Ook voor kleine vragen neemt iedere werknemer even de tijd om mee te denken. Dat voelt goed.

Trees Timmermans

Appartementen

U kunt bij Residentie Molenwijck uit verschillende appartementtypes kiezen van 65 tot 135m2. Alle huurappartementen bieden een hoge mate van luxe en comfort. Er zijn appartementen met ochtend- en middagzon. De groene omgeving zorgt altijd voor een mooi uitzicht vanaf uw balkon op de tuin en de vijver.  Daarnaast heeft elk appartement een berging in het souterrain. Heeft u een eigen auto? Dan krijgt u uw vaste parkeerplaats.

Dit overzicht geeft u een beeld van de beschikbare appartementen en hun indeling. Laat u zich inspireren met onze verbouwpakketten, zodat het appartement nog beter aansluit bij uw persoonlijke wensen. Van slimme kastruimte, tweede toilet tot variaties in de indeling. We hebben enkele verbouwpakketten voor u uitgewerkt.

Tweekamer Appartementen

Type A (65m² | 1 persoon)

Direct beschikbaar, uitzicht tuin of vijver

Dit tweekamerappartement is uitermate geschikt en bedoeld voor één persoon. Het appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een fraai balkon. Kiest u voor dit appartement dan kijkt u uit op de akkers.

Type B/C (75m² | 1 of 2 personen)

Nu direct beschikbaar

Dit is het meest gevraagde tweekamerappartement en nu te bezichtigen. Het is geschikt voor echtparen en alleenstaanden. U heeft een ruime woonkamer en ook in de slaapkamer kunt u alle kanten uit. Zowel in de keuken als de badkamer vindt u alles wat u nodig heeft om comfortabel te wonen.
Het is mogelijk het appartement naar eigen wens aan te passen, zodat u de beschikbare woonoppervlakte slim kunt benutten. Informeer naar de opties – tips voor compact wonen – die wij hebben uitgewerkt.

Interesse?

Voor meer informatie over deze appartementen, hun ligging of het maken van een kijkafspraak; neem contact met ons op: 0416 – 36 56 00.

Type D (85m² tot 125m² | 2 personen)

De vreemde eend in de bijt. Bijna elk D-appartement is uniek! Dit is een zeer ruim appartement voor echtparen, met een keuze uit twee of drie kamers. Sommige type D appartementen hebben een extra groot balkon. Aan u de keuze!

Type E/G (135m² | 2 personen)

Als u van ruimte houdt dan zijn deze appartementen zeer geschikt voor echtparen. In beide nieuwbouwvleugels zijn deze types beschikbaar. Qua ligging kunt u kiezen voor een appartement met ochtend- of middagzon. De inrichting is uiteraard afgestemd op de hedendaagse woonwensen.

Type F (125m² | 2 personen)

Wilt u wonen in een modern ingericht driekamerappartement met een groot balkon, dan is dit type appartement een uitstekende keuze voor echtparen. Ook deze appartementen bevinden zich in de nieuwbouwvleugels maar kennen een andere indeling. Het comfortabele woongenot is echter identiek.

Appartementen bezichtigen

Zou u wel eens een appartement in werkelijkheid willen zien? Dan kan altijd. We maken met u een afspraak en zullen uw woonwensen naast onze mogelijkheden leggen.

Ik wil bezichtigen!

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |