Type B | tweekamerappartement | voor 1 of 2 personen

Dit type appartement ligt op meerdere locaties in Residentie Molenwijck, zodat u altijd een ligging kunt kiezen, die past bij wat u belangrijk vindt. Begane grond, een balkon met ochtend- of middagzon, vlakbij de centrale voorzieningen of met een wijds uitzicht.

In de loop van de jaren zijn in veel appartementen grote of kleine aanpassingen gedaan, die de indeling van het appartement ten goede komen. Deze aanpassingen mogen blijven zitten.

Elk appartement heeft een grote woonkamer, die met een kleine ingreep ongeveer 5 m² groter is te maken. In dit type appartement is de slaapkamer lekker ruim. Groot genoeg voor één of twee bedden, kastruimte én ruimte voor een werkplek. Vanzelfsprekend is er een mooi afgewerkte badkamer, een keuken met apparatuur zodat u een eitje kunt koken of uw biefstuk zelf kunt afbakken. Alle appartementen hebben een servicekast, waarin we uw warme maaltijd zetten als u thuis eet. Natuurlijk staat het restaurant en aangrenzend zonneterras ook tot uw beschikking.

Tarief

De maandelijkse kosten van dit appartement bedragen circa € 3.285 per maand, bij bewoning door één persoon. Woont u er samen, dan betaalt u enkel extra voor een dagelijks verse bereide maaltijd: € 3.575. Naast de huur voor het appartement is o.a. inbegrepen een Ziggo-abonnement voor televisie, het ophalen van uw huisvuil, een wifi-netwerk, fitnessruimte en 24 uur per dag direct beschikbare zorg in geval van nood. Voor een compleet overzicht wat onder de servicekosten valt, zien we u tijdens een Open dag.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |