Een bijzondere werksfeer

Residentie Molenwijck is trots op het plezierige en unieke woon- en werkklimaat binnen onze woongemeenschap voor ongeveer 175 bewoners. In onze visie zijn het juist bewoners die ervoor zorgen dat de woongemeenschap vitaal blijft.

Samen met onze collega’s van de keuken, het restaurant, de facilitaire dienst, het team welzijn & zorg, de receptie en de technische dienst  streven wij dagelijks naar een hechte gemeenschap waarin woongeluk, geborgenheid en vitaliteit van onze bewoners centraal staan. De prettige werksfeer is het fundament voor wederzijds respect met ruimte voor persoonlijke aandacht en groei.

Uitdagend anders!

De unieke omgeving draagt bij aan een fijn werkklimaat. De bewoners wonen zelfstandig in hun eigen appartement. De aanwezige faciliteiten maken hun leven comfortabel. Als het nodig is, beschikt Molenwijck over diverse disciplines die verdere ondersteuning of zorg op maat bieden. 

Naast mooie en ruime appartementen maken een sfeervol restaurant, Grand Café, kapsalon, fitnessruimte, huiswinkel, logeerkamers en een bibliotheek het wonen in Residentie Molenwijck compleet. Verpleging en verzorging is 24 uur per dag aanwezig.

Bijzonder
De visie van Residentie Molenwijck is om zelfstandig wonende senioren een comfortabele, vertrouwde leefomgeving te bieden. Comfortabel, omdat we alle services bieden die het leven aangenaam maken. Vertrouwd, omdat bewoners dankzij de uitstekende zorg kunnen wonen tot hun overlijden. Onze missie is om bewoners, personeel en hun omgeving in een duurzame, natuurrijke ambiance hun leven te laten beleven. Een gemeenschap waarin men zelfstandig woont en de onderlinge verbondenheid het leven extra kleur en geluk geeft.

Kom jij bij ons werken?

We nodigen je uit een (open) sollicitatie te sturen waarin je jezelf voorstelt en waarin je vertelt waarnaar je op zoek bent. Deze kan je sturen naar Floor Peijs: floor.peijs@molenwijck.com


Het team van de Keuken is op zoek naar een:

Keukenassistent (16-24 uur)

Wel de lusten, niet de lasten van werken in een keuken.
Het keukenteam van Molenwijck maakt dagelijks hoogwaardige maaltijden voor hun bewoners. De maaltijd is een belangrijk moment van de dag en wij bieden verse maaltijden waarbij kwaliteit en service vooropstaan. Wij zoeken een keukenassistent die onze koks kan ontlasten voor 16 tot 24 uur. Het fijne van werken voor Molenwijck is o.a. dat je (meestal) overdag werkt, in een vast team en volgens een gestructureerde planning. Dus een toffe horecabaan, maar wel makkelijk te combineren met bijv. het runnen van je huishouden, je hobby’s of sporten. Win – win.

Een omschrijving van de functie
Je ondersteunt in de keuken bij het voorbereiden van maaltijden voor de bewoners, waar onze keukenbrigade dagelijks een verse warme maaltijd kookt. Je zorgt voor een schone werkplek (afwassen, afval verzamelen en afvoeren).
Als onze leveranciers hun producten bezorgen, help je bij het uitpakken en het op de juiste plek opbergen. Het aanvullen van voorraden in de keuken is ook een van de taken. En misschien help jij de volgende keer wel mee als we weer onze overheerlijke Molenwijcktaart maken!

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een positieve en gemotiveerde instelling.
  • Het is belangrijk dat je in een team goed met elkaar samenwerkt
  • Je hebt doorzettingsvermogen
  • De werktijden zijn zowel door de weeks als in de weekenden en op feestdagen. Samen met elkaar stel je een steeds wisselend rooster samen.
  • Natuurlijk werk je netjes en verzorgd, volgens de hygiënevoorschriften

Wat bieden wij?

  • Goed en passend salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Prettige werkomgeving in een bijzondere organisatie.

Belangstelling?
Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Stefan Roestenburg (chef-kok), telefoon 0416-365600. Je kunt je CV en motivatie sturen naar Stefan Roestenburg: stefan.roestenburg@molenwijck.com

“Anders dan gewoon willen zijn"

Dat is onze ambitie waarin we rekening houden met de eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid van de bewoners en medewerkers. Zij zijn regisseur van hun eigen leven. Welzijn en zorg worden in samenspraak met hen en hun omgeving op professionele wijze afgesproken en uitgevoerd. We hebben oog voor de kwetsbare en unieke bewoner met als doel om samen in de eigen kracht te blijven.

Neem contact met ons op

© 2023 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |