“Woonomgeving voor ouderen: grote vraag, moeizaam aanbod”

Uit een recent onderzoek komt naar voren dat vraag en aanbod in de seniorenmarkt onvoldoende op elkaar aansluiten. Residentie Molenwijck anticipeert hierop door steeds te kijken waar de vraag ligt en samen met de belangstellende invulling te geven aan zijn woonwens binnen het bestaande aanbod.

Eigen vertrouwde woning niet altijd ideaal

De Rabobank becijferde in april dat de potentiële vraag naar ouderenwoningen een kwart miljoen bedraagt. Het credo ‘langer thuis wonen’ van de Nederlandse overheid heeft de afgelopen jaren veel schade berokkend, omdat de eigen vertrouwde woning van senioren niet altijd de meest geschikte plek is om oud te worden. Veel woningen zijn niet geschikt: of te groot of niet veilig. De sociale omgeving is veranderd en niet meer passend bij wat nodig is.

Goed nieuws!

Residentie Molenwijck kan vandaag het antwoord zijn voor iedereen die nú op zoek is naar een woonplek waar u zich geborgen voelt en waar diverse services en zorg direct beschikbaar zijn. Is het nu stil om u heen en zoekt u gezelschap? Wenst u gezonde maaltijden, elke dag vers voor u gekookt? Bel met ons om ons aanbod te bekijken: 0416 – 36 56 00

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |