Nieuws

Residentie Molenwijck is in beweging. Bewoners organiseren verschillende activiteiten en met enige regelmaat nodigen zij een bijzondere gast uit. Hier leest u over bijzondere momenten en aanstaande activiteiten.

Nieuw: verhuisservice, voor uw gemak

In gesprekken die wij hebben met belangstellenden, horen wij geregeld dat zij opzien tegen het verhuizen en alles wat daarbij komt kijken. Verhuizen is een spannend en emotioneel proces. Dat beseffen wij heel goed. Om die reden biedt Residentie Molenwijck u de verhuisservice aan. Verschillende partners uit ons netwerk van Residentie Molenwijck bundelen hun krachten.

Lees meer...

Collegialiteit verbindt in Residentie Molenwijck

Elk jaar staan we stil bij de jubilarissen van dat jaar. Dit jaar zijn we weer rijk bedeeld. 8 jubilarissen! De verbinding onderling en met de bewoners blijkt nog steeds doorslaggevend.

Lees meer...

Woonprofessionals voor senioren slaan de handen ineen

Residentie Molenwijck is expert op het gebied van wonen voor senioren. Daarbij zoeken we graag de samenwerking met partijen die op hun vakgebied expert zijn. Zoals met Van de Zande Makelaardij.

Lees meer...

Wij zoeken nieuwe collega’s

het team van Residentie Molenwijck

In Residentie Molenwijck is er ruimte voor nieuwe enthousiaste collega's in diverse functies. Ben jij onze nieuwe collega?

Lees meer...

Jan Bernard Koolen draagt het stokje over

het team van Residentie Molenwijck

Een periode van komen en gaan: Frans Mannaerts en Jan Bernard Koolen. Het stokje is overgedragen.

Lees meer...

Het fietsseizoen gaat weer van start!

het team van Residentie Molenwijck

Vrijwilligers Helma Ruggenberg, Kees van Dijk en Jan Dingemans presenteerden de ultramoderne en splinternieuwe duofiets aan de vertegenwoordigers van de bewoners in Residentie Molenwijck. Dankzij de financiële ondersteuning van het bewonersfonds is het mogelijk gemaakt om de oude duofiets die ruim 10.000 km gereden heeft, in te ruilen voor een speciaal voor de bewoners van

Lees meer...

Aandacht voor de mantelzorger

Evian Havens en Monique Baijens

Mantelzorger: u bent het sneller dan u denkt. Zorgen voor iemand in uw omgeving. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar dat is het niet! Residentie Molenwijck heeft expertise in huis om u te adviseren en uw weg te vinden.

Lees meer...

Welkom!

het team van Residentie Molenwijck

Residentie Molenwijck is geopend voor familie, belangstellenden en leveranciers. Wij vragen u de volgende richtlijnen te respecteren.

Lees meer...

Vernieuwing van het restaurant

De verbouwing van het restaurant komt niet helemaal ongelegen. We maken van de nood een deugd. Tijd voor een nieuwe look en vernieuwing van apparatuur. Alvast een kleine impressie.

Lees meer...

112,5 jaar ervaring in Residentie Molenwijck!

het team van Residentie Molenwijck

7 collega's die vol trots en met veel plezier elke dag in Residentie Molenwijck aan het werk zijn. Dit jaar lieten collega's op een bijzondere manier weten dat wij hun inzet waarderen.

Lees meer...

Een Open dag 'op maat'

Heeft u interesse om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Maak kennis met ons, bekijk de brochure, neem contact op voor meer informatie of een (kijk)afspraak of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil meer informatie

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |