Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Open Dag

Zou u het fijn vinden om zelfstandig te blijven wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Wilt u samen met anderen vorm geven aan uw nieuwe thuis? In Residentie Molenwijck geniet u zorgeloos van een mooi appartement in een gezond leefklimaat.

Komt u een kijkje nemen?

Op 1 oktober a.s. organiseren wij een Open Dag, van 14.30 tot 17.30 uur. Tijdens deze gezellige en informatieve middag maakt u kennis met alles wat Residentie Molenwijck u te bieden heeft. U maakt een praatje met onze medewerkers, onze bewoners en neemt een kijkje in hun appartementen.

In dit huis regeren vriendelijkheid, attentie voor elkaar en kameraadschap. Samen maken wij er elke dag weer wat van!

Wat mag u tijdens deze dag verwachten?

14:30 uur
Ontvangst in de Fons Kleintjeszaal.
Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee met een lekkernij.

15.00 – 17.30 uur
Een gevarieerd programma waarbij u kennis maakt met onze bewoners, het personeel en alle faciliteiten die Residentie Molenwijck u te bieden heeft.

U neemt een kijkje in onze diverse, comfortabele appartementtypes, voor alleenstaanden en echtparen. Ook maakt u, indien gewenst, kennis met onze faciliteiten zoals de wellnessruimte, bibliotheek, fitnessruimte en devotieruimte. In het restaurant is het mogelijk om met bewoners en collega’s een inhoudelijk gesprek te voeren over alles wat u wilt weten. Ondertussen serveren wij een lekker hapje en drankje. Bij mooi weer kunt u zelfs genieten van ons zonnige terras.

Hier kunt u zich aanmelden

U kunt bellen met de receptie op telefoonnummer 0416 – 36 56 00. Een mail sturen naar contact@molenwijck.com kan ook. Voelt u zich vrij om samen met uw kinderen, buren of familieleden te komen.

Liever een persoonlijke afspraak?
Natuurlijk is het altijd mogelijk om een persoonlijke afspraak met ons te maken. Wij laten u graag de sfeer proeven en enkele appartementen zien. Tegelijkertijd kunt u van bewoners horen wat hun ervaringen zijn. Belt u met 0416 – 36 56 00 voor een persoonlijk gesprek en advies.

Nieuwsgierig naar de vorige open dag? Lees hier de terugblik op de Open Dag van 25 juni! en bekijk de video.

Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Bewoners en medewerkers organiseren regelmatig een open dag. U kunt dan verschillende appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun ervaringen; wat kwamen zij tegen in hun proces en wat leverde dit op. Over wonen in alle vrijheid én met een veilig en geborgen gevoel. Over een plek waar nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.

Ik kom naar de open dag

© 2019 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies