112,5 jaar ervaring in Residentie Molenwijck!

het team van Residentie Molenwijck

Elk jaar zetten we de collega’s tijdens de jubilarissenbijeenkomst in het zonnetje. Samen zijn deze 7 collega’s goed voor 112,5 jaar ervaring. Bijzonder toch?

Annet van Loon en Rian van den Boer zijn in 2020 25 jaar in dienst. José Span, Chantal Oomen, Rian Kuijpers, Wilma Ligtvoet en Mariëlle Hommel werken al 12 ½ jaar bij Residentie Molenwijck. Het was een bijzondere middag. Anders dan alle andere jaren, maar zeker zo leuk.

“Ik voelde me erg gewaardeerd door de mooie woorden van mijn teamleiders. We werden verwend met bloemen en cadeautjes van de personeelsvereniging, van de vereniging van bewoners en van collega’s. De klapper van de middag was een filmpje waarin onze collega’s hun geweldige dansmoves lieten zien op Jerusalema Challenge; wat hebben we gelachen! Ik ging naar huis met een warm gevoel, genoten van al het lekkers en de gezelligheid. Maar vooral zeer dankbaar om te mogen werken bij dit geweldige bedrijf samen met mijn lieve collega’s. Op naar de volgende 12 ½ jaar!” aldus jubilaris Marielle Hommel.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |