Services & zorg

Er zijn tal van services die wonen en leven in Residentie Molenwijck erg aangenaam maken. Ze ondersteunen u in het dagelijkse leven en vergroten uw gevoel van gemak, comfort en ontspanning. Daarnaast is er direct zorg aanwezig als uw situatie daarom vraagt.

Receptie

De gastvrouwen en –heren zijn degenen die u helpen bij de voordeur. Zij verwelkomen u en uw gasten. Ze helpen u bij vragen of denken met u mee. Ze zijn aanwezig van ‘s ochtends tot ’s avonds.

Hulp in huis

Uw huishoudelijke taken worden voor u gedaan door uw huishoudelijke medewerker. Zo blijft uw appartement schoon en netjes. Iedere week komt dezelfde hulp bij u langs; dat schept een gevoel van vertrouwen.

Technische dienst

Voor alle technisch onderhoud aan uw appartement staan de medewerkers van de technische dienst klaar. Zij kunnen u helpen of adviseren bij allerlei klussen in huis die uw woongemak vergroten.

Keukenbrigade

De chef-kok staat paraat om u dagelijks met een steeds wisselend drie-gangen keuzemenu te verwennen samen met zijn team. Zij streven culinair hoogwaardige kwaliteit na en verzorgen elke dag voor een verse maaltijd.

Onze Zorg

Onze visie op welzijn en zorg

“Anders dan gewoon willen zijn.” Dat is onze ambitie waarin we rekening houden met de eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid van de bewoners en medewerkers. U bent regisseur van uw eigen leven. Welzijn en zorg worden in samenspraak met u en uw omgeving op professionele wijze afgesproken en uitgevoerd. We hebben oog voor de kwetsbare en unieke bewoner met als doel om samen in de eigen kracht te blijven staan. 

Op het moment dat u zorg nodig heeft, kunt u erop vertrouwen dat er zorg is. Ook in de nacht en in het weekend zijn er altijd verpleegkundigen of verzorgenden aanwezig. We werken met een vast team, zodat u een relatie kunt opbouwen. Vanzelfsprekend is in elk appartement alarmering voor uw veiligheid aanwezig.

Wanneer u een zorgvraag heeft, helpen we u met uitstekende adviezen. Om u te ondersteunen met het organiseren van de juiste zorg kunt u terecht bij onze zorgadviseurs. Ook uw partner en familie- en kennissenkring kan bij hen terecht met vragen die zij hebben als mantelzorger. Indien u langere tijd zorg nodig heeft, is uw contactverzorgende uw vaste aanspreekpunt.

Er is vanzelfsprekend ook aandacht voor bewoners met dementie. Voor hen hebben we een dagopvang in De Huiskamer gedurende 7 dagen per week. Hier kunnen ook inwoners van Loon op Zand aansluiten. Er is hier tijd en aandacht voor hen.

© 2022 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |