Nieuws

Residentie Molenwijck is in beweging. Bewoners organiseren verschillende activiteiten en met enige regelmaat nodigen zij een bijzondere gast uit. Hier leest u over bijzondere momenten en aanstaande activiteiten.

De rollen waren omgedraaid

Het was weer een fantastisch feest! Samen vieren dat we 46 jaar bestaan plús het is de dag waarop we graag alle collega's in het zonnetje zetten. Als dank voor de enthousiaste inzet elke dag weer. Eén keer per jaar zijn dan de rollen omgedraaid...

Lees meer...

Kom jij bij ons werken? Wij zoeken nieuwe collega’s

In Residentie Molenwijck is er ruimte voor enthousiaste collega's! De functie is bijzonder... Help je mee om van onze tuin dé buurttuin van de wijk te maken? Wij zoeken 'tuinmannen' die willen meehelpen. Lees meer over wie we zoeken.

Lees meer...

Winst!

Van winst naar samen. De bloeddruk van bewoners hoeft niet meer 'ingeschat' te worden, al blijkt dat zorgmanager Irma Brouwers dat best goed kan. Hoe dat zat, leest u hier.

Lees meer...

Zonder wrijving, geen glans

Net als op veel andere gelegenheden in Nederland, brengen wij met elkaar een toost uit op het nieuwe jaar. Deze wordt voorafgegaan door een overweging van de directeur, vooruitblikkend op de kansen en mogelijkheden die voor het grijpen liggen in het nieuwe jaar, in 2024.

Lees meer...

Artikel Duinkoerier “Residentie Molenwijck: 45 jaar woongeluk”

Correspondent Jack IJpelaar van de Duinkoerier bezocht de middag voor samenwerkingspartners. Molenwijck werkt al vele jaren samen met Uitgeverij EM de Jong. Tegelijkertijd maakte hij bijgaand artikel n.a.v. ons jubileum.

Lees meer...

Residentie Molenwijck viert 45 jarig bestaan

Residentie Molenwijck bestaat 45 jaar. Op 18 mei 1978 werd Serviceflat Molenwijck officieel geopend. Sindsdien vieren wij elk jaar op 18 mei de verjaardag van Residentie Molenwijck. Dit jaar hebben we een jubileumjaar te pakken. Reden genoeg om eens bij stil te staan met drie belangrijke partijen.

Lees meer...

Positieve gezondheid: Valpreventie

Vallen is de meest voorkomende oorzaak van blessures onder senioren. Het kan ernstige gevolgen hebben voor hun mobiliteit. Om die reden biedt Molenwijck aan bewoners de mogelijkheid een cursus Valpreventie te volgen.

Lees meer...

Luister naar de podcast over Molenwijck

Twee bewoners, Frans van Nooijen en Marlou Bressers, delen hun ervaringen over Residentie Molenwijck en de keuze die ze maakten en welke afwegingen onder andere hierbij speelden. U kunt de podcast beluisteren via de link in het artikel.

Lees meer...

Samenwerking met regionale makelaars

Een goed advies kan een hele zorg minder zijn; bij wie kunt u terecht als u uw woning wilt verkopen? Wij hebben ondertussen ruime ervaring op gedaan met verschillende partijen. Dit delen we graag met u.

Lees meer...

Burendag: wat koffie allemaal oplevert

Beter een goede buur, dan een verre vriend: dat vinden wij bij Residentie Molenwijck nou ook. Hoe fijn is het om met zo'n 170 buren bij elkaar om de hoek te wonen. De een die ken je wat beter dan de ander. Na afloop van de Burendag, zijn er zomaar weer andere bewoners aan je netwerk toegevoegd.

Lees meer...

Bezoek de Open dag voor een eerste kennismaking

Heeft u interesse om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Maak kennis met ons op een Open dag, bekijk de brochure, neem contact op voor meer informatie of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil meer informatie

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |