Een bijzondere werksfeer

Residentie Molenwijck is trots op het plezierige en unieke woon- en werkklimaat binnen onze woongemeenschap voor ongeveer 175 bewoners. In onze visie zijn het juist bewoners die ervoor zorgen dat de woongemeenschap vitaal blijft.

Samen met onze collega’s van de keuken, het restaurant, de facilitaire dienst, het team welzijn & zorg, de receptie en de technische dienst  streven wij dagelijks naar een hechte gemeenschap waarin woongeluk, geborgenheid en vitaliteit van onze bewoners centraal staan. De prettige werksfeer is het fundament voor wederzijds respect met ruimte voor persoonlijke aandacht en groei.

Werken als collega of als vrijwilliger

Bijzonder & SAMEN
De visie van Residentie Molenwijck is om zelfstandig wonende senioren een comfortabele, vertrouwde leefomgeving te bieden. Comfortabel, omdat we services bieden die het leven aangenaam maken. Vertrouwd, omdat bewoners dankzij de uitstekende zorg vaak kunnen blijven wonen tot hun overlijden. Onze missie is om bewoners, hun omgeving en onze collega’s in een duurzame, natuurrijke ambiance SAMEN te laten leven en werken. Een gemeenschap waarin men zelfstandig woont of werkt en de onderlinge verbondenheid het leven extra kleur en geluk geeft.

Kom jij bij ons werken?

Bekijk de actuele vacature(s) hieronder of stuur een open sollicitatie, waarin je jezelf voorstelt en waarin je vertelt waarnaar je op zoek bent. Je open sollicitatie stuur je naar Floor Peijs: floor.peijs@molenwijck.com


Peter is onze man van de technische dienst die je vooral in de tuin vindt. Hij is op zoek naar een of meer:

Vrijwilliger(s) met Groene Vingers

Natuurlijk geen letterlijke groene vingers; alle vingers zijn welkom. Hij zoekt iemand die in de tuin wil meehelpen. Samen met zijn andere collega’s (Pieter, Ralph en Jarno) aangevuld met vrijwilligers en vrijwillige bewoners zijn zij onze ‘tuinploeg’. Zij spreken onderling af wanneer ze aan het werk gaan, want samen is toch gezelliger.

“De tijden zijn altijd bespreekbaar. Of je nu een (mid)dag of een paar uurtje over hebt om onze tuin… die toch ook een beetje buurttuin is… verzorgd en netjes te houden.” Wist je dat het ook super gezond is voor jezelf om in de tuin te werken?

Wat bieden wij jou als vrijwilliger?

  • Gratis lidmaatschap van de personeelsvereniging (mét kerstpakket, feest en een zomerpresentje)
  • Jaarlijkse bedankborrel samen met alle vrijwilligers
  • Uitnodiging voor de Dag van Molenwijck (dit jaar op 23 mei! je kunt nog meedoen), een gezellige activiteit die bewoners voor ons mogelijk maken.
  • Ondersteuning, begeleiding en gezelschap van andere vrijwilligers of vaste tuinman Peter
  • Je werkt in een sfeervolle, groene tuin met veel verschillende hoekjes
  • Tussen de middag een verse kop soep
  • Gratis scholing rondom de functie

Wil jij van onze tuin dé ontmoetingsplek van de buurt maken?
Kom vrijblijvend langs voor een kopje koffie en maak kennis met tuinman Peter Coomans (0416-365 612) of mail: pieter.vantilburg@molenwijck.com


Uitdagend anders!

De unieke omgeving draagt bij aan een fijn werkklimaat. De bewoners wonen zelfstandig in hun eigen appartement. De aanwezige faciliteiten maken hun leven comfortabel. Als het nodig is, beschikt Molenwijck over diverse disciplines die verdere ondersteuning of zorg op maat bieden. 

Naast mooie en ruime appartementen maken een sfeervol restaurant, Grand Café, kapsalon, fitnessruimte, huiswinkel, logeerkamers en een bibliotheek het wonen in Residentie Molenwijck compleet. Verpleging en verzorging is 24 uur per dag aanwezig.

“Anders dan gewoon willen zijn"

Dat is onze ambitie waarin we rekening houden met de eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid van de bewoners en medewerkers. Zij zijn regisseur van hun eigen leven. Welzijn en zorg worden in samenspraak met hen en hun omgeving op professionele wijze afgesproken en uitgevoerd. We hebben oog voor de kwetsbare en unieke bewoner met als doel om samen in de eigen kracht te blijven.

Neem contact met ons op

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |