Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Senioren appartementen Oisterwijk

Zoekt u een senioren appartement in Oisterwijk, waar u optimaal kunt genieten van het leven? Een plek waar u de beschikking heeft over prima faciliteiten, en waar u kennis maakt met gezellige, behulpzame mensen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Residentie Molenwijck allemaal te bieden hebben. We hebben namelijk senioren appartementen bij Oisterwijk voor u klaar staan, waar u midden in een bruisend groepsleven terecht komt, maar waar u ook in alle rust van uw appartement kunt genieten indien u dit wilt.

Bent u op zoek naar een senioren appartement in Oisterwijk?

Als u in Oisterwijk een mooi senioren appartement zoekt, dan bent u altijd welkom om hiervoor een keer bij ons langs te komen. We laten u dan zien hoe onze residentie er van binnen uitziet en wat hier allemaal te doen is. We zijn dan wel niet daadwerkelijk in Oisterwijk gevestigd, maar zitten daar ook weer niet heel ver vandaan. U vindt onze residentie namelijk in het pittoreske Loon op Zand. Onze residentie bevindt zich op loopafstand van het gezellige centrum van dit plaatsje. Zodoende ook nog eens in het hart van een prachtig natuurgebied waar u eindeloos in op avontuur kunt gaan.

Meer weten over onze senioren appartementen voor Oisterwijk?

Bij Residentie Molenwijck heeft u de beschikking over prachtige faciliteiten. U kunt daarbij denken aan onder andere een uitstekend restaurant, een gezellig Grand Cafe, een wellnessruimte en een fitnessruimte. De mensen die bij ons werken doen er alles aan om u het leven zo veel mogelijk naar de zin te maken. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd uw vragen aan ons stellen. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze om in Residentie Molenwijck te komen wonen!

Bezoek de Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Zou u het fijn vinden om zelfstandig te wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Kom dan een kijkje nemen tijdens de Open Dagen. U kunt dan diverse appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun persoonlijke ervaringen en maakt u kennis met ons personeel en onze uitgebreide faciliteiten.

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |