Seniorenwoning Oisterwijk

Indien u op zoek bent naar een seniorenwoning bij Oisterwijk, dan bent u wellicht ook geïnteresseerd in seniorenwoningen in Brabant. Het is tenslotte belangrijk om goed onderzoek te doen, voordat u een keuze maakt voor een nieuwe woonomgeving.  Bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand hebben wij mooie seniorenwoningen voor u in een prettig, zelfstandig en actief leefklimaat. In deze inspirerende omgeving zult u nieuwe contacten opdoen en kunt u naar behoefte meedoen aan activiteiten. Neem een kijkje op onze website om een indruk te krijgen van onze seniorenwoningen bij Oisterwijk.

U zoekt een seniorenwoning vlakbij Oisterwijk?

Wellicht is het niet eenvoudig om een seniorenwoning te vinden waar u zelfstandig, met plezier en in een mooie omgeving kunt wonen. Bent u op zoek naar een seniorenwoning vlakbij Oisterwijk? Dan staat u wellicht open voor geschikte alternatieven in Brabant. Residentie Molenwijck is gevestigd in Loon op Zand.

Bijzonder is de kleinschaligheid en de hechte woongemeenschap. Iedereen is hier welkom en u kunt aansluiten bij vele activiteiten en commissies. Bij ons staat u woongeluk centraal. U vindt onze residentie op loopafstand van het gezellige dorpshart van Loon op Zand, te midden van prachtige natuur.

Meer weten over onze seniorenwoningen vlakbij Oisterwijk en omstreken?

We hebben bij onze residentie een speciaal woonconcept ontwikkeld, waarin vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan. Wij zorgen dat u optimaal kunt genieten van wat het leven allemaal te bieden heeft, dankzij vele faciliteiten, activiteiten, services en zorg, mocht u dat ooit nodig hebben. Ook is er een uitstekend restaurant, een Grand Cafe, een wellnessruimte en een fitnesszaal.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze seniorenwoning. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |