Een bijzondere werksfeer

Residentie Molenwijck is trots op het plezierige en unieke woon- en werkklimaat binnen onze woongemeenschap voor ongeveer 175 bewoners. In onze visie zijn het juist bewoners die ervoor zorgen dat de woongemeenschap vitaal blijft.

Samen met onze collega’s van de keuken, het restaurant, de facilitaire dienst, het team welzijn & zorg, de receptie en de technische dienst  streven wij dagelijks naar een hechte gemeenschap waarin woongeluk, geborgenheid en vitaliteit van onze bewoners centraal staan. De prettige werksfeer is het fundament voor wederzijds respect met ruimte voor persoonlijke aandacht en groei.

Uitdagend anders!

De unieke omgeving draagt bij aan een fijn werkklimaat. De bewoners wonen zelfstandig in hun eigen appartement. De aanwezige faciliteiten maken hun leven comfortabel. Als het nodig is, beschikt Molenwijck over diverse disciplines die verdere ondersteuning of zorg op maat bieden. 

Naast mooie en ruime appartementen maken een sfeervol restaurant, Grand Café, kapsalon, fitnessruimte, huiswinkel, logeerkamers en een bibliotheek het wonen in Residentie Molenwijck compleet. Verpleging en verzorging is 24 uur per dag aanwezig.

Kom jij bij ons werken?

We nodigen je uit een (open) sollicitatie te sturen waarin je jezelf voorstelt en waarin je vertelt waarnaar je op zoek bent. Deze kan je sturen naar Floor Peijs: floor.peijs@molenwijck.com


Momenteel is er ruimte voor nieuwe collega’s

Bijzonderheden
De visie van Residentie Molenwijck is om zelfstandig wonende senioren een comfortabele, vertrouwde leefomgeving te bieden. Comfortabel, omdat we alle services bieden die het leven aangenaam maken. Vertrouwd, omdat bewoners dankzij de uitstekende zorg kunnen wonen tot hun overlijden. Onze missie is om bewoners, personeel en hun omgeving in een duurzame, natuurrijke ambiance hun leven te laten beleven. Een gemeenschap waarin men zelfstandig woont en de onderlinge verbondenheid het leven extra kleur en geluk geeft.


Wil jij het gezellige team van Welzijn & Zorg versterken en samen met ons een kop koffie of thee drinken?

Wij zijn op zoek naar een fijne collega, die zich graag bij ons team wil aansluiten.

Verzorgende 3-IG of verpleegkundige-4 (20-24 uur)

Wat houdt de functie in?
De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen, verplegen en begeleiden van onze bewoners in hun thuissituatie, MAAR DAN UITDAGEND ANDERS. Wat dat ANDERS is? Kom bij ons langs voor een kop koffie of thee en maak kennis met ons. Zo proef je ook meteen de sfeer van Residentie Molenwijck.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Je hebt minimaal het diploma verzorgende 3 (IG) of verpleegkundige 4.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met het verzorgen van zelfstandig wonende senioren.
 • Je bent servicegericht en je kan zelfstandig je werk uitvoeren.
 • Je bent in het bezit van de volgende eigenschappen:
  • Sociaal en invoelend vermogen
  • Gezonde portie humor
  • Communicatief vaardig

Wat bieden wij?

 • Je komt te werken binnen een enthousiast zelf-organiserend team waarin je samen je diensten afspreekt.
 • Je werkt in een bijzonder setting…om te ervaren wat we daarmee bedoelen, kan je het beste eens lang komen. Dus kom gerust een kopje koffie of thee met ons drinken en zie en ervaar wat Residentie Molenwijck bijzonder maakt.
 • Wij bieden je aan om een vakgerelateerde opleiding te volgen.
 • Salaris conform CAO VVT

Belangstelling?
Meer informatie over de vacature wordt graag gegeven door Stefanie de Pinth (teamcoach) en en Irma Brouwers (clustermanager Zorg), telefoon 0416-365600. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt deze voor 31 oktober 2022 sturen naar Residentie Molenwijck, t.a.v. Irma Brouwers: Irma.brouwers@molenwijck.com


“Anders dan gewoon willen zijn"

Dat is onze ambitie waarin we rekening houden met de eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid van de bewoners en medewerkers. Zij zijn regisseur van hun eigen leven. Welzijn en zorg worden in samenspraak met hen en hun omgeving op professionele wijze afgesproken en uitgevoerd. We hebben oog voor de kwetsbare en unieke bewoner met als doel om samen in de eigen kracht te blijven.

Neem contact met ons op

© 2022 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |