Seniorenwoningen direct beschikbaar Tilburg bij Residentie Molenwijck

Residentie Molenwijck biedt u seniorenwoningen die direct beschikbaar zijn in Tilburg. In onze mooie residentie kunt u comfortabel wonen én genieten van diverse services, zorgverlening en faciliteiten. Dit is ideaal als u uw zelfstandigheid wilt behouden en wilt blijven wonen in een eigen woning maar wel wilt genieten van iets meer zorg en comfort. U heeft bij ons de keuze uit luxe appartementen van verschillende formaten. Kies bijvoorbeeld voor een klein appartement voor alleenstaanden of een wat groter appartement waar u samen met uw partner kunt intrekken. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen keuken, slaapkamer, woonkamer en terras.

Seniorenwoningen beschikbaar Tilburg: waarom kiezen voor Residentie Molenwijck?

Naast het feit dat wij soms seniorenwoningen beschikbaar hebben in Tilburg, zijn er tal van andere redenen waarom u kiest voor Residentie Molenwijck. Zo staat onze residentie bekend om haar persoonlijke en huiselijke sfeer. Iedereen kent elkaar en staat klaar om een helpende hand te bieden of een gezellig kopje koffie met u te drinken. Daarnaast geniet u bij ons van veel luxe en gemak. De residentie beschikt bijvoorbeeld over een eigen wellnessruimte, kapsalon, restaurant, fitnessruimte, winkel, bibliotheek, zonneterras en mooie tuin waar u kunt wandelen. Uw gasten kunnen overnachten in de gastenruimtes. Qua services en zorg bieden wij onder andere huishoudelijke hulp, een keukenbrigade en technische dienst.

Beschikbare seniorenwoningen Tilburg bekijken?

Wilt u de beschikbare seniorenwoningen Tilburg komen bekijken? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. Wij laten u de woningen en onze residentie graag zien. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u natuurlijk ook met ons bellen of het online contactformulier invullen. Tot slot kunnen wij u (geheel vrijblijvend) een brochure toesturen, nodigen we u graag uit in het restaurant om een hapje te eten én de sfeer te proeven. Wij hopen u gauw te mogen begroeten bij Residentie Molenwijck.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze residentie dichtbij Tilburg. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |