Bejaardenwoning Tilburg

U bent op zoek naar een bejaardenwoning bij Tilburg in de buurt? Kom dan eens een kijkje nemen bij het nabijgelegen Residentie Molenwijck. Bij ons in Loon op Zand vindt u namelijk de perfecte plek voor senioren ouderen die willen genieten van het leven. Dankzij vele faciliteiten en services kunt u hier zorgeloos wonen. We hebben een groot aantal mooie woningen, op loopafstand van het gezellige dorpshart. Bij ons heerst een bruisende sfeer, maar tegelijk ook een serene rust als u dat liever heeft. Dit allemaal in een prachtige, natuurlijke omgeving.

U zoekt een bejaardenwoning in de omgeving van Tilburg?

Als u een bejaardenwoning in de omgeving van Tilburg zoekt, dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand. Bij ons vindt u een hechte woongemeenschap waar u zelfstandig kunt wonen en waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan. In onze residentie wordt iedereen zoveel mogelijk betrokken bij het dagelijkse reilen en zeilen.

De actieve bewonerscommissie organiseert zeer regelmatig leuke activiteiten en er zijn diverse clubs en commissies waarbij u zich kunt aansluiten. Residentie Molenwijck is daarmee de ideale plek voor vitale, zelfredzame senioren. Mocht u ooit zorg nodig hebben, dan hebben wij hier ook de faciliteiten voor in huis.

Meer weten over onze bejaardenwoning dichtbij Tilburg?

Voor de mooiste bejaardenwoningen dichtbij Tilburg in de buurt neemt u vandaag nog een kijkje bij Residentie Molenwijck. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze website om een goede indruk te krijgen. We hebben hier persoonlijke aandacht voor u. Maar ook de gezelligheid die u verwacht, in ons restaurant, de foyer, bij de receptie en in de keuken. Bijzonder is dat iedereen elkaar hier kent en u dat u kunt genieten van hartelijk contact.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze bejaardenwoning dichtbij Tilburg. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |