Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

55 plus woning Tilburg

Bent u op zoek naar een 55 plus woning in Tilburg? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Residentie Molenwijck. Wij hebben een prachtige woning voor u klaarstaan waar u optimaal kunt genieten van het leven. Niet alleen maar in de woning zelf, maar ook in onze residentie zelf. We hebben namelijk een bruisend groepsleven voor u klaarstaan, waar u al naar gelang u dat wilt aan mee kan doen. Onze 55 plus woning is niet in Tilburg gevestigd, maar wel in de buurt. U vindt ons namelijk in het prachtige Loon op Zand, middenin een prachtig natuurgebied.

De mooiste 55 plus woningen voor Tilburg

We vinden het heel belangrijk om u een plek te bieden waar u uzelf helemaal thuis kunt voelen. Een plek waar u met genoegen woont, en waar u er zeker van kunt zijn dat u nieuwe vrienden gaat maken. Bij ons heeft u wel zelf de regie in handen. U vindt bij ons de echt Bourgondische sfeer, zowel in het eten als in de gastvrijheid van alle mensen. Bij ons kent iedereen u. Of u nu contact heeft met de receptie, zorgverleners of andere werknemers, iedereen heeft een vriendelijk woord voor u klaar. Zo heeft u gedurende de dag warme, persoonlijke contacten.

Meer weten over onze 55 plus woning bij Tilburg?

Als u meer wilt weten over de 55 plus woningen bij Tilburg die wij voor u klaar hebben staan, dan bent u natuurlijk altijd welkom om een keer bij ons langs te komen. We staan voor u klaar om u meer te vertellen over uw nieuwe woning en de mogelijkheden die u bij ons allemaal heeft. Maar neem vooral ook een keer een kijkje op onze website, waar wij meer informatie over onze residentie voor u klaar hebben gezet. Zo krijgt u al meteen een goede indruk van wat u bij ons allemaal kunt verwachten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze 55 plus woningen. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

Bezoek de Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Zou u het fijn vinden om zelfstandig te wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Kom dan een kijkje nemen tijdens de Open Dagen. U kunt dan diverse appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun persoonlijke ervaringen en maakt u kennis met ons personeel en onze uitgebreide faciliteiten.

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |