Gelijkvloers wonen Brabant – Molenwijck

Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Gelijkvloers wonen Brabant

U wilt misschien wel naar een seniorenwoning, maar u bent bang dat u uw vertrouwde Brabantse omgeving moet verlaten? Dit hoeft helemaal niet. U kunt ook gelijkvloers wonen in Brabant en wel in Residentie Molenwijck. De appartementen van verschillende oppervlakten, zijn geschikt voor zowel alleenstaanden als echtparen. Vanaf een fraai balkon waar ieder appartement over beschikt, kijkt u uit over de tuin met vijver. U woont dus volop in het groen. Maar geniet naast de groene omgeving en het comfortabele appartement ook van de aanwezige faciliteiten en wanneer nodig van de zorgvoorzieningen. Heeft u enige wensen aan uw appartement, dan biedt Residentie Molenwijck enkele verbouwpakketten aan. Zo voldoet het appartement nog meer aan uw wensen.

Gelukkig en gelijkvloers wonen in Brabant

Het belangrijkste aan uw woning, is dat u zich thuis voelt en volop kunt genieten van de omgeving en de faciliteiten. Mede doordat er zoveel faciliteiten in Residentie Molenwijck aanwezig zijn, is genieten gegarandeerd. Houdt u uw lichaam in goede conditie? U hoeft niet ver meer te reizen om naar de sportschool te gaan, een fitnessruimte is aanwezig. Dit is het geval met de kapper, de beautysalon, de bibliotheek of de wellness. Voor kleine boodschappen hoeft u ook niet naar de supermarkt, want Residentie Molenwijck heeft een eigen huiswinkel voor de alledaagse boodschapjes. Zelfs koken is niet meer nodig, want u bent altijd welkom in het restaurant voor de dagelijkse warme maaltijd. Dit is toch optimaal genieten?

Vind bij Residentie Molenwijck uw gelijkvloers woning in Brabant

Mooie en zeer zinvolle faciliteiten bij uw gelijkvloers woning in Brabant, houdt een goede kwaliteit van leven in. Als senior heeft u meer kans op gezondheidsklachten. Residentie Molenwijck heeft altijd liefdevolle en professionele verzorgers en verpleegkundigen stand-by staan, om u de juiste zorg te geven. Wij hebben ook zorg voor het onderhoud en schoonhouden van uw woning. Als u interesse heeft in een appartement in Residentie Molenwijck, maakt u dan een afspraak voor een bezichtiging.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze seniorenwoning in Brabant. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |