Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Wonen met zorg Tilburg

Wilt u wonen met zorg bij Tilburg in de buurt? Wonen in een complex waar u met veel genoegen zult wonen, maar waar wel altijd een vangnet aanwezig is voor het geval dat nodig is? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen. Bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand is nog ruimte voor vitale ouderen die willen genieten van hun leven. Voor mensen die zich thuis willen voelen, zowel in hun appartement als in het complex. We hebben mensen bij ons werken die voor zorg kunnen zorgen indien u dit nodig heeft. Zo heeft u een veilig gevoel in uw nieuwe woning.

Wilt u wonen met zorg bij Tilburg?

Zelfstandig wonen met zorg bij Tilburg is mogelijk in Residentie Molenwijck. Wij hebben een complex opgebouwd waar u niet alleen een mooie woning heeft, maar waar u zich ook echt thuis zult voelen. De medewerkers van ons complex staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij alles waar u mee zit. We hebben het dan onder andere ook over zorg. Residentie Molenwijck is geen verzorgingshuis, de woningen zijn voor vitale, zelfredzame ouderen. Maar woont u bij ons en heeft u op enigerlei moment toch hulp nodig, dan staan we voor u klaar. Er is altijd iemand aanwezig bij ons om voor u te zorgen, indien dit nodig is. Deze verpleegkundigen en verzorgenden zijn er ook in het weekend en ’s nachts. Zelfstandig wonen met zorg in Tilburg? Kom dan eens een kijkje nemen bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand.

Meer weten over wonen met zorg bij Tilburg?

Als u meer wilt weten over zelfstandig wonen met zorg bij Tilburg, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij onze residentie. Bij ons krijgt u de zorg die u nodig heeft, op het moment dat u die nodig heeft. Uiteraard is er in elke woning een alarmknop aanwezig voor het geval dat er acuut hulp nodig is. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |