Proefwonen: enkele ervaringen

'proefwoners' die u voor gingen

Enkele (aspirant)bewoners vertellen hoe zij terugkijken op hun verblijf, waarbij zij proefden van de sfeer in Residentie Molenwijck.

“Dank jullie wel, ik wil velen van u graag bedanken voor de hartelijke en open wijze waarop u mij tegemoet bent getreden tijdens mijn korte verblijf in Molenwijck. Ik was in gelegenheid om twee weken te kunnen proefwonen in uw residentie en hoewel ik daar in het begin best tegenop heb gezien, werd ik vanaf het begin overrompeld door de hartelijke ontvangst, de open manier waarop ik met velen van u kort heb mogen spreken, en het gezellige ‘kletsje’ in de hal, in het restaurant, de tuin en de wandelgangen. Aanstaande maandag ga ik terug naar huis. Rest mij de moeilijke beslissing hoe en waar de komende jaren mijn toekomst vorm te geven. De plezierige herinnering aan Molenwijck zal daarbij zeker een belangrijke rol spelen. Dus wie weet, tot ziens! “
(redactie: Hij heeft zijn keuze niet lang nadien gemaakt en woont inmiddels in Residentie Molenwijck)

“Dat de mogelijkheid bestond om eerst een poosje te komen ‘proefwonen’, heeft mij geholpen in het maken van een beslissing. Je staat op het punt een belangrijk besluit te nemen. Je wilt toch weten; waar stort ik me in en hoe ziet de toekomst eruit? Hoe is de sfeer, welke mensen tref je? Op deze vragen kreeg ik tijdens het verblijf antwoord. Dat stelde me gerust.”

“Bedankt voor de heel prettige en nuttige tijd die ik in Molenwijck doorgebracht heb. Enkele „highlights“ wil ik niet onbenoemd laten: het voortreffelijke eten (zowel qua kwaliteit, smaak als presentatie) en de zeer vriendelijke, behulpzame service van de dames van het restaurant en van de receptie. Het tafelgezelschap dat jullie voor mij hadden geregeld was erg prettig. Het gaf me bovendien een inzicht in het leven op Molenwijck: men is tevreden en happy met Molenwijck.”

Het appartement kan ook worden geboekt voor een tijdelijk verblijf om aan te sterken na een operatie.
“Voor mijn herstel na een medische ingreep kon ik een paar weken een appartement huren in Residentie Molenwijck. Het meest geraakt heeft mij de hartelijke ontvangst van het zorgteam na een moeilijke tijd in het ziekenhuis. Ik kwam in een gezellig ingericht appartement aangepast aan mijn zorgvraag en met goede voorzieningen, persoonlijke verzorging en medische begeleiding. Heerlijke maaltijden uit de keuken van de kok met een uitgebreid keuzemenu met naar wens extra groenten en fruit. Ontbijt en lunch werden vers bereid in mijn eigen keukentje. Alles wat er nodig is voor een optimaal herstel. Zo kon ik mijn zorgen even loslaten en genieten van een zorgeloze, gezellige en goed verzorgde hersteltijd in Residentie Molenwijck.”

Zelf ervaring opdoen?

Wilt u de sfeer proeven voordat u beslist of u een volgende stap zet? U bent van harte welkom om in een sfeervol ingerichte appartement te ervaren wat het betekent om in “Molenwijckse” sferen te verblijven.
Het proefarrangement omvat een volledig ingericht appartement, housekeeping en gratis gebruik van de infraroodsauna. Met de mogelijkheid om ontbijt, broodmaaltijd en een versbereide warme maaltijd uit eigen keuken optioneel bij te bestellen.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |