Senioren appartementen Oisterwijk

Zoekt u een senioren appartement in Oisterwijk, waar u optimaal kunt genieten van het leven? Een senioren appartement bij Oisterwijk waar u de beschikking heeft over prima faciliteiten, en waar u kennis maakt met gezellige, behulpzame mensen? Dan raden wij u aan om ook uw mogelijkheden te onderzoeken in Brabant. Het is tenslotte een belangrijk keuze. In Residentie Molenwijck hebben mooie appartementen voor u, waar u midden in een bruisend groepsleven terecht komt, maar waar u ook in alle rust van uw appartement kunt genieten indien u dit wilt.

Bent u op zoek naar een senioren appartement vlakbij Oisterwijk?

Als u vlakbij Oisterwijk een mooi senioren appartement zoekt, dan bent u wellicht ook geïnteresseerd in een senioren appartement in de regio. Residentie Molenwijck is niet daadwerkelijk in Oisterwijk gevestigd, maar wel in het Brabantse Loon op Zand. U bent altijd welkom om een keer bij ons langs te komen. We laten u dan zien hoe onze residentie er van binnen uitziet en wat hier allemaal te doen is. Residentie Molenwijck bevindt zich op loopafstand van het gezellige centrum van Loon op Zand. Zodoende ook nog eens in het hart van een prachtig natuurgebied.

Meer weten over onze senioren appartementen vlakbij Oisterwijk?

Bij Residentie Molenwijck heeft u de beschikking over prachtige faciliteiten. U kunt daarbij denken aan onder andere een uitstekend restaurant, een gezellig Grand Cafe, een wellnessruimte en een fitnessruimte. De mensen die bij ons werken doen er alles aan om u het leven zo veel mogelijk naar de zin te maken. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd uw vragen aan ons stellen. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in ons senioren appartement. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |