Nieuws

Residentie Molenwijck is in beweging. Bewoners organiseren verschillende activiteiten en met enige regelmaat nodigen zij een bijzondere gast uit. Hier leest u over bijzondere momenten en aanstaande activiteiten.

Zonder wrijving, geen glans

Frans Mannaerts

Net als op veel andere gelegenheden in Nederland, brengen wij met elkaar een toost uit op het nieuwe jaar. Deze wordt voorafgegaan door een overweging van de directeur, vooruitblikkend op de kansen en mogelijkheden die voor het grijpen liggen in het nieuwe jaar, in 2024.

Lees meer...

Wij zoeken nieuwe collega’s

In Residentie Molenwijck is er ruimte voor enkele enthousiaste collega's! De functies zijn bijzonder... Ben jij onze nieuwe collega, die ervoor zorgt dat het appartement 'shinet'? Of op vrijdag bij bewoners een lach om de mond tovert? Misschien bak jij liever een Molenwijcktaart! Lees snel verder wie we zoeken.

Lees meer...

Artikel Duinkoerier “Residentie Molenwijck: 45 jaar woongeluk”

Jack IJpelaar (correspondent Duinkoerier)

Correspondent Jack IJpelaar van de Duinkoerier bezocht de middag voor samenwerkingspartners. Molenwijck werkt al vele jaren samen met Uitgeverij EM de Jong. Tegelijkertijd maakte hij bijgaand artikel n.a.v. ons jubileum.

Lees meer...

Residentie Molenwijck viert 45 jarig bestaan

team Residentie Molenwijck

Residentie Molenwijck bestaat 45 jaar. Op 18 mei 1978 werd Serviceflat Molenwijck officieel geopend. Sindsdien vieren wij elk jaar op 18 mei de verjaardag van Residentie Molenwijck. Dit jaar hebben we een jubileumjaar te pakken. Reden genoeg om eens bij stil te staan met drie belangrijke partijen.

Lees meer...

Positieve gezondheid: Valpreventie

Vallen is de meest voorkomende oorzaak van blessures onder senioren. Het kan ernstige gevolgen hebben voor hun mobiliteit. Om die reden biedt Molenwijck aan bewoners de mogelijkheid een cursus Valpreventie te volgen.

Lees meer...

Luister naar de podcast over Molenwijck

team Verhuur

Twee bewoners, Frans van Nooijen en Marlou Bressers, delen hun ervaringen over Residentie Molenwijck en de keuze die ze maakten en welke afwegingen onder andere hierbij speelden. U kunt de podcast beluisteren via de link in het artikel.

Lees meer...

Samenwerking met regionale makelaars

team Verhuur

Een goed advies kan een hele zorg minder zijn; bij wie kunt u terecht als u uw woning wilt verkopen? Wij hebben ondertussen ruime ervaring op gedaan met verschillende partijen. Dit delen we graag met u.

Lees meer...

Burendag: wat koffie allemaal oplevert

het team van Residentie Molenwijck

Beter een goede buur, dan een verre vriend: dat vinden wij bij Residentie Molenwijck nou ook. Hoe fijn is het om met zo'n 170 buren bij elkaar om de hoek te wonen. De een die ken je wat beter dan de ander. Na afloop van de Burendag, zijn er zomaar weer andere bewoners aan je netwerk toegevoegd.

Lees meer...

IJskoud plezier!

Afgelopen zomer was er alle reden toe voor verkoeling te zorgen. IJssalon Delizioso uit Loon op Zand voorzag bewoners van een heerlijk ijskoud schepijsje. Naast lekker, ook nog eens gezellig met je buren samen op het terras.

Lees meer...

Met de ontvangst van het eerste potje honing is de cirkel rond

Lokaal imker Marco de Groot van De Wachtbij is een samenwerking aangegaan met Residentie Molenwijck. In de Huiswinkel verkopen we nu honing uit eigen tuin. Hoe dit initiatief tot stand kwam, leest u hier.

Lees meer...

Een Open dag 'op maat'

Heeft u interesse om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Maak kennis met ons, bekijk de brochure, neem contact op voor meer informatie of een (kijk)afspraak of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil meer informatie

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |