Een bijzondere werksfeer

Residentie Molenwijck is trots op het plezierige en unieke woon- en werkklimaat binnen onze woongemeenschap voor ongeveer 175 bewoners. In onze visie zijn het juist bewoners die ervoor zorgen dat de woongemeenschap vitaal blijft.

Samen met onze collega’s van de keuken, het restaurant, de facilitaire dienst, het team welzijn & zorg, de receptie en de technische dienst  streven wij dagelijks naar een hechte gemeenschap waarin woongeluk, geborgenheid en vitaliteit van onze bewoners centraal staan. De prettige werksfeer is het fundament voor wederzijds respect met ruimte voor persoonlijke aandacht en groei.

Uitdagend anders!

De unieke omgeving draagt bij aan een fijn werkklimaat. De bewoners wonen zelfstandig in hun eigen appartement. De aanwezige faciliteiten maken hun leven comfortabel. Als het nodig is, beschikt Molenwijck over diverse disciplines die verdere ondersteuning of zorg op maat bieden. 

Naast mooie en ruime appartementen maken een sfeervol restaurant, Grand Café, kapsalon, fitnessruimte, huiswinkel, logeerkamers en een bibliotheek het wonen in Residentie Molenwijck compleet. Verpleging en verzorging is 24 uur per dag aanwezig.

Kom jij bij ons werken?

We nodigen je uit een (open) sollicitatie te sturen waarin je jezelf voorstelt en waarin je vertelt waarnaar je op zoek bent. Deze kan je sturen naar Floor Peijs: floor.peijs@molenwijck.com


Momenteel is er ruimte voor enkele nieuwe collega’s

Bijzonderheden
De visie van Residentie Molenwijck is om zelfstandig wonende senioren een comfortabele, vertrouwde leefomgeving te bieden. Comfortabel, omdat we alle services bieden die het leven aangenaam maken. Vertrouwd, omdat bewoners dankzij de uitstekende zorg kunnen wonen tot hun overlijden. Onze missie is om bewoners, personeel en hun omgeving in een duurzame, natuurrijke ambiance hun leven te laten beleven. Een gemeenschap waarin men zelfstandig woont en de onderlinge verbondenheid het leven extra kleur en geluk geeft.


Wij hebben enkele functies als bijbaan voor een student of scholier, eventueel te combineren om meer uren te kunnen werken. Voor de keuken van Residentie Molenwijck zoeken wij:

Weekendhulpen in de keuken

Taakomschrijving
Je helpt bij het voorbereiden en het bewerken van de dagelijkse warme maaltijd of onderdelen daarvan. Daarnaast ondersteun je het team bij het opruimen, schoonmaken, het uitpakken van leveringen en zorgen dat ze op de goede plek komen te staan. Je verzamelt en voert het keukenafval af. De voorraden in de keuken vul je ondertussen aan.  

Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met de volgende vaardigheden en achtergrond:

 • Je hebt een positieve, gemotiveerde en flexibele instelling.
 • Je vindt het fijn om samen te werken.
 • Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen
 • Je bent minimaal 16 jaar     
 • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster
 • Je bent bereid om te werken in weekend en op feestdagen (tegen extra vergoeding) en tijdens vakantieverlof van collega’s in schoolvakanties.
 • Je werkt conform de hygiënevoorschriften

Wat bieden wij?

 • Goed en passend salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO VVT)
 • Werken in een bijzondere organisatie in een unieke setting

Belangstelling?
Meer informatie over de vacature via Stefan Roestenburg (Chef-kok), telefoon 0416-365600. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt deze voor 23 juli 2021 sturen naar Residentie Molenwijck, t.a.v. Stefan Roestenburg per e-mail: stefan.roestenburg@molenwijck.com.


Doe jij eindexamen en zoek je een leuke vakantiebaan voor deze zomer? Waarbij in de middag vrij bent? Voor de Facilitaire dienst zoeken wij:

Vakantiemedewerkers

Taakomschrijving
Je onderhoudt de appartementen van onze bewoners en helpt mee om andere ruimtes in huis schoon en netjes te houden.
Wij zoeken iemand die vriendelijk en behulpzaam is, minimaal 17 jaar, vooral beschikbaar is in augustus en die het prettig vindt dicht bij huis te werken. Je werkt in de ochtend, ’s middags ben je lekker vrij!

Belangstelling?
Bel voor een kennismaking of voor verdere informatie met Dolinda Kooij (0416-365605) of stuur een mail (dolinda.kooij@molenwijck.com)


Voor de afdeling Welzijn & Zorg zijn wij op zoek naar een:

Individueel begeleider/ster

Taakomschrijving
De werkzaamheden zijn verzorgend en begeleidend van aard en bestaan uit licht huishoudelijk werk, het verrichten van hand- en spandiensten, het ondersteunen en/of begeleiden bij dagelijkse activiteiten, zo nodig in de vorm van een oppasfunctie. Denk hierbij aan het ondersteunen van bewoners bij het bereiden van maaltijden, houdingsverandering en vervoer en het begeleiden bij een ziekenhuisbezoek. Je zorgt voor een prettige invulling van de dag naar wens van de bewoner. Je bezoekt in je dienst meerdere bewoners volgens een vastgestelde planningslijst.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met de volgende vaardigheden en achtergrond:

 • Kennis op het niveau van helpende, niveau 2 of vergelijkbare opleiding.
 • Enige ervaring met thuiszorg of verzorgingshuiszorg is gewenst.
 • De omgang met bewoners en collegae stelt eisen aan onder meer tact, hulpvaardigheid en invoelend vermogen.
 • Eisen worden gesteld aan geduld, doorzettingsvermogen, hygiëne en het correct optreden in de contacten met bewoners en relaties.
 • De aard, omvang en frequentie van de werkzaamheden zijn niet gestandaardiseerd; de werkzaamheden kunnen 7 dagen per week uitgevoerd worden, ook in de avonduren. Wij werken met een zelfroostersysteem.

Wat bieden wij?

 • Werken in een bijzonder setting
 • Werken in een fijne organisatie en een enthousiast team

Belangstelling?
Meer informatie over de vacature via Irma Brouwers (Clustermanager Zorg) of Stefanie de Pinth (teamcoach), telefoon 0416-365600. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt deze sturen naar Residentie Molenwijck, t.a.v. Irma Brouwers per e-mail: irma.brouwers@molenwijck.com.


“Anders dan gewoon willen zijn"

Dat is onze ambitie waarin we rekening houden met de eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid van de bewoners en medewerkers. Zij zijn regisseur van hun eigen leven. Welzijn en zorg worden in samenspraak met hen en hun omgeving op professionele wijze afgesproken en uitgevoerd. We hebben oog voor de kwetsbare en unieke bewoner met als doel om samen in de eigen kracht te blijven.

Neem contact met ons op

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |