Huurappartementen senioren beschikbaar Tilburg bij Residentie Molenwijck

Bent u op zoek naar een huurappartement voor senioren die beschikbaar is in Tilburg of omgeving? Maak dan kennis met Residentie Molenwijck. In deze luxueuze én huiselijke residentie voelt iedereen zich van harte welkom. Zo geniet u in de residentie van uw rust en privacy maar kunt u (indien gewenst) ook de gezelligheid opzoeken. Zo worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, beschikt de residentie over een restaurant, Grand Café, zonneterras en tuin én vindt u bij ons diverse andere faciliteiten. Kom bijvoorbeeld sporten in de sportschool, huur een boek in de bibliotheek of laat u verwennen in het beauty- of wellnesscentrum.

Per direct senioren huurappartement beschikbaar Tilburg

Bij Residentie Molenwijck hebben we per direct een senioren huurappartement beschikbaar in Tilburg en omgeving. Voor een aantal van onze appartementen gelden geen wachtlijsten en kunt u per direct verhuizen. Dit is ideaal als u in uw huidige woning niet de rust en het comfort vindt die u nodig heeft. Op onze website leest u meer over de appartementen die bij u ons kunt huren. De appartementen hebben een oppervlakte tussen de 65 m² en de 135 m² en zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft u een eigen keuken, slaapkamer, woonkamer, zicht op de tuin met vijver, een terras en een eigen berging. Als u een auto heeft, krijgt u een eigen parkeerplaats toegewezen.

Bezichtiging van de beschikbare senioren huurappartementen Tilburg

De beste manier om kennis te maken met de beschikbare senioren huurappartementen Tilburg en de residentie is door een (vrijblijvende) bezichtiging aan te vragen. Wij leiden u graag rond en bieden u zelfs de optie om te komen proefwonen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om eerst meer informatie op te vragen via de telefoon of het online contactformulier. Als u de sfeer wilt proeven, raden we u aan om de brochure aan te vragen of een hapje te komen eten in ons restaurant. Zo kunt u op een rustige en fijne manier ontdekken of u zich bij Residentie Molenwijck thuis voelt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze bejaardenwoning dichtbij Tilburg. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |