Wonen met zorg Den Bosch

Als u op zoek bent naar een seniorenwoning in de buurt van Den Bosch, waar u kunt rekenen op de best mogelijke verzorging, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand. Bij onze residentie treft u een plek aan waar u niet alleen prachtig woont en onderdeel bent van een bruisend groepsleven. U vindt bij ons namelijk ook de best mogelijke verzorging die er te vinden is. Molenwijck is bedoeld voor vitale, zelfredzame ouderen, maar als u op een later tijdstip toch zorg nodig heeft dan is deze volop aanwezig. Bij ons kunt u zelfstandig wonen met zorg bij Den Bosch in de buurt. We vertellen u hier graag meer over, maar u bent ook welkom om een keer bij ons binnen te komen kijken.

De beste oplossing voor wonen met zorg bij Den Bosch

Bij Residentie Molenwijck bent u van harte welkom om als vitale oudere te komen wonen. Zorg is dan ook helemaal niet nodig als u zich helemaal goed voelt. Maar mocht er op een later moment toch zorg nodig zijn, dan kunt u er op rekenen dat deze ook aanwezig is. We hebben een vast team aan verpleegkundigen en verzorgenden die de zorg in ons complex voor hun rekening nemen. Deze mensen zijn ook ’s nachts en in het weekend aanwezig om u de best mogelijke zorg aan te bieden. In elke woning is alarmering aanwezig voor het geval er iets gebeurt waar u hulp bij nodig heeft.

Zelfstandig wonen met zorg in de buurt van Den Bosch?

Wilt u zelfstandig wonen met zorg in omgeving Den Bosch? Kom dan eens bij ons kijken in Loon op Zand. Wij zitten bij u praktisch om de hoek en helpen u graag aan een mooie woning. Onze residentie is in eerste instantie bedoeld voor mensen die zelfredzaam zijn, maar mocht u hulpbehoevend wonen terwijl u al bij ons woont dat staan wij voor u klaar. U gaat dan wonen met zorg dichtbij Den Bosch, in een complex waar u ook nog eens met genoegen zult wonen. Ons seniorencomplex is namelijk voorzien van alle faciliteiten die u maar nodig heeft. Bij Residentie Molenwijck is een bruisend gemeenschapsleven waar u natuurlijk ook onderdeel van uit kunt maken, als u dit wilt.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |