Betrouwbare partners

U heeft een belangrijke keuze gemaakt. U wilt wonen in de woongemeenschap van Residentie Molenwijck. Voordat het zover is moet er nog van alles worden geregeld. Bijvoorbeeld de verkoop van uw huis. Een goede, betrouwbare makelaar kan uw huis op de perfecte wijze in de markt zetten, op een manier die aansluit bij wat u belangrijk vindt. Zo haalt u het beste resultaat en bent u zeker van een goede begeleiding en service.

Regionale makelaars

Binnen onze regio hebben wij goede ervaringen met enkele makelaars. Wij brengen hen graag bij u onder de aandacht. Omdat makelaars veelal binnen een bepaalde regio werken, zijn wij een samenwerking aangegaan met makelaars uit verschillende regio’s in de buurt van Loon op Zand.

Deze makelaars hebben Residentie Molenwijck bezocht en zijn bekend met onze werkwijze. Wij delen met elkaar de visie van het aanbieden van kwalitatief hoogstaande dienstverlening in het betere woonsegment. Wij bevelen hen dan ook van harte aan. We geven u graag een korte introductie van deze drie specialisten op het gebied van het begeleiden en adviseren bij de verkoop van uw woning.

Van de Zande Makelaardij
Loon op Zand, De Moer, Kaatsheuvel, Waalwijk & Vlijmen

Wilt u uw huis verkopen? Van de Zande Makelaardij is gevestigd in regio De Langstraat. Zij hebben drie verschillende kantoren in Waalwijk, Kaatsheuvel en Vlijmen. Zij zijn op de hoogte van de regionale woningmarkt en hebben ruime ervaring in het verkopen van uw huis. Zij zijn deskundig en pakken door op momenten dat het nodig is. Zij begeleiden de verkoper in het gehele proces en houden u steeds op de hoogte. Veel anderen gingen u al voor. Met 60 jaar ervaring staan zij met beide voeten midden in de samenleving. Daarnaast werken zij samen met Baerz & Co. Perfect als u een high-end woningmakelaar zoekt met kennis van het luxe vastgoed en een eersteklas netwerk, in binnen- en buitenland.

www.zande.nl / 0416-333 059

Het team van Van de Zande Makelaardij en het Verhuurteam van Molenwijck samen op de foto

De 50PLUSmakelaar, Elly Teunissen
Regio Tilburg e.o.

Goed adviseren over uw woontoekomst en geschikte alternatieven, betekent eerst goed luisteren naar uw woonwensen en uw vragen. Wat past bij u? U kunt een objectief advies gebruiken. Met haar jarenlange ervaring, haar kennis van de regionale woningmarkt en de woonalternatieven vindt u in Elly Teunissen de juiste adviseur. Elly werkt al ruim 25 jaar als makelaar in Oisterwijk, Tilburg en omgeving. U wordt op deskundige en professionele wijze begeleid, waarbij zij gebruik maakt van het verkoopkanaal en het netwerk van Gerritse Makelaardij. Ook voor een taxatie van uw huidige woning kunt u contact opnemen met de 50PLUSmakelaar.

www.50plusmakelaar.nl / 06-83166733

Elly Teunissen

Den Hollander Vastgoed Wonen
Regio Vught e.o.

Den Hollander Vastgoed Wonen specialiseert zich als makelaar in de betere huizen in en rondom Vught. Vanuit onze centrale basis in Vught kennen zij de markt van binnenuit. Hier liggen hun roots, ze wonen en werken er. Hun motto is: “Wij helpen u zoals wij zelf geholpen willen worden”. U kunt dan ook rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding. Topkwaliteit bieden kan alleen als je je bewust specialiseert. Zij concentreren zich op aan- en verkoop van de betere huizen. Dat doen zij al 22 jaar met veel succes. Hun team staat altijd voor u klaar om u deskundig en persoonlijk te begeleiden. Meer weten? Neem contact met hen op! 

www.beterehuizen.nl / 073-657 34 44

Het team van Den Hollander Vastgoed Wonen

Nog meer betrouwbare partners

Naast de verkoop van een huis en een verhuizing die geregeld moet worden, wilt u zich het liefst zo snel mogelijk thuis voelen in uw nieuwe omgeving. Het team Verhuur staat voor u klaar u hierin te begeleiden. Een fris kleurtje op de muur, een comfortabele vloer met bijpassende gordijnen. Wilt u nog een stapje verder en aanpassingen doen in uw appartement? Onze verbouwpakketten zijn uniek en helpen u op weg in het maken van een persoonlijke keuze.

Wij werken graag met enkele fijne partners samen. Wij vertellen u graag meer over de verhuisservice  en de verbouwopties tijdens de afspraak om een Plan van Aanpak te maken om van uw nieuwe appartement een fijn nieuw Thuis te maken.

Help mij bij het maken van een plan van aanpak

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |