Welkom op onze Open dagen

Zoekt u naar een woonplek waar u zich geborgen voelt en waar diverse services en zorg direct beschikbaar zijn? Is het nu stil om u heen en zoekt u gezelschap? Wenst u gezonde maaltijden, elke dag vers voor u gekookt?

U bent welkom op afspraak in Residentie Molenwijck om een van onze (beschikbare) twee- en driekamerappartementen te komen bezichtigen.

Open dag op dinsdag 14 mei van 14.30 tot 17.30 uur

Heeft u al eens kennisgemaakt met het woonconcept van Residentie Molenwijck, onze bewoners en de prettige sfeer? Meld u aan voor de komende open dag.

De bewoners van Residentie Molenwijck kijken er naar uit om belangstellenden te ontvangen op een Open dag. Hoe speciaal is dat? Bewoners die u rondleiden in hun eigen huis en omgeving. Naast de persoonlijke ervaringsverhalen, is het zowel voor de gasten als de bewoners een gezellig moment!

U kunt zich nu aanmelden voor de Open dag. Sabine de Wijs, manager Verhuur, nodigt u persoonlijk uit! Klik op de link om de uitnodiging te bekijken.

Hoe ziet het programma er in grote lijnen uit?

  • Tussen 14.30 en 15.00 uur ontvangen wij u met koffie/thee en een huisgemaakte lekkernij.
  • Frans Mannaerts (directeur) heet u welkom om 15.00 uur. Aansluitend vertelt een van onze bewoners hoe zij haar draai heeft gevonden in Residentie Molenwijck.
  • Vanaf 15.30 uur nemen bewoners u mee op rondleiding.
  • Bij uw terugkomst in het restaurant (rond 16.30 uur) serveren wij een glaasje en een hapje. Tijd genoeg om door te praten over wat u heeft gezien en vragen te stellen. 
  • Om 17.30 uur sluiten wij deze open dag af.

Bel ons, als u zich wilt aanmelden, telefoonnummer 0416-365600 of stuur ons een mail.

Om u thuis alvast een kijkje te laten nemen in Residentie Molenwijck, bekijkt u dan eens deze film. Sabine de Wijs neemt u mee.

Hoe snel wilt u verhuizen naar Residentie Molenwijck?

Momenteel hebben we voor alle appartementen een wachtlijst. U kunt zich alleen aanmelden voor de wachtlijst van de tweekamerappartementen. Als er appartementen beschikbaar zijn of komen, vindt u deze op de website: kijk wat het eventuele beschikbare aanbod is of bel ons voor de meest actuele situatie en de prognose van de wachtlijst.
Wij bieden een appartement altijd eerst aan belangstellenden op de wachtlijst aan.

Een goed advies

Hedi Both-Patoir vertelde tijdens enkele open dagen hoe zij haar verhuizing naar Molenwijck heeft ervaren. Eerder spraken wij haar al eens op hun mooie terras. Haar verhaal vertrouwde ze bovendien toe aan het papier of de digitale versie daarvan. Het zijn beide goed onderbouwde toelichtingen, die u als tip of als ervaring kunt bekijken of lezen. Gewoon doen.

Zorg voor een plan

Goed voorbereid, zelf de regie in handen houden, weloverwogen keuzes maken samen met professionals die hun kennis en ervaring voor u inzetten. Van makelaars tot woninginrichters. Gebruikmakend van de verhuisservice van Molenwijck. Hoe dit bijdraagt aan een soepele overgang van uw woonwens naar wonen in Residentie Molenwijck? Corrie Kanters, bewoonster, vertelt over haar ervaring en hoe zij dit aanpakte.

Ruimtelijk wonen in een appartement

Onze vorige directeur Jan Bernard Koolen ging op bezoek bij bewoner Jon van der Hoeven, die zijn appartement voorzag van een persoonlijke twist met een geweldig ruimtelijk effect.

Enkele simpele ingrepen zijn voldoende voor een heel nieuwe beleving. Maak een afspraak als u zo ook wilt wonen. Wij denken graag met u mee. De afgelopen periode hebben we meerdere variaties uitgevoerd, die wij u graag laten zien.

Hoe bereikt u ons?

Woonadviseurs Sabine de Wijs, Marielle Hommel en Inge van Horen staan voor u klaar. Belt u via het telefoonnummer 0416 – 36 56 00 of stuur een mail info@molenwijck.com.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |