Ook voor kleine vragen neemt iedere werknemer even de tijd om mee te denken. Dat voelt goed.

Trees Timmermans

Appartementen

U kunt bij Residentie Molenwijck uit verschillende appartementtypes kiezen. Alle huurappartementen bieden een hoge mate van luxe en comfort. Er zijn appartementen met ochtend- en middagzon of met uitzicht op de vijver. Daarnaast heeft elk appartement een berging in het souterrain. Heeft u een eigen auto? Dan krijgt u uw vaste parkeerplaats.

Dit overzicht geeft u een beeld van de appartementen en hun indeling. Laat u zich persoonlijk informeren over de mogelijkheden van het appartement dat uw voorkeur heeft.​

Tweekamer Appartementen

Type A (65m² | 1 persoon)

Dit tweekamerappartement is uitermate geschikt en bedoeld voor één persoon. Het appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een fraai balkon. Kiest u voor dit  type appartement dan heeft u grote kans dat u uitkijkt op een prachtige en rustgevende vijver.

Type B/C (75m² | 1 of 2 personen)

Dit is het meest gevraagde tweekamerappartement. Het is geschikt voor echtparen en alleenstaanden. U heeft een ruime woonkamer en ook in de slaapkamer kunt u alle kanten uit. Zowel in de keuken als de badkamer vindt u alles wat u nodig heeft om comfortabel te wonen.

Type D (85m² – 125m² | 2 personen)

De vreemde eend in de bijt. Bijna elk D-appartement is uniek! Dit is een zeer ruim appartement voor echtparen, met een keuze uit twee of drie kamers. Sommige type D appartementen hebben een extra groot balkon. Aan u de keuze!

Type E/G (135m² | 2 personen)

Als u van ruimte houdt dan zijn deze appartementen zeer geschikt voor echtparen. In beide nieuwbouwvleugels zijn deze types beschikbaar. Qua ligging kunt u kiezen voor een appartement met ochtend- of middagzon. De inrichting is uiteraard afgestemd op de hedendaagse woonwensen.

Type F (125m² | 2 personen)

Wilt u wonen in een modern ingericht driekamerappartement met een groot balkon, dan is dit type appartement een uitstekende keuze voor echtparen. Ook deze appartementen bevinden zich in de nieuwbouwvleugels maar kennen een andere indeling. Het comfortabele woongenot is echter identiek.

Appartementen bezichtigen

Zou u wel eens een appartement in werkelijkheid willen zien? Dan kan altijd. We maken met u een afspraak en zullen uw woonwensen naast onze mogelijkheden leggen.

Ik wil bezichtigen!

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |