Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Seniorenwoning Oisterwijk

Indien u op zoek bent naar een seniorenwoning bij Oisterwijk, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Residentie Molenwijck. We hebben namelijk de mooiste seniorenwoningen voor u klaarstaan. Niet alleen de woning, maar ook inspirerende omgeving waar u veel nieuwe contacten op zult doen. Een gemeenschap waar u zelf net zo betrokken bij kunt zijn als u maar wilt. Waar u deel kunt nemen aan leuke, gezellige activiteiten, maar waar het u ook helemaal vrij staat om dat niet te doen. Neem gewoon even een kijkje op onze website om alvast een goede indruk te krijgen van onze seniorenwoningen bij Oisterwijk.

U zoekt een seniorenwoning in Oisterwijk?

Het is niet eenvoudig om een woning te vinden waar u met plezier kunt wonen. U heeft natuurlijk wel een groot aantal opties in uw regio als het op seniorenwoningen aankomt. Maar als u in een seniorenwoning in Oisterwijk wilt wonen waar u optimaal van het leven kunt genieten, dan bent u toch bij ons aan het juiste adres. Onze residentie is dan weliswaar niet gevestigd in Oisterwijk, maar is wel bij u in de buurt gevestigd. U vindt onze residentie namelijk op loopafstand van het gezellige dorpshart van Loon op Zand.

Meer weten over onze seniorenwoningen voor Oisterwijk en omstreken?

We hebben bij onze residentie een speciaal woonconcept ontwikkeld. Een concept waarmee wij ervoor willen zorgen dat u optimaal kunt genieten van wat het leven allemaal te bieden heeft. We hebben vele faciliteiten voor u klaarstaan, waarmee u zoveel mogelijk uit het leven haalt. We hebben bijvoorbeeld een uitstekend restaurant, een Grand Cafe, een wellnessruimte en een fitnesszaal. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

Bezoek de Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Zou u het fijn vinden om zelfstandig te wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Kom dan een kijkje nemen tijdens de Open Dagen. U kunt dan diverse appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun persoonlijke ervaringen en maakt u kennis met ons personeel en onze uitgebreide faciliteiten.

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |