Ook voor kleine vragen neemt iedere werknemer even de tijd om mee te denken. Dat voelt goed.

Trees Timmermans

Appartementen

U kunt bij Residentie Molenwijck uit verschillende appartementtypes kiezen van 65 tot 135m2. Alle huurappartementen bieden een hoge mate van luxe en comfort. Er zijn appartementen met ochtend- en middagzon. De groene omgeving zorgt altijd voor een mooi uitzicht vanaf uw balkon op de tuin en de vijver.  Daarnaast heeft elk appartement een berging in het souterrain. Heeft u een eigen auto? Dan krijgt u uw vaste parkeerplaats.

Dit overzicht geeft u een beeld van de beschikbare appartementen en hun indeling. Laat u zich inspireren met onze verbouwpakketten, zodat het appartement nog beter aansluit bij uw persoonlijke wensen. Van slimme kastruimte tot variaties in de indeling. We hebben enkele verbouwpakketten voor u uitgewerkt.

Tweekamer Appartementen

Type A (65m² | 1 persoon)

Op inschrijving beschikbaar

Dit tweekamerappartement is uitermate geschikt en bedoeld voor één persoon. Het appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een fraai balkon. Kiest u voor dit  type appartement dan heeft u grote kans dat u uitkijkt op een prachtige en rustgevende vijver.

Type B/C (75m² | 1 of 2 personen)

Nu direct beschikbaar

Dit is het meest gevraagde tweekamerappartement. Het is geschikt voor echtparen en alleenstaanden. U heeft een ruime woonkamer en ook in de slaapkamer kunt u alle kanten uit. Zowel in de keuken als de badkamer vindt u alles wat u nodig heeft om comfortabel te wonen.
Het is mogelijk het appartement naar eigen wens aan te passen, zodat u de beschikbare woonoppervlakte slim kunt benutten.

Interesse?

Voor meer informatie over de ligging en het bezichtigen van een appartement, neemt u contact met ons op: 0416 – 36 56 00

Type D (85m² + 50m² balkon | 2 personen)

Dit ruime, goed afgewerkte appartement voor echtparen heeft twee slaapkamers, een extra groot balkon van bijna 50m2 en ligt op de derde etage. Van het balkon kunt u uw eigen buitentuin maken. Een uniek appartement!

Interesse?

Bel voor het maken van een kijkafspraak met het team Verhuur: 0416 – 36 56 00

Appartementen bezichtigen

Zou u wel eens een appartement in werkelijkheid willen zien? Dan kan altijd. We maken met u een afspraak en zullen uw woonwensen naast onze mogelijkheden leggen.

Ik wil bezichtigen!

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |