Een bijzondere werksfeer

Residentie Molenwijck is trots op het plezierige en unieke woon- en werkklimaat binnen onze woongemeenschap voor ongeveer 175 bewoners. In onze visie zijn het juist bewoners die ervoor zorgen dat de woongemeenschap vitaal blijft.

Samen met onze collega’s van de keuken, het restaurant, de facilitaire dienst, het team welzijn & zorg, de receptie en de technische dienst  streven wij dagelijks naar een hechte gemeenschap waarin woongeluk, geborgenheid en vitaliteit van onze bewoners centraal staan. De prettige werksfeer is het fundament voor wederzijds respect met ruimte voor persoonlijke aandacht en groei.

Uitdagend anders!

De unieke omgeving draagt bij aan een fijn werkklimaat. De bewoners wonen zelfstandig in hun eigen appartement. De aanwezige faciliteiten maken hun leven comfortabel. Als het nodig is, beschikt Molenwijck over diverse disciplines die verdere ondersteuning of zorg op maat bieden. 

Naast mooie en ruime appartementen maken een sfeervol restaurant, Grand Café, kapsalon, fitnessruimte, huiswinkel, logeerkamers en een bibliotheek het wonen in Residentie Molenwijck compleet. Verpleging en verzorging is 24 uur per dag aanwezig.

Kom jij bij ons werken?

We nodigen je uit een (open) sollicitatie te sturen waarin je jezelf voorstelt en waarin je vertelt waarnaar je op zoek bent. Deze kan je sturen naar Floor Peijs: floor.peijs@molenwijck.com


Momenteel is er ruimte voor nieuwe collega’s

Bijzonderheden
De visie van Residentie Molenwijck is om zelfstandig wonende senioren een comfortabele, vertrouwde leefomgeving te bieden. Comfortabel, omdat we alle services bieden die het leven aangenaam maken. Vertrouwd, omdat bewoners dankzij de uitstekende zorg kunnen wonen tot hun overlijden. Onze missie is om bewoners, personeel en hun omgeving in een duurzame, natuurrijke ambiance hun leven te laten beleven. Een gemeenschap waarin men zelfstandig woont en de onderlinge verbondenheid het leven extra kleur en geluk geeft.


Het team van de facilitaire dienst zoekt ter versterking van de zomerperiode collega’s voor de functie van:

Medewerkers voor de facilitaire dienst (als vakantiewerk of bijbaan)

Wat houdt deze functie in?
Als medewerker van de facilitaire dienst zorg je er samen met het team voor dat de appartementen van de bewoners en/of de algemene ruimtes schoon en opgeruimd zijn. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.20 uur. Dus je bent elke middag vrij! Bij het uitvoeren van de werkzaamheden ga je zelfstandig aan de slag en heb je veel contact met de bewoners.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

  • Je bent beschikbaar in de periode mei tot en met eind augustus. In overleg roosteren we de uren in.
  • Je bent zelfstandig en servicegerichtheid
  • Je bent vriendelijk, behulpzaam en flexibel
  • Het maken van een praatje gaat je eenvoudig af
  • Je bent minimaal 17 jaar oud

Wat bieden wij?

  • Goed en passend salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werken in een bijzondere organisatie in een unieke setting

Belangstelling?
Bel voor een kennismaking of verdere informatie met Dolinda Kooij. Zij is bereikbaar in de ochtend via telefoonnummer 0416-365605. Je kunt haar ook een mail sturen: dolinda.kooij@molenwijck.com


“Anders dan gewoon willen zijn"

Dat is onze ambitie waarin we rekening houden met de eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid van de bewoners en medewerkers. Zij zijn regisseur van hun eigen leven. Welzijn en zorg worden in samenspraak met hen en hun omgeving op professionele wijze afgesproken en uitgevoerd. We hebben oog voor de kwetsbare en unieke bewoner met als doel om samen in de eigen kracht te blijven.

Neem contact met ons op

© 2022 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |