Open Dag 'op maat'

Zoekt u naar een woonplek waar u zich geborgen voelt en waar diverse services en zorg direct beschikbaar zijn? Is het nu stil om u heen en zoekt u gezelschap? Wenst u gezonde maaltijden, elke dag vers voor u gekookt?

U bent welkom op afspraak in Residentie Molenwijck om een van onze beschikbare twee- en driekamerappartementen te komen bezichtigen.

Een aangepaste Open dag

Wij zijn er klaar voor om u op een veilig manier te ontvangen tijdens de Open dag ‘op maat’. U kunt zich aanmelding voor een persoonlijke kennismaking. Samen bespreken we wat bij u past en hoe wij op u dit moment ontvangen. Een goede regie draagt bij aan ieders gezondheid.

Bel ons, wat wij voor u kunnen betekenen op telefoonnummer 0416-365600 of stuur ons een mail.

Om u thuis alvast een kijkje te laten nemen in Residentie Molenwijck, bekijkt u dan eens deze film. Sabine de Wijs neemt u mee.

Zorg voor een plan

Goed voorbereid, zelf de regie in handen houden, weloverwogen keuzes maken samen met professionals die hun kennis en ervaring voor u inzetten. Hoe dit bijdraagt aan een soepele overgang van uw woonwens naar wonen in Residentie Molenwijck? Corrie Kanters, bewoonster, vertelt over haar ervaring en hoe zij dit aanpakte.

Nu direct een appartement beschikbaar

Verlangt u naar een prettig en vooral rustig gelegen appartement? Kom wonen in en genieten van het mooie park van Residentie Molenwijck! Zoekt u op korte termijn een woonomgeving, waar aandacht is voor uw gezondheid, veiligheid, uw woonwens en uw geluk? Tijdens uw oriëntatie ondersteunen wij u in het maken van een woonplan voor de toekomst.

Geniet van alle voordelen van het wonen in een betrokken woongemeenschap met gelijkgestemden, waar uitstekende services en persoonlijke zorg aanwezig zijn.

Ruimtelijk wonen in een appartement

Directeur Jan Bernard Koolen ging op bezoek bij bewoner Jon van der Hoeven, die zijn appartement voorzag van een persoonlijke twist met een geweldig ruimtelijk effect.

Enkele simpele ingrepen zijn voldoende voor een heel nieuwe beleving. Maak een afspraak als u zo ook wilt wonen. Wij denken graag met u mee.

Hoe bereikt u ons?

Woonadviseurs Sabine de Wijs, Marielle Hommel en Inge van Horen staan voor u klaar. Belt u via het telefoonnummer 0416 – 36 56 00 of stuur een mail info@molenwijck.com.

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |