Gelijkvloers wonen Brabant

U wilt misschien wel naar een seniorenwoning, maar verlaat u liever niet de vertrouwde Brabantse omgeving? Dit hoeft helemaal niet. U kunt ook gelijkvloers wonen in Brabant en wel in Residentie Molenwijck. De appartementen van verschillende oppervlakten, zijn geschikt voor zowel alleenstaanden als echtparen. Vanaf een fraai balkon waar ieder appartement over beschikt, kijkt u uit over de tuin. Er is een mooie tuin met een vijverpartij. U woont dus volop in het groen. Maar geniet naast de groene omgeving en het comfortabele appartement ook van de aanwezige faciliteiten en wanneer nodig van de zorgvoorzieningen. Heeft u enige wensen aan uw appartement, dan biedt Residentie Molenwijck enkele verbouwpakketten aan. Zo voldoet het appartement nog meer aan uw wensen.

Gelukkig en gelijkvloers wonen in Brabant

Het belangrijkste aan uw woning, is dat u zich thuis voelt en volop kunt genieten van de omgeving en de faciliteiten. Mede doordat er zoveel faciliteiten in Residentie Molenwijck aanwezig zijn, is genieten gegarandeerd. Houdt u uw lichaam in goede conditie? U hoeft niet ver meer te reizen om naar de sportschool te gaan, een fitnessruimte is aanwezig. Dit is het geval met de kapper, de beautysalon, de bibliotheek of de wellness. Voor kleine boodschappen hoeft u ook niet naar de supermarkt, want Residentie Molenwijck heeft een eigen huiswinkel voor de alledaagse boodschaoen. Zelfs koken is niet meer nodig, want u bent altijd welkom in het restaurant voor de dagelijkse warme maaltijd. Dit is toch optimaal genieten?

Vind bij Residentie Molenwijck uw gelijkvloerse woning in Brabant

Mooie en zeer zinvolle faciliteiten bij uw gelijkvloerse woning in Brabant, betekent een goede kwaliteit van leven. Als oudere loopt u altijd meer risico op gezondheidsklachten. Misschien heeft u wel chronische aandoeningen en heeft u af en toe zorg nodig? Residentie Molenwijck heeft altijd liefdevolle en professionele verzorgers en verpleegkundigen stand-by staan die om uw zorg geven. Naast medische zorg, mag u ook gebruikmaken van huishoudelijke zorg. Als u interesse heeft in een appartement in Residentie Molenwijck, maakt u dan een afspraak voor een bezichtiging.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze gelijkvloerse seniorenwoning in Brabant. Wilt u de Molenwijck sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |