Wonen met zorg Den Bosch – Molenwijck

Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Wonen met zorg Den Bosch

Als u op zoek bent naar een seniorenwoning in de buurt van Den Bosch, waar u kunt rekenen op de best mogelijke verzorging, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand. Bij onze residentie treft u een plek aan waar u niet alleen prachtig woont en onderdeel bent van een bruisend groepsleven. U vindt bij ons namelijk ook de best mogelijke verzorging die er te vinden is. Molenwijck is bedoeld voor vitale, zelfredzame ouderen, maar als u op een later tijdstip toch zorg nodig heeft dan is deze volop aanwezig. Bij ons kunt u zelfstandig wonen met zorg bij Den Bosch in de buurt. We vertellen u hier graag meer over, maar u bent ook welkom om een keer bij ons binnen te komen kijken.

De beste oplossing voor wonen met zorg bij Den Bosch

Bij Residentie Molenwijck bent u van harte welkom om als vitale oudere te komen wonen. Zorg is dan ook helemaal niet nodig als u zich helemaal goed voelt. Maar mocht er op een later moment toch zorg nodig zijn, dan kunt u er op rekenen dat wonen met zorg aanwezig is. In de omgeving van Den Bosch. We hebben een vast team aan verpleegkundigen en verzorgenden die de zorg in ons complex voor hun rekening nemen. Deze mensen zijn ook ’s nachts en in het weekend aanwezig om u de best mogelijke zorg aan te bieden. In elke woning is alarmering aanwezig voor het geval er iets gebeurt waar u hulp bij nodig heeft.

Zelfstandig wonen met zorg in Den Bosch?

Wilt u zelfstandig wonen met zorg in Den Bosch? Kom dan eens bij ons kijken in Loon op Zand. Loon op zand ligt vlakbij Den Bosch. Residentie Molenwijck is in eerste instantie bedoeld voor mensen die zelfredzaam zijn, maar mocht u hulpbehoevend worden terwijl u al bij ons woont dat staan wij voor u klaar. U gaat dan wonen met zorg bij Den Bosch, in een complex waar u ook nog eens met genoegen zult wonen. Ons seniorencomplex is namelijk voorzien van alle faciliteiten die u maar nodig heeft. Bij Residentie Molenwijck is een bruisend gemeenschapsleven waar u natuurlijk ook onderdeel van uit kunt maken, als u dit wilt.

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |