Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Wonen met zorg Tilburg

Wilt u wonen met zorg bij Tilburg in de buurt? Wonen in een complex waar u met veel genoegen zult wonen, maar waar wel altijd een vangnet aanwezig is voor het geval dat nodig is? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen. Bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand is nog ruimte voor vitale ouderen die willen genieten van hun leven. Voor mensen die zich thuis willen voelen, zowel in hun appartement als in het complex. We hebben mensen bij ons werken die voor zorg kunnen zorgen indien u dit nodig heeft. Zo heeft u een veilig gevoel in uw nieuwe woning.

Wilt u wonen met zorg bij Tilburg?

Zelfstandig wonen met zorg bij Tilburg is mogelijk in Residentie Molenwijck. Wij hebben een complex opgebouwd waar u niet alleen een mooie woning heeft, maar waar u zich ook echt thuis zult voelen. De medewerkers van ons complex staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij alles waar u mee zit. We hebben het dan onder andere ook over zorg. Residentie Molenwijck is geen verzorgingshuis, de woningen zijn voor vitale, zelfredzame ouderen. Maar woont u bij ons en heeft u op enigerlei moment toch hulp nodig, dan staan we voor u klaar. Er is altijd iemand aanwezig bij ons om voor u te zorgen, indien dit nodig is. Deze verpleegkundigen en verzorgenden zijn er ook in het weekend en ’s nachts. Zelfstandig wonen met zorg in Tilburg? Kom dan eens een kijkje nemen bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand.

Meer weten over wonen met zorg bij Tilburg?

Als u meer wilt weten over zelfstandig wonen met zorg bij Tilburg, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij onze residentie. Bij ons krijgt u de zorg die u nodig heeft, op het moment dat u die nodig heeft. Uiteraard is er in elke woning een alarmknop aanwezig voor het geval dat er acuut hulp nodig is. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

Bezoek de Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Zou u het fijn vinden om zelfstandig te wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Kom dan een kijkje nemen tijdens de Open Dagen. U kunt dan diverse appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun persoonlijke ervaringen en maakt u kennis met ons personeel en onze uitgebreide faciliteiten.

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |