55-plus woning Tilburg

Bent u op zoek naar een 55 plus woning in Tilburg? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het nabijgelegen Residentie Molenwijck in Loon op Zand, middenin een prachtig natuurgebied. Wat Molenwijck bijzonder maakt is de kleinschaligheid van onze hechte woongemeenschap voor senioren. Hier kunt u geheel zelfstandig wonen en gebruik maken van alle faciliteiten, activiteiten, services en zorg – mocht u dat ooit nodig hebben. Bent u op zoek naar een 55 plus woning vlakbij Tilburg waarin vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Kom dan een kijkje nemen.

De mooiste 55 plus woningen voor omgeving Tilburg

We vinden het heel belangrijk om u een plek te bieden waar u uzelf helemaal thuis kunt voelen. Een plek waar u met genoegen woont, en waar u er zeker van kunt zijn dat u nieuwe vriendschappen zult sluiten.

Bij ons heeft u zelf de regie in handen. U vindt bij ons die prettige Brabantse en Bourgondische sfeer, zowel in het eten als in de gastvrijheid van alle mensen. Wij vinden het belangrijk dat we elkaar leren kennen. Of u nu contact heeft met de receptie, zorgverleners of andere werknemers, wij staan graag voor u klaar. Om u te helpen of voor een praatje. Zo heeft u gedurende de dag warme, persoonlijke contacten.

Meer weten over onze 55 plus woning dichtbij Tilburg?

Als u meer wilt weten over de 55 plus woningen dichtbij Tilburg die wij voor u hebben, dan bent u altijd welkom om langs te komen. Neem ook vooral een kijkje op deze website, waar u meer informatie over onze woongemeenschap vindt. Zo krijgt u een goede indruk van wat u bij ons kunt verwachten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze 55 plus woningen. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |