Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Open Dag

Zou u het fijn vinden om zelfstandig te blijven wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Wilt u samen met anderen vorm geven aan uw nieuwe thuis? In Residentie Molenwijck geniet u zorgeloos van een mooi appartement in een gezond leefklimaat.

Komt u een kijkje nemen?

Op 10 december a.s. organiseren wij een Open Dag, van 14.30 tot 17.30 uur. Tijdens deze gezellige en informatieve middag maakt u kennis met alles wat Residentie Molenwijck u te bieden heeft. U maakt een praatje met onze medewerkers, onze bewoners en neemt een kijkje in hun appartementen.

In dit huis regeren vriendelijkheid, attentie voor elkaar en kameraadschap. Samen maken wij er elke dag weer wat van!

Wat mag u tijdens deze dag verwachten?

14:30 uur: Ontvangst in de Fons Kleintjeszaal.
Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee met een lekkernij.

15.00 – 17.30 uur
Tijdens het plenaire gedeelte maakt u kennis met bewoners. In de vorm van een interactief vraaggesprek, vertellen zij graag over hun ervaringen met Residentie Molenwijck. Ook kunt u gedurende de dag persoonlijk met hen in gesprek gaan.

Els Westenbrink, dochter

“Wat mij zo heeft geraakt aan Molenwijck, is eigenlijk niet uit te leggen. De sfeer alleen al, als je binnenkomt, die is zó fijn. En het personeel… nooit was iets teveel. Dat vond ik zo bijzonder. Mijn ouders hebben hier een mooi leven gehad tot aan het einde. Dat is alles wat je als kind van je ouders wil.”

>> Bekijk alvast haar video (met de CC-button rechts onderin, schakelt u de ondertiteling in).
>> En lees hier meer over haar verhaal, dat zich over een periode van 41 jaar afspeelt.

Frans en Alida van Nooijen, bewoners

“We zijn nog steeds elke dag verbaasd over de mogelijkheden die het wonen en leven in Residentie Molenwijck heeft.” Tijdens de Open Dag vertellen zij over hun ervaringen en wat hen heeft bewogen om van Rotterdam naar Loon op Zand te verhuizen.

Ben u nieuwsgierig naar hoe de eerste maanden van hun verblijf verliep? Lees hier alvast een korte impressie.

Bezichtig de appartementen

Na het plenaire gedeelte neemt u een kijkje in onze diverse, comfortabele appartement types. Ook maakt u, indien gewenst, kennis met onze faciliteiten zoals de wellnessruimte, bibliotheek, fitnessruimte en devotieruimte.

In het restaurant is het mogelijk om met bewoners en collega’s een inhoudelijk gesprek te voeren over alles wat u wilt weten. Ondertussen serveren wij een lekker hapje en drankje.

Hier kunt u zich aanmelden

U kunt bellen met de receptie op telefoonnummer 0416 – 36 56 00. Een mail sturen naar contact@molenwijck.com kan ook. Voelt u zich vrij om samen met uw kinderen, buren of familieleden te komen.

Liever een persoonlijke afspraak?
Natuurlijk is het altijd mogelijk om een persoonlijke afspraak met ons te maken. Wij laten u graag de sfeer proeven en enkele appartementen zien. Tegelijkertijd kunt u van bewoners horen wat hun ervaringen zijn. Belt u met 0416 – 36 56 00 voor een persoonlijk gesprek en advies.

Nieuwsgierig naar de vorige open dag? Lees hier de terugblik op de Open Dag van 25 juni en bekijk de video.

Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Bewoners en medewerkers organiseren regelmatig een open dag. U kunt dan verschillende appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun ervaringen; wat kwamen zij tegen in hun proces en wat leverde dit op. Over wonen in alle vrijheid én met een veilig en geborgen gevoel. Over een plek waar nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.

© 2019 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies