Wonen met zorg Breda

Bij Residentie Molenwijck kunt u wonen met zorg Breda. Wij bieden senioren extra zorg en services waardoor u comfortabel en zorgeloos kunt wonen. U geniet van privacy en uw zelfstandigheid, zonder zich zorgen te hoeven maken over alledaagse taken. Zo zorgen wij er voor dat u zorg en verpleging op maat krijgt. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat u uw medicijnen krijgt en ondersteund wordt met uw dagelijkse bezigheden. Tevens kunt u gebruik maken van onze huishoudelijke hulp en keukenbrigade. Wij maken uw leven prettiger door te zorgen voor gemak en gezelligheid.

Zelfstandig wonen met zorg Breda: behoud uw vrijheid en zelfstandigheid

Zelfstandig wonen met zorg Breda is de ideale oplossing voor senioren die wat extra hulp nodig hebben, maar hun vrijheid en zelfstandigheid niet willen opgeven. Zelfstandig wonen bij Residentie Molenwijck betekend echter absoluut niet dat u zich eenzaam zult voelen. Bij onze residentie organiseren we diverse activiteiten waar u (geheel vrijblijvend) aan kunt deelnemen. Ook vindt u bij de residentie faciliteiten zoals een restaurant, bibliotheek, wellnesscentrum en fitnesszaal. Kom gezellig een kopje koffie drinken met leeftijdsgenoten, laat uzelf in de watten leggen of blijf in een optimale conditie door te komen sporten.

Meer weten over zelfstandig wonen met zorg in Breda?

Wilt u meer weten over zelfstandig wonen met zorg in Breda? Vraag via de website dan onze brochure aan of lees meer over ons online. Tevens organiseren wij regelmatig open dagen waar u van harte welkom bent om vrijblijvend rond te komen kijken. Wilt u graag een persoonlijke rondleiding? Maak dan een afspraak. Zo nemen wij uitgebreid de tijd om u de residentie en de appartementen te laten zien en uw vragen te beantwoorden. Om een afspraak te maken of een vraag te stellen, bereikt u ons via de telefoon of het contactformulier. Graag tot ziens.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in ons wonen met zorg in Breda. Wilt u de Molenwijck sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |