naar een serviceflat in de buurt van Tilburg?

Als u een serviceflat in omgeving Tilburg zoekt, dan zult u daar ongetwijfeld een aantal goede opties vinden. Voor de perfecte flat hoeft u echter alleen maar even langs te komen in Loon op Zand. We hebben een flat voor u klaar staan waar u kunt rekenen op de best mogelijke service. Zo hebben wij een restaurant waar u heerlijk kunt eten, maar ook de zorg die u misschien nodig heeft. Onze flat is bedoeld voor vitale, zelfredzame ouderen. Maar, er is altijd wel iemand bij ons aanwezig die er voor kan zorgen dat u in geval van een verslechterende gezondheid zo goed mogelijk wordt geholpen. Wilt u meer weten over onze serviceflat voor Tilburg? Dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen en al uw vragen aan ons te stellen.

Genieten in onze serviceflat in omgeving Tilburg

Residentie Molenwijck is een unieke plek als u op zoek bent naar een goede woning. Een residentie waar mensen wonen die er samen met u iets van willen maken. Maar waar u ook kunt genieten van de rust als u dat liever heeft. Kijkt u eens op onze website als u wilt zien wat er bij ons allemaal tot de mogelijkheden behoort. Of neem hier gewoon even contact over op met ons.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |