Nieuws

Residentie Molenwijck is in beweging. Bewoners organiseren verschillende activiteiten en met enige regelmaat nodigen zij een bijzondere gast uit. Hier leest u over bijzondere momenten en aanstaande activiteiten.

Wij zoeken nieuwe collega’s

In Residentie Molenwijck is er ruimte voor twee nieuwe enthousiaste collega's. Ben jij onze nieuwe collega, die zorgt voor de bekende Molenwijcktaart of wandel jij in het voorjaarszonnetje met een bewoner door de tuin?

Lees meer...

Luister naar de podcast over Molenwijck

team Verhuur

Twee bewoners, Frans van Nooijen en Marlou Bressers, delen hun ervaringen over Residentie Molenwijck en de keuze die ze maakten en welke afwegingen onder andere hierbij speelden. U kunt de podcast beluisteren via de link in het artikel.

Lees meer...

Samenwerking met regionale makelaars

team Verhuur

Een goed advies kan een hele zorg minder zijn; bij wie kunt u terecht als u uw woning wilt verkopen? Wij hebben ondertussen ruime ervaring op gedaan met verschillende partijen. Dit delen we graag met u.

Lees meer...

Burendag: wat koffie allemaal oplevert

het team van Residentie Molenwijck

Beter een goede buur, dan een verre vriend: dat vinden wij bij Residentie Molenwijck nou ook. Hoe fijn is het om met zo'n 170 buren bij elkaar om de hoek te wonen. De een die ken je wat beter dan de ander. Na afloop van de Burendag, zijn er zomaar weer andere bewoners aan je netwerk toegevoegd.

Lees meer...

IJskoud plezier!

Afgelopen zomer was er alle reden toe voor verkoeling te zorgen. IJssalon Delizioso uit Loon op Zand voorzag bewoners van een heerlijk ijskoud schepijsje. Naast lekker, ook nog eens gezellig met je buren samen op het terras.

Lees meer...

Met de ontvangst van het eerste potje honing is de cirkel rond

Lokaal imker Marco de Groot van De Wachtbij is een samenwerking aangegaan met Residentie Molenwijck. In de Huiswinkel verkopen we nu honing uit eigen tuin. Hoe dit initiatief tot stand kwam, leest u hier.

Lees meer...

Bijen in de tuin!

Twee koninginnen. Heel veel honingbijen! En over een poosje eigen potjes met Molenwijckhoning te koop. Samen met imker Marco de Groot van de Wachtbij uit Loon op Zand.

Lees meer...

“Concept eigentijdser dan ooit”

Nicole Verhoeven-Speek (Duinkoerier)

30 november 2021: Residentie Molenwijck viert bescheiden haar 45e verjaardag. Bewoners ontvangen een kleine verrassing. Een hyacint, die symbool staat voor vrede, schoonheid en trots. In de pers is er aandacht voor deze mijlpaal. Hier leest u een van de artikelen die zijn geschreven.

Lees meer...

Nieuw: verhuisservice, voor uw gemak

In gesprekken die wij hebben met belangstellenden, horen wij geregeld dat zij opzien tegen het verhuizen en alles wat daarbij komt kijken. Verhuizen is een spannend en emotioneel proces. Dat beseffen wij heel goed. Om die reden biedt Residentie Molenwijck u de verhuisservice aan. Verschillende partners uit ons netwerk van Residentie Molenwijck bundelen hun krachten.

Lees meer...

Collegialiteit verbindt in Residentie Molenwijck

Elk jaar staan we stil bij de jubilarissen van dat jaar. Dit jaar zijn we weer rijk bedeeld. 8 jubilarissen! De verbinding onderling en met de bewoners blijkt nog steeds doorslaggevend.

Lees meer...

Een Open dag 'op maat'

Heeft u interesse om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Maak kennis met ons, bekijk de brochure, neem contact op voor meer informatie of een (kijk)afspraak of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil meer informatie

© 2023 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |