Verhuizen

Grote kans dat u hier tegenop ziet. Naast het emotionele afscheid, moeten er veel zaken geregeld worden. En wat u eigenlijk wilt, is dat u zich snel thuis voelt. Een goede planning helpt hierbij. In het netwerk van Residentie Molenwijck zitten enkele betrouwbare partners die u graag helpen.

Verhuisservice: voor uw gemak

Hoe fijn is het als u zich in dit proces gesteund voelt. Residentie Molenwijck ontvangt al 45 jaar nieuwe bewoners. Uit ervaring kunnen we zeggen dat een goede begeleiding een wereld van verschil is. Met deze partners kunt u met een gerust hart zeggen: “Met een goede voorbereiding en het meedenken van deze professionals voelde ik me snel thuis.” Van spannend naar ontspannen.

Bewoonster Corrie Kanters vertelt uit eigen ervaring: “Na een advies in de winkel, kreeg ik stalen mee naar huis om thuis in alle rust een keuze te maken, wat het beste paste bij mijn meubels en gordijnen. Een interieurbouwer maakte een kast op maat in de badkamer. De TD hielp met lampen ophangen, televisie aansluiten.” Haar hele verhaal leest u hier.

Wij brengen u graag met deze toppers in contact. Zodra u het besluit heeft genomen dat u in Residentie Molenwijck wilt wonen, kunt u de eerste stappen al zetten. Het team Verhuur maakt met u een woonplan. Hierbij staan we ook stil bij alles wat geregeld moet worden rondom de verhuizing.

Brocken Verhuizingen
Barry Brocken en zijn collega’s richten zich op zorgeloos verhuizen voor senioren. Speciaal voor Residentie Molenwijck hebben zij een pakket samengesteld dat u in staat stelt de verhuizing met een gerust hart tegemoet te zien. Van het verhuizen van uw dierbare spullen tot en met het leeg en schoon opleveren van uw huis. Sinds 2009 een graag geziene partner, die in alle rust en zorgvuldigheid uw verhuizing uitvoert.


Kraal, compleet woonadvies
Hoe fijn is het als u het thuisgevoel ook snel in Residentie Molenwijck ervaart. Met de juiste inrichting van uw appartement versterkt u dit. U maakt een designafspraak met een van de interieuradviseurs van Kraal. Zij komen bij u thuis of u bezoekt in alle rust de uitgebreide winkel in Kaatsheuvel.

Kraal richt zich op wooninspiratie. Zij willen hun klanten inspireren met de nieuwste snufjes op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen, shutters, vloeren en tapijt. Bij Kraal vindt u alles om uw thuis aan te kleden in de stijl die bij u past.

Ontdek de nieuwste Barn, Park en Loftcollecties. De collecties bestaan uit hoogwaardige, betaalbare materialen die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis.

Wilt u uw huis nog verkopen?

Ook hierbij heeft Residentie Molenwijck de samenwerking opgezocht met makelaars, specifiek met kennis over de ontwikkelingen in de markt voor senioren. Drie regionale makelaars hebben ons bezocht en kennisgemaakt met ons concept. Om u goed te informeren. Dit gekoppeld aan hun kennis van de regionale woningmarkt maakt hun tot een fijne, betrouwbare partner. Verschillende bewoners maakten – naar tevredenheid – gebruik van hun service. De manier waarop ze werken en hun servicepakket sluit aan bij belangstellenden voor het concept van Residentie Molenwijck.

Makelaarservice

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |