Ook voor kleine vragen neemt iedere werknemer even de tijd om mee te denken. Dat voelt goed.

Trees Timmermans

Nieuws

Residentie Molenwijck is in beweging. Bewoners organiseren verschillende activiteiten en met enige regelmaat nodigen zij een bijzondere gast uit. Hier leest u over bijzondere momenten en aanstaande activiteiten.

Hoe wilt u oud worden?

Een persoonlijk verhaal van directeur Jan Bernard Koolen. Hij deelt zijn visie op gelukkig ouder worden. Wat betekent dat voor hem? En hoe bereiden hij en zijn vrouw zich nu al voor op hun toekomstige woongeluk?

Lees meer...

Opnieuw ISO-gecertificeerd!

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom mogen wij met groot plezier aankondigen dat wij een nieuw ISO-certificaat hebben ontvangen voor de komende 3 jaren (2019 – 2022)!

Lees meer...

Vacature: Mdw. Interne Zaken & Restaurant

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar een vriendelijke en flexibel inzetbare medewerker Interne Zaken en Restaurant. Als onderdeel van ons team ga je huishoudelijke werkzaamheden uitvoeren in onze seniorenappartementen en het restaurant ondersteunen.

Lees meer...

Terugblik op een zonnige Open Dag

Op dinsdag 25 juni 2019 openden wij het zomerseizoen met een interactieve en sfeervolle Open Dag. Niet alleen onze collega’s, maar ook onze betrokken bewoners waren in touw om nieuwe bezoekers in Molenwijckse sferen te verwelkomen. Wij kijken met plezier terug op een geslaagde middag. Het is elke keer weer een bijzonder moment. Het persoonlijke

Bekijk de video...

Heerlijk avondje Concordia

“Terwijl de helft van Nederland toekeek hoe "onze" Wijnaldum in Liverpool bezig was de club van Messi voetballes te geven, zaten wij in de Fons Kleintjeszaal te genieten van een bijzonder muzikaal optreden."

Lees meer...

“Met iedere penseelstreek groeit het kunstwerk”

Tine Roelants zag 6 jaar geleden tijdens een open dag van Residentie Molenwijck een groep bewoners geestdriftig schilderen. Ze kreeg de uitnodiging mee te komen doen.

Lees meer...

Molenwijck bruist!

Januari is een goed moment om terug te blikken. In het jubileumjaar is er hard gewerkt om Molenwijck op de kaart te zetten.

Lees meer...

Een aansprekend concept

Yvonne Witter is adviseur bij het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg. Vanuit haar functie bezocht zij onlangs Residentie Molenwijck omdat ze nieuwsgierig is naar alle vormen van woonzorgconcepten.

Lees meer...

Zomerchique

Burgemeester Hanne van Aart bood op 18 mei jl. de bewoners van Residentie Molenwijck aan om een foto van allen samen te maken. Als cadeau, omdat Molenwijck haar 40 jarig bestaan vierde.

Lees meer...

Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Bewoners en medewerkers organiseren regelmatig een open dag. U kunt dan verschillende appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun ervaringen; wat kwamen zij tegen in hun proces en wat leverde dit op. Over wonen in alle vrijheid én met een veilig en geborgen gevoel. Over een plek waar nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.

Ik kom naar de Open Dag

© 2019 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies