Nieuws

Residentie Molenwijck is in beweging. Bewoners organiseren verschillende activiteiten en met enige regelmaat nodigen zij een bijzondere gast uit. Hier leest u over bijzondere momenten en aanstaande activiteiten.

Jan Bernard Koolen draagt het stokje over

het team van Residentie Molenwijck

Een periode van komen en gaan: Frans Mannaerts en Jan Bernard Koolen. Het stokje is overgedragen.

Lees meer...

Wij zoeken nieuwe collega’s – update!

het team van Residentie Molenwijck

In Residentie Molenwijck is er ruimte voor nieuwe enthousiaste collega's in diverse functies. Ben jij onze nieuwe collega?

Lees meer...

Het fietsseizoen gaat weer van start!

het team van Residentie Molenwijck

Vrijwilligers Helma Ruggenberg, Kees van Dijk en Jan Dingemans presenteerden de ultramoderne en splinternieuwe duofiets aan de vertegenwoordigers van de bewoners in Residentie Molenwijck. Dankzij de financiële ondersteuning van het bewonersfonds is het mogelijk gemaakt om de oude duofiets die ruim 10.000 km gereden heeft, in te ruilen voor een speciaal voor de bewoners van

Lees meer...

Aandacht voor de mantelzorger

Evian Havens en Monique Baijens

Mantelzorger: u bent het sneller dan u denkt. Zorgen voor iemand in uw omgeving. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar dat is het niet! Residentie Molenwijck heeft expertise in huis om u te adviseren en uw weg te vinden.

Lees meer...

Welkom!

het team van Residentie Molenwijck

Residentie Molenwijck is geopend voor familie, belangstellenden en leveranciers. Wij vragen u de volgende richtlijnen te respecteren.

Lees meer...

Vernieuwing van het restaurant

De verbouwing van het restaurant komt niet helemaal ongelegen. We maken van de nood een deugd. Tijd voor een nieuwe look en vernieuwing van apparatuur. Alvast een kleine impressie.

Lees meer...

112,5 jaar ervaring in Residentie Molenwijck!

het team van Residentie Molenwijck

7 collega's die vol trots en met veel plezier elke dag in Residentie Molenwijck aan het werk zijn. Dit jaar lieten collega's op een bijzondere manier weten dat wij hun inzet waarderen.

Lees meer...

“Woonomgeving voor ouderen: grote vraag, moeizaam aanbod”

Vraag en aanbod in de seniorenmarkt sluiten volgens recent onderzoek niet op elkaar aan. Er is een groot tekort aan goede seniorenwoningen. Bij Residentie Molenwijck kunnen wij uw vraag direct invullen.

Lees meer...

Molenwijck vervangt 500 lampen voor LED-verlichting

Molenwijck genomineerd door Signify/Philips voor “Project Spotlight”. Signify/Philips nomineert 100 initiatieven waarbij deze slimme verlichting is toegepast. Het initiatief met de meeste stemmen krijgt het predicaat Duurzaam Gebouwbeheer en staat daardoor in de Spotlight.

Lees meer...

Gouden Keurmerk Voedselveiligheid

Met trots kunnen wij u melden dat wij het Gouden Keurmerk voor de voedselveiligheid behaald hebben voor het restaurant en de keuken.

Lees meer...

Een Open dag 'op maat'

Heeft u interesse om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Maak kennis met ons, bekijk de brochure, neem contact op voor meer informatie of een (kijk)afspraak of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil meer informatie

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |