Seniorenwoning Hilvarenbeek

Bent u op zoek naar een geschikte seniorenwoning Hilvarenbeek? Maak dan kennis met de appartementen van Residentie Molenwijck. Bij ons huurt u comfortabele appartementen die speciaal zijn ingericht voor senioren. Zo zijn de appartementen gelijkvloers, geniet u van ochtend- of middagzon en heeft u een mooi uitzicht. De appartementen kunnen (indien gewenst) zelfs worden verbouwd volgens uw wensen. Zo kan er een extra toilet of meer kastruimte gemaakt worden. Tot slot kunt u gebruik maken van onze services en zorg op maat. Zo helpen we u bij huishoudelijke taken, technische klusjes en verzorgen wij verse maaltijden voor u.

Comfortabel en luxueus wonen in onze seniorenwoningen Hilvarenbeek

Wonen in onze seniorenwoningen Hilvarenbeek is comfortabel en luxueus vanwege de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Zo kunt u in alle rust genieten van uw vrijheid en privacy, maar ook gebruik maken van de faciliteiten op onze residentie. Zo is de residentie uitgerust met een bibliotheek, wellnesscentrum en fitnesszaal. Op de residentie vindt u tevens een restaurant met terras. Hier verwelkomen we u graag voor een kopje koffie of een maaltijd met uw vrienden of familieleden. Bij Residentie Molenwijck organiseren we tevens diverse soorten activiteiten waar u aan kunt deelnemen. Voorbeelden hiervan zijn sportieve activiteiten, maar ook muziekavonden, lezingen, handwerken en cursussen.

Meer informatie over onze seniorenwoning in Hilvarenbeek

Wilt u meer informatie over onze seniorenwoning in Hilvarenbeek? Lees dan verder op onze website of neem gerust contact met ons op als u een vraag heeft. U bereikt Residentie Molenwijck via de telefoon of het contactformulier. Online kunt u tevens onze brochure downloaden of aanvragen. De beste manier om écht kennis met ons te maken is uiteraard door eens langs te komen. U kunt een bezoek aan onze open dag plannen of een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding. Daarnaast bent u geheel vrijblijvend welkom in ons restaurant voor een hapje en een drankje én om de sfeer te proeven.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraag bijvoorbeeld onze gratis brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze seniorenwoningen. Wilt u de Molenwijckse sfeer ervaren en de appartementen bezichtigen, meldt u zich dan aan voor de Open Dag. Wij verwelkomen u graag!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |