Molenwijck nodigt buren uit voor barbecue

In aanloop naar de Nationale Burendag nodigde Residentie Molenwijck vrijdag 20 september haar buren uit van de Orion, Hydra en Ecliptica. Samen met de Vereniging van Bewoners en enkele buren kwam dit initiatief tot stand.

Vrijdagavond 20 september… Zo’n 30 buren schuiven aan tussen bewoners en hun gasten in het restaurant. 140 deelnemers genieten van een door het team van Residentie Molenwijck verzorgde smakelijke barbecue. Om de buren voor iedereen goed herkenbaar te laten zijn én omdat het extra feestelijk is, dragen zij een bloemencorsage. De sfeer is ontspannen, gezellig! Mooie gesprekken ontstaan over en weer. Drie bewoners van Residentie Molenwijck zorgen voor een muzikale ondersteuning.

De aanleiding voor dit initiatief is dat we elkaar beter leren kennen. Dat draagt bij aan ‘op elkaar letten’ en aandacht hebben voor elkaar en vergroot de sociale cohesie in de wijk. Vanuit die achtergrond heeft Samenwerkenaandewijk (wijkteam Loon op Zand) bijgesprongen met een stimuleringsbijdrage voor kleine bewonersinitiatieven. Iedereen kijkt terug op een geslaagd samenzijn!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |