Gelijkvloers wonen Breda

Gelijkvloers wonen Breda is zeer geschikt voor senioren die wellicht wat minder goed ter been zijn of op elke situatie in de toekomst voorbereid willen zijn. Een woning met trappen is immers vrij gevaarlijk en is niet zo comfortabel als u op leeftijd bent. Bij Residentie Molenwijck bieden wij gelijkvloerse appartementen die volledig zijn ontworpen voor senioren. Zo zijn de appartementen comfortabel, luxueus en gelegen op een rustige locatie. U geniet bij ons van voldoende licht en een mooi uitzicht. U bepaalt zelf hoe groot het appartement mag zijn en hoe deze ingedeeld moet zijn. Kleine aanpassingen –zoals het bouwen van een extra toilet- voeren we graag voor u uit.

Gelijkvloerse woning Breda in een gezellige residentie

Onze gelijkvloerse woning Breda bevindt zich in een gezellige residentie. De residentie is voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft om prettig te leven. Zo hoeft u de residentie niet te verlaten als u een kopje koffie wilt drinken of een boek wilt lenen. Daarnaast kunt u op de residentie sporten, een bezoek brengen aan de wellness en een hapje eten. Services zoals zorg, een technische dienst en huishoudelijke hulp zijn optioneel bij te reserveren als u dat wenst. Tot slot organiseren we regelmatig leuke activiteiten waardoor u in contact komt met leeftijdsgenoten én u zich geen seconde hoeft te vervelen of alleen hoeft te voelen.

Kom langs bij onze gelijkvloerse woningen Breda

Voor meer informatie nodigen we u graag uit bij onze gelijkvloerse woningen Breda. Kom langs tijdens onze open dagen of maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. Zo kunt u de appartementen in alle rust bekijken en de sfeer bij onze residentie proeven. Uiteraard kunt u zich ook oriënteren door verder te lezen op onze website of onze brochure aan te vragen. Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via de telefoon of het contactformulier. Het team van Residentie Molenwijck staat u graag te woord.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze gelijkvloerse seniorenwoning in Breda. Wilt u de Molenwijck sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |