Residentie Molenwijck viert 45 jarig bestaan

team Residentie Molenwijck

Residentie Molenwijck bestaat 45 jaar. Nog steeds een eigentijds en gewild concept dat uit gaat van Wonen met zorg voor later. De kracht van SAMEN met een unieke ziel, ontstaan door 45 jaar bewoners een mooie dag te bieden.

Op 18 mei 1978 werd Serviceflat Molenwijck officieel geopend, al woonden de eerste bewoners er sinds november 1976. Sindsdien vieren wij elk jaar op 18 mei de verjaardag van Residentie Molenwijck. Dit jaar hebben we een jubileumjaar te pakken. Reden genoeg om eens bij stil te staan met drie belangrijke partijen.

Uiteraard met onze bewoners en enkele toekomstige bewoners. Zij hebben een uitnodiging ontvangen voor een fantastisch feestmenu dat werd bereid door de chef-kok en zijn team. Omdat we niet iedereen tegelijk in het restaurant konden ontvangen heeft een deel van de bewoners in de middag gegeten en een ander deel met een aantal toekomstige bewoners in de avond. In totaal een bereiding van ruim 190 couverts. Een knappe prestatie van het team van het restaurant en de keukenbrigade. Waarvoor hulde!

De collega’s die zich elke dag inzetten voor de bewoners, vierden een feestje op donderdagavond. Catering De Kort verzorgde het Italiaanse buffet. De drankjes werden, hoe leuk, door de bewoners aan de medewerkers uitgeserveerd! Voor een dag in het jaar zijn de rollen omgedraaid en dat levert 200 % plezier op.

We trapten de feestweek af met een netwerkbijeenkomst voor leveranciers en andere samenwerkingspartners. Wij hebben ze een kijkje in de keuken van Residentie Molenwijck gegeven. Letterlijk en figuurlijk! De bewoners namen onze partners mee op rondleiding door Molenwijck. Ze hebben appartementen bezichtigd, konden binnenlopen in de bibliotheek en de keuken. Op die manier kregen de samenwerkingspartners inzicht op welke wijze hun rol als leverancier bijdraagt aan de woongemeenschap. Wij zagen mooie kennismakingen, leuke gesprekken en ontmoetingen tussen bewoners, medewerkers en partners.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |