Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Bejaardenwoning Tilburg

U bent op zoek naar een bejaardenwoning bij Tilburg in de buurt? Kom dan eens een kijkje nemen bij Residentie Molenwijck. Bij ons in Loon op Zand vindt u namelijk de perfecte plek voor vitale ouderen die willen genieten van hun leven. We hebben een groot aantal mooie woningen in ons complex, dan inmiddels ruim 40 jaar bestaat. Bejaardenwoningen bij Tilburg in de buurt zijn er genoeg te vinden, maar we durven wel te stellen dat ons complex uniek genoemd mag worden. Bij ons heerst een bruisende sfeer, maar tegelijk ook een serene rust als u dat liever heeft. Dit allemaal in een prachtige, natuurlijke omgeving.

U zoekt een bejaardenwoning in Tilburg?

Als u een bejaardenwoning in Tilburg zoekt, dan willen wij u toch uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand. Bij ons vindt u de echt Brabantse gezelligheid waar u naar op zoek bent. In onze residentie wordt iedereen die dat wil zoveel mogelijk betrokken bij het dagelijkse reilen en zeilen. De actieve bewonerscommissie organiseert zeer regelmatig de leukste activiteiten. Onze residentie is de ideale plek voor vitale, zelfredzame ouderen. Mocht u ooit zorg nodig hebben, dan hebben wij hier ook de faciliteiten voor in huis.

Meer weten over onze bejaardenwoning bij Tilburg?

Voor de mooiste bejaardenwoningen bij Tilburg in de buurt neemt u vandaag nog een kijkje bij Residentie Molenwijck. We hebben hier persoonlijke aandacht klaarstaan op maat. Maar ook de gezelligheid die u verwacht, in ons restaurant, bij de receptie en in de keuken. Bij ons kent iedereen elkaar en is hartelijk. Wilt u meer weten over Residentie Molenwijck, of eens komen kijken bij onze residentie? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Maakt u hier gewoon een keer een afspraak over met ons. U kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen op onze website om hier een goede indruk te krijgen van hoe het er bij onze residentie aan toe gaat.

Bezoek de Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Zou u het fijn vinden om zelfstandig te wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Kom dan een kijkje nemen tijdens de Open Dagen. U kunt dan diverse appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun persoonlijke ervaringen en maakt u kennis met ons personeel en onze uitgebreide faciliteiten.

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |