Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Open Dag 'op maat'

Zoekt u naar een woonplek waar u zich geborgen voelt en waar diverse services en zorg direct beschikbaar zijn? Is het nu stil om u heen en zoekt u gezelschap? Wenst u gezonde maaltijden, elke dag vers voor u gekookt?

Sinds juni bent u weer (op afspraak) welkom in Residentie Molenwijck om een van onze beschikbare twee en driekamerappartementen te komen bezichtigen.  Of meld u aan voor volgende open dag.

Welkom op de eerstvolgende Open dag:
woensdag 16 september

Met veel plezier laat het team van Residentie Molenwijck weten dat u zich vanaf september weer kunt aanmelden voor de gezelligste open dag van Brabant. Op woensdag 16 september van 14.30 tot 17.30 uur zetten wij de deuren voor u open!

Om een veilig bezoek mogelijk te maken, is het aantal gasten beperkt. Wij vragen u om vooraf alvast bij uzelf na te gaan, wat u deze middag zeker wilt zien of horen. Op basis van uw wensen bieden wij u een programma op maat aan.

Wilt u zich alvast aanmelden? Geeft u zich dan alvast op.

Bewoners zijn nu al enthousiast u hier weer te mogen ontvangen tijdens de Open dag, waarbij zij u een rondleiding geven in Residentie Molenwijck. Want wie kan nu beter dan een bewoner vertellen wast zij dagelijks ervaren.

Nu direct een appartement beschikbaar

Verlangt u naar een prettig en vooral rustig gelegen appartement? Kom wonen in en genieten van het groene park van Residentie Molenwijck! Zoekt u op korte termijn een woonomgeving, waar aandacht is voor uw gezondheid, veiligheid, uw woonwens en uw geluk? Tijdens uw oriëntatie ondersteunen wij u in het maken van een woonplan voor de toekomst.

Geniet van alle voordelen van het wonen in een betrokken woongemeenschap met gelijkgestemden, waar uitstekende services en persoonlijke zorg aanwezig zijn.

Ruimtelijk wonen in een appartement

Directeur Jan Bernard Koolen ging op bezoek bij bewoner Jon van der Hoeven, die zijn appartement voorzag van een persoonlijke twist met een geweldig ruimtelijk effect.

Enkele simpele ingrepen zijn voldoende voor een heel nieuwe beleving. Maak een afspraak als u zo ook wilt wonen. Wij denken graag met u mee.

Hoe bereikt u ons?

Woonadviseurs Sabine de Wijs, Marielle Hommel en Inge van Horen staan voor u klaar. Belt u via het telefoonnummer 0416 – 36 56 00 of stuur een mail info@molenwijck.com.

Een Open dag 'op maat'

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. Vanaf juni is het mogelijk om Residentie Molenwijck te bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega's. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag 'op maat'. 

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |