Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Open Dag

Zou u het fijn vinden om zelfstandig te blijven wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Wilt u samen met anderen vorm geven aan uw nieuwe thuis? In Residentie Molenwijck geniet u zorgeloos van een mooi appartement in een gezond leefklimaat.

Komt u een kijkje nemen?

Op Woensdag 1 april a.s. organiseren wij een Open Dag, van 14.30 tot 17.30 uur. Tijdens deze sfeervolle en informatieve middag maakt u kennis met alles wat Residentie Molenwijck u te bieden heeft. U maakt een praatje met onze medewerkers, onze bewoners en neemt een kijkje in hun appartementen.

In dit huis regeren vriendelijkheid, attentie voor elkaar en kameraadschap. Samen maken wij er elke dag weer wat van!

Wat mag u verwachten?

U hoort de persoonlijke ervaringen van bewoners

U neemt een kijkje in hun appartementen

U leert ons toegewijde team van medewerkers kennen

Een hapje, een drankje en een sfeervolle ambiance

Het programma:

14:30 uur

Ontvangst in de Fons Kleintjeszaal.
Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee met een lekkernij.

15.00 – 15:30 uur

Tijdens het plenaire gedeelte vertellen bewoners en kinderen van bewoners over hun ervaringen. Wat kwamen zij tegen hun beslisproces en waarom besloten zij of hun ouder(s) te kiezen voor geclusterd wonen? Hoe is het nu met ze? Ook kunt u gedurende de dag persoonlijk met hen in gesprek gaan.

15.30 tot 17.30 uur

Samen met de bewoners neemt u een kijkje in hun appartementen. Ook maakt u, indien gewenst, kennis met onze faciliteiten zoals de wellnessruimte, bibliotheek, fitnessruimte en devotieruimte. In het restaurant is het mogelijk om met bewoners en collega’s een inhoudelijk gesprek te hebben over hetgeen u meer wilt weten. Ondertussen serveren wij een hapje en drankje.

Tijdens de laatste Open Dag op 7 februari deelden Elly van Leuven en Nicole Huijbregts hun ervaringen:

Elly van Leuven (bewoner)
Haar reden om in 2019 voor Molenwijck te kiezen, was het sociale aspect. “Ik heb altijd een actief leven gehad en dat wilde ik behouden,” vertelt Elly. Ze is blij met haar goede start in Molenwijck en met haar tweekamerappartement dat ze helemaal naar wens liet aanpassen. “Het is kleiner dan ik gewend ben, maar ik zou nooit meer groter willen wonen.” Lees hier haar hele verhaal.

Nicole Huijbregts (dochter)

Nicole deelt haar ervaring als kind van bewoners van Residentie Molenwijck. “Wat ik het allermooiste vindt is dat je hier op hogere leeftijd nieuwe vrienden kunt maken. Mijn ouders hadden al een grote vriendenkring, maar die is nog veel groter geworden hier in huis.”

Zo kunt u zich aanmelden:

U kunt bellen met de receptie op telefoonnummer 0416 – 36 56 00 of een mail sturen naar info@molenwijck.com. Daarbij horen wij graag met hoeveel personen u verwacht te komen. Voelt u zich vrij om gezellig samen met uw kinderen, buren of familieleden de Open Dag te bezoeken!

Liever een persoonlijke afspraak?
Natuurlijk is het ook mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken. Wij laten u graag de sfeer proeven en enkele appartementen zien. Tegelijkertijd kunt u van bewoners horen wat hun ervaringen zijn. Belt u met 0416 – 36 56 00 voor een persoonlijk gesprek en advies.

Sfeerimpressie van een Open Dag

Bent u benieuwd hoe een Open Dag bij Residentie Molenwijck eruit ziet? Bekijk onderstaande video! En lees ook eens deze terugblik op de Open Dag van 25 juni 2019.

Een zonnige Open Dag bij Residentie Molenwijck vandaag! Collega Manon de Jong nam een kijkje achter de schermen en sprak met bewoners meneer Swaans en mevrouw Dingen over hun leven in Molenwijck. Bent u benieuwd hoe Residentie Molenwijck het woongeluk van senioren bevordert? Wij organiseren regelmatig een open dag. Meer informatie vindt u op www.molenwijck.com. Voor vragen staan wij natuurlijk ook telefonisch voor u klaar.

Geplaatst door Residentie Molenwijck op Dinsdag 25 juni 2019

Bezoek de Open Dag

Bent u benieuwd naar Residentie Molenwijck? Zou u het fijn vinden om zelfstandig te wonen op een plek waar vriendschap, geborgenheid en woongeluk centraal staan? Kom dan een kijkje nemen tijdens de Open Dagen. U kunt dan diverse appartementen bezichtigen en wij serveren een lekker hapje en drankje. Ook vertellen bewoners over hun persoonlijke ervaringen en maakt u kennis met ons personeel en onze uitgebreide faciliteiten.

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |